Raspunsuri - Pagina 3
aka spune:
Si eu tot in berceni. De vreun an. Pe emil racovita. Buburuzica stai aproape de mine. Poate ne vedem in cartier.
Pupici
.
Monica
35+
toma_lly spune:
Salutare dragi copii 
Si eu tot in Berceni, pe Str. Soldanului, adica pe langa Mariuca, Panselelor, Piata Berceni-Oltenita.
toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/Q-GUp2.png
Artemis1578 spune:
Bine v-am gasit! E ceva vreme de cand ma tot intreb: noi cele din Berceni de ce nu avem un topic?
M-am mutat in cartier cu ai mei cand aveam 4 ani. Pe la 20 m-am mutat singura, insa in blocul de langa. N-as parasi zona asta pt nici o alta parte a Bucurestiului.
Stau chiar la Piata Sudului langa Agip-ul din intersectie.
Anka
si Ubitu
Athina
MADYN spune:
Si eu tot in Berceni stau, pe linga Budimex. Iar retete gratuite am luat de la farmacia York de linga spitalul Budimex (e o farmacie in care am gasit orice, oricind si elibereaza si retete gratuite, compensate si pt OPSNAJ).
Artemis esti vecina cu bunica mea
.
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
Artemis1578 spune:
Madyn, ma bucur, ne-am mai vazut si la subiectul cu SIMS! A! Si sa-ti traiasca baietelul! Nu stiam ca ai nascut! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
Anka
si Ubitu
Athina
Artemis1578 spune:
Chiar acum vroiam sa intreb daca v-ati mutat din cartier!
Ca de cateva saptamani nu a mai scris nimeni pe-aici!
Anka
si Ubitu
Athina
crangutalil spune:
Toma_llY, si eu tot pe soldanului stau, in bl.114, si am fetita de un an si 9 luni si baiatul cls a -2-a.Poate chiar ne stim din vedere.Eu stau din 2000 in cartier, in Buc de fapt, dar n-as da cartierul asta pe nimic.
nadina spune:
Salut, acum am vazut subiectul. Noi stam la Piata Sudului, punct de mare reper cimitirul "caramidari"
, pe Sos Berceni.
Nici noi nu stim farmacii care elibereaza grastuite si compensate, dar cu bani, e un adverat lant de farmacii pe Sos Berceni, apropierea spitalului o fi explicatia sau nr mare de bolnavi in zona, nu stiu.
Mergem la joaca de multe ori in spatele pietii Berceni, la "tubulete" asa ca poate ne vedem pe acolo.
Nadina