ATENTIUNE!ATENTIUNE!Toate mamicile de Berceni sunt invitate sa dea cu subsemnatul in acest subiect.Plus sfaturi utile si orientative legate de farmacii care dau retete gratuite si compensate, medici pediatri, alimentare, etc, etc.......
Raspunsuri
irina.c. spune:
Buna!Si eu stau in Berceni!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
irina.c. spune:
Stau pe Mariuca,aproape de piatza.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
Briantis spune:
Si eu stau in Berceni .Deci am dat cu subsemnatul .Da nu stiu farmacii care dau retete gratuite nici sa ma tai
Mama lui Andreiutzu
irina.c. spune:
quote:Piata Berceni,vizavi de spitalul Bagdasar.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by joker
care piata??cer clementa, sunt aclimatizata din iasi...
today
Cristina A spune:
pe la sfarsitul verii cand am luat eu ultima reteta gratuita si nu se prea mai eliberau pe niciunde am gasit la farmacia "??" de vis a vis de telefoanele de pe Metalurgiei - cumva in blocul care are la parter magazine de mobila, biciclete etc. Dupa care m-am calmat putin pentru ca am inteles ca nu prea se mai dau retete gratuite si cu cat dadeam la doctor... mai bine iau direct de la farmacie ce am nevoie. Stau in Berceni din '77 asa ca iti pot raspunde -sper - la intrebari numai pune-le mai la obiect. Oricum Wellcome in the club!!
joker spune:
eu sunt mai "nou" venit.stau aici din `81 si pot sa ma mandresc ca stiu cartierul asta ca-n palma,poate chiar si mai bine.daca vreti sa aflati o farmacie care da retete pt mai mult timp,incercati la piata"straduintei",undeva chiar in incinta pietei langa zona in care se vand oo.daca aveti nevoie de o informatie anume si e sotia on-line,trimiteti un PM.
Joker...mama de ied zapacit