Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
simona_filipas spune:
fetele,
LA MULTI ANI Cristina.Sa cresti mare si frumoasa.

Gabitzam, nici noi nu prea avem loc de rotobil...dar a fost musai sa-l cumpar ca altfel facem eu cu nervii.Nici macar sa stea pe covor in fund nu mai vroia sa stea. Tot in picioare vroia. Macar asa se mai invarte si el prin casa, mai trage de una, alta.
Ioana, mare dreptate ai cu doctorii astia. Chiar calculam intr-o seara cu barbatu-meu. 4 h/saptamana ( numai la un cabinet)* 6 consultatii/h * 500.000 lei . Eu muncesc pina imi sar ochii pentru banii astia
.
Fran, noi am primit la botez de la nasi o bratara de aur cu numele inscriptionat ( au vrut sa treaca si data nasterii dar nu a mai fost loc) si vreo 4 seturi complete de imbracaminte.
ChrisDun, 
sa vezi de acum incolo.....![]()
Cornelia, si noi am avut aceeasi problema cu rotobilul dar i-am "ajustat" scaunelul, daca intelegi ce vreau sa spun. Binenteles ca nu mi-a dat prin cap sa "probez" rotobilul sau copilul in rotobil si a trebuit sa-l scurtez.
Elisor, la noi laptele si iaurtul sunt mai mult decat obligatorii(nu ca as avea eu pitici pe creier dar de cand cu lipsa de calciu...).Dimineata(pe la 4-5) bea 200 ml, la pranz 230 ml si seara iara 230 ml. Plus iaurt in ciorbita ( am observat ca o haleste mai bine cu iaurt decat fara)sau servit " ca desert". De fapt iaurtul e singurul aliment la care nu comenteaza.
Simona
de
Dragos Octavian
Sa incerc si eu faza cu link-ul sa vedem daca iese
Poze noi
gabitzam spune:
Simona 
Elisor, asta miku al meu n-avea faze din astea disperate. Mai devreme l-am pus in sezlong si l-am prins cu hamul, L-a apucat asa un plins disperat ca se invinetise si atita s-a tras din hamurile alea pina aproape se rasturnase cu scaunul.
I-am dat o suzeta sa vad ce face cu ea, ca nu a vrut niciodata pina acum. Parca i-am dat o jucarie noua. Vorbeste cu ea, o gusta, o cerceteaza cu degetelul. Parca ar suge din ea dar e mai funny sa o rontaie si sa-i bage inelul in gura. Acum sta cu ea in mina, nu vrea sa o lase. Din cind in cind mai are o tentativa sa si-o bage in gura dar nu prea nimereste. Dar parca s-a mai calmat, are o preocupare.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
patriciaRO spune:
Gabitza, Alex a trecut de faza asta, sa zic... Ca aseara si ieri n-a mai facut! Sper sa-i fi trecut de tot, ca altfel e nasol daca-i tin mai mult!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Salutare, am intrat sa va zic ca am o lene incrancenata pe mine de nu va vad bine.Doamne, nu mai trece ziua asta mai repede. Macar sa ma vad scapata cu clientul de la 3, ca numai belele am avut cu el si tot ar fi ceva.
Gabitzam - am patit si noi o faza draguta de dimineataa. Dupa ce se trezeste Ana de dimineata sta o vreme singura culcata si vorbeste singura, cand incepe sa dea semne de plictiseala vin impleticita din pat si o pun in fundulet (tot in patut) si mai castig vreun sfert de ora de motait, timp in care ea chiuie si se joaca cu ce gaseste prin patut. Azi, dupa ce am pus-o in fund a chitait vreo 5 minute si apoi liniste. Ma, zic ce-o fi patit. Ma scol cu greu din patul conjugal si ma uit prin usa: maimutza gasise suzeta pe care a avut-o azi-noapte prin patut si si-o mufase singura. Si uite-asa si-a astupat ea sinhura gurita aia chitaitoare![]()
Elisor - e draguta foc Bianca. Si da, Ana se intorcea, dar numai de pe spate pe burta (zici ca e hopa mitica, cum o pun pe spate, cum sare pe burta), dar nu si invers, ca avea si ea mana proptea si mai sa si-o rupa in repetate randuri. De-aia ziceam ca si-a luat avant atunci si nemaipunand mana proptea a ajuns in pozitia dn care plecase
.
Chris - am aflat acum ca reducerile de la Musette sunt chiar pe bune (si-a luat o prietena inainte cu pret intreg).
Va las acum ca mai trebuie sa si muncesc
. Sper sa apuc sa va citesc diseara, depinde la ce ora ajung de la cina de protocol programata tot de clientul buclucas.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
corni spune:
Masurile la 8 luni: 7,6 kg si 71 cm-in ultima luna am luat 600g.Per total suntem micutze ca greutate dar ptr. varsta asta am luat bine intr-o luna.
M-ati intrebat ce inseamna " turtite", deja a raspuns Cornelia inaintea mea,este batutul din palme dar sub alta forma. Ii iei manutele si ii dirijezi miscarea precum "BRAVO" si in acelasi timp ii canti "Turte, turtisoare pentru domnisoare"
pentru baieti nu stiu repertoriu.Am inceput si eu sa-i fac Timeei si deocamdata se amuza dar nu face singura. De 2 zile exersam pentru facutul "Pa" si vad ca a inceput sa prinda miscare , doar ridica palma cu degetele rasfirate insa nu o misca si este foarte serioasa cand face lucrul asta , probabil nu-i plac despartirile![]()
Loreen, ref. la doctoritza.Incearca si tu sa te programezi la inceputul programului, eu daca nu are locul liber la inceput de program optez pentru alta zi si in general ma duc cand are program dupa-amiaza de la ora 14,00. Alaltaieri am fost la ora 15,30 programata ptr. ca ora la 14,00 era deja programare facuta si am constatat cu surprindere ca-mi furase
locul chiar soara-mea cu nepotzica.Nu stiu ce sa-ti zic de comportamentul ei fata de tine, poate te simte ca nu o placi.Oricum stai tu linistita ca daca ar fi vazut ceva in neregula la Delia ti-ar fi spus.
Elisor, despre bors si eu vreau sa ii pun in ciorbitza,chiar ieri am cumparat, am vazut ca are acid citric, de la tarani nu prea am incredere sa iau pentru ca unii mai pun si sare de lamaie si de facut stiu ca este mai complicat asa ca o sa folosesc din comert.
Am incercat si noi un Danonino Gigantino cu caise si i-a placut foarte mult. Este primul iaurt care-i place.Am gasit intr-un final si iaurt gras de covalact si smantana covalact si branza de casa dar aceasta are in compozitie si smantana si sare.
Doctoritza mi-a spus sa fac supa cu galuste dar nu mi-a picat fisa sa-i spun ca galustele se fac cu oul intreg , deci albusul il dam sau nu pana la 1 an.Si am uitat sa va spun ca mi-a recomandat sa-i fac prajiturele de casa, gen pandispan si la asta ar fi fost aceeasi intrebare.
Am studiat si compozitia biscuitilor Petit beurre' si nu-mi place ce scrie acolo, au E-uri.In schimb am gasit o reteta:
Biscuiti 'Petit Beurre' (de la 6 luni) ~
~ Cantitati: un pahar de unt topit, un pahar de smantana, un pahar de zahar, doua galbenusuri, o
lingurita bicarbonat, faina cat cuprinde, vanilie.
~ Modul de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat din care se intinde o foaie
groasa de 1 cm, care se taie cu ruleta in patrate, ce se coc la foc potrivit.
Pofta buna !
Stiu ca s-a mai discutat despre biscuiti dar nu am retinut de care folositi voi.Tot doctorita imi spusese de niste piscotele care se gasesc la Mega Image dar nu am retinut denumirea.
monu spune:
salutare. cica de dimineata eram fericita ca fata mea o sa doarm apana la 13.00. ha!!! la 11.00 era cu ochii pe pereti. s-a foit, ne-am jucat, a mers cu premergatorul, si a papat spaghete cu sos de masline.yami, yami. ce-i drept nu a mancat tot pt ca era obosita. acuma doarme si sper sa o faca ceva mai mult de juma de ora.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
loreen spune:
Corni da ce Munteanca-i rottwailer ca sa simta frica...aiurea asa este ea si nu ma mira...Eu am cunoscut-o prin vara lui 99 cand am fost la ea cu o nepotica de-a mea...mi-a placut mult ca a fost volubila si explicita...mai ales ca era spre sfarsitul programului...si-mi parea rau ca nu o aveam pe Bianca la ea...
Pai de-atunci s-au mai scurs niste ani,au mai dospit niste ifose si uite asa m-am ales eu cu un medic siktirit si bosumflat...
Am fost la ea la diferite ore si tot asa face...banuiesc ca in jur de 20 si ceva ale luni lunii ii vine ciclu si de-aia este ciufuta... Pacat ca Delia chiar o agreeaza...
Azi m-am enervat tare si i-am facut sufleu sau naiba s-o chema chestia asta,de cartofi,Deliei binenteles, ca incepem din nou greva...doar am trecut de vizita dr. ...Spre surprinderea mea a mancat bine de tot...e clar mimoza pudica vrea sa-i fac mancare zilnic
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:

In ultimele 2 ore am scris un mesaj kilometri pe care l-am pierdut! Imi vine sa urlu la luna!
Fac rezumat:
- LMA si felicitari pentru sarbatoriti si pentru realizari recente!
- pedi: a noastra nu face nici un bilant, il cantareste pe filip doar daca ii cer eu, nu a fost niciodata gretoasa, e mereu draguta, zambeste dar nici nu ne tine o juma de ora in cabinet sa ne zica una alta. Nici eu nu sar pe ea cu bani, nici macar cu cafea ca eu am un mare pitic arpopo de spaga, mai ales de cand medicul cu care am nascut mi-a dat banii inapoi si mi-a zis sa nu mai fac d-astea. Asa ca nu mai fac! Cu nimeni!
- la inmatriculare cu totul cu totul m-a costat 1.745.000 de lei si a fost gata in 2 zile
- sunt depresata din cauza de job lipsa si pentru ca sunt grasa si nu fac nimic toata ziua si din cauza iernii pe care n-o suport
- Filip s-a ridicat in picioare
- Loreen cu tortul poti renunta la cratita cu apa, crema de zahar ars trebuie sa fie gata, rumena, cant torni pandispanul, apoi dai iar la cuptor sa se coaca si pandispanul. Cand scoti lasi intai sa se raceasca putin apoi pui un platou deasupra si intorci fara teama ca se desprinde fff usor. Zeama de la crema de zahar se scurge singura si ajunge jos si insiropeaza pandispanul. D-aia tre facut de pe o zi pe alta ca sa traga bine. Pupam okioasa mica sa-i treaca bubita de la cazatura.
- Elisor, andrelele de bucuresti sunt bine: una are pisiu in pioneze, adik eu, iar cealalta merge intensiv la scoala ca vine sesiunea peste ea

Mai revin daca ma mai lasa rabla asta a mea si daca neuronul isi mai amineste ceva din mesajul ala luuuuuuung.
Andreea mamica lui
Filip StefanPozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mikka spune:
Beatrice, merci frumos!
Corni, mi se pare mult o cana de zahar, dar cred ca iese si cu mai putin.
Am descoperit fericirea: LINGURA mare, de bucatarie... M-am tot plans ca kupilu' nu mai sta deloc cind trebuie sa manince desi ii era foame si ii si placea... pai se pare ca intra prea putin in lingurita ei, speciala.... Nu stiu cum de mi-a dat prin cap sa-i dau cu lingura noastra, mare, si a halit de n-a avut aer....
Se plictisea copilul tot cu picatura... Am incercat si ieri si azi si se pare ca tine faza, deci... Pai in ritmul asta peste vreo luna ajung sa-i dau cu polonicul
Sa-mi spuneti daca incercati si daca merge...
&Ioana