Nu vorbeste
Raspunsuri - Pagina 2
Mihi spune:
Nici Lori al meu nu pot sa spun ca spune multe cuvinte desi acusi implineste 2 ani! De fapt ocoleste sa pronunte cuvintele greoaie, spre deosebire de alti copii, chiar mai mici decat el care reproduc orice cuvant dar asa cum pot ei.
Cand se grabeste spune "ce-i alala?" sau "ce-i aiaia" si cand il intreb cum il cheama ori schimba subiectul ori tace sau totusi spune un "Lodi" sau "Loli".
Nu-mi cade bine cand cineva imi spune ca copilul cutare desi are 1 an deja vorbeste vrute si nevrute.
Eu nu ma ingrijorez pentru ca saracul este bombardat ba cu cuvinte romanesti ba unguresti.
Sa-ti spun o intamplare hazlie despre sora unui prieten care acum e si ea mamica. Nu a vrut sa vorbeasca pana la 3 ani dar in timp ce se uita la tom si geri a fost surprinsa spunanad ceva de genul " futui ca a scapat!"
Stiu ca nu te incalzeste ce-ti scriu dar incerc sa-ti intretin optimismul.
Mihi mami lui Lorand
carmenp spune:
Se mai plingea o mama nu demult si exact la fel i-am spus si ei; AI RABDARE! CIND VA INCEPE SA VORBEASCA NU SE VA MAI OPRI!! Am simtit-o pe propria-mi piele!
Carmen si Ionut
cspeana spune:
Si fetita mea la fel are acum 2 ani si 8 luni si nu prea vorbeste mai mult japoneza ei asa ca si eu sunt cam ingrijorata dar eu cred ca atata timp cat intelege tot ce ii spui cred ca este ok mie mi-a spus cineva dar am de gand sa astept pana cand implineste 3 ani asa ca uite cati copii sunt asa si eu cred ca fiecare la timpul lor eu am o prietena care fetita ei asa vorbeste de numai dar are 2 ani si ceva si este tot ca un baby nu se joaca cu alti copii si multe eltele asa ca nu va ingrijorati
sa fim fericite
florina spune:
quote:
Initial creeata de alexxia
Fetelor am si eu o problema.
Fetita mea de un an si opt luni nu vorbeste, ce sa fac ?
Va multumesc
Alexxia
ralu spune:
Nu-ti face probleme!!! Va vorbi!!
Sa-ti faci griji, doar daca nu va vorbi dupa varsta de 3 ani!!!
Multa sanatate
Ralu-mamica Ioanei