Varsat de vant in sarcina???

Varsat de vant in sarcina??? | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Buna ziua la burticute!!!
Sunt o graviduta in aproape 12 saptamani si sunt speriata rau de tot!!![q Am un coleg care are varsat de vant si ieri si alaltaieri am lucrat impreuna la niste hartii mai multe ore!!! Mama imi spune ca ea isi aduce aminte ca am facut dar ...nu stiu ce sa mai zic!!
Daca stie cineva ce se intampla daca il mai fac din nou sau care sunt sansele sa il faci a doua oara va rog mult de tot ajutati-ma cu un sfat!
Va multumesc mult de tot!
Bulinuta 11 +

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta27 cred ca cel mai bine ar fi sa-ti faci un test vacicela la un lab(cat mai curand) cu igg si igm sa vezi daca ai facut si daca esti imuna in momentul de fata;dc igg este pozitiv, inseamna ca ai facut mai demult;perioada de incubatie este de cateva zile, asa ca probabil la analiza igm o sa-ti spuna clar dc ai virusul;

anasia

Mergi la inceput

p.s sunt putin nedumerita! ce cauta colegul cu varsat de vant la serviciu? nu stie ca este o boala contagioasa? suna-l si pe dr tau si te va lamuri mai bine;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Anasia multumesc mult de raspuns! Colegul a aflat abia azi-dimineata de ce are febra si e rosu la fata de 2 saptamani. pana acum a crezut ca e racit. si abia azi i-au aparut bubele. am inteles ca perioada de incubatie este de 2 saptamani si de asta a tot venit la servici. azi nu a a mai venit dar degeaba . pe dr. meu o sa-l sun dar l-am mai sunat si azi-dimineta sa-i spun ca aseara am ajuns la urgenta in soc anafilactic de la o alergie si sa-i spun ce mi-au facut acolo asa ca...mi-e rusine sa-l tot sun.
Astept sa vad daca fac febra si o sa merg sa fac analiza si il sun dupa.
VA pup si va multumesc.

Mergi la inceput

bulinuta27, daca nu ma insel noi suntem amandoua la dr T, nu cred ca o sa-l deranjezi dc il suni; nu cred ca ar trebui sa astepti sa faci febra, eu am facut varsat de vant la 19 ani (am luat de la copii unde faceam practica in invatamant)si mi-au aparut brusc bubitele direct, inainte de febra si altceva ( la fel si la sotul meu, care a facut la 25 de ani);a doua oara sunt sanse mici sa-l mai faci, dar paza buna trece primejdia rea;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

pai daca ai facut cand erai mica ai imunitate toata viata .Ca sa ii aduci aminte mamei tale intreab-o de acele bubite umplute cu lichid care lasa semne daca te scarpini .Si baietelul meu are varsat de vant acum

ALIA 23saptamani

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput