Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
tamar spune:
Am intrat si eu pe graba sa mai adaug un bebe la lista de bolnaviori
. Adina a facut o raceala sapt trecuta, si e nasoool rau, e asa de - nbu stiu cum se zice? mucoasa? daca e si in git? - tuseste si vomita tot lapticul, nu mai are voce cind plinge, nu doarme noaptea...si in plus mai are si conjunctivita la ochi
si ii curg intr-o veselie. Singurul...plus e ca nu are febra. Dar zau ca nu stiu ce sa-i fac, dr a zis ca n-am ce, doar picaturi cu antibiotic pt ochisori, dar offf nu mai trece odata.
Felicitari la copilasii mobili:), Loreen, cum naiba sa cada din scaunul de masina?!, Nelia - pt mai rarit cu alaptatul noaptea, dar fara sa-i lasi sa plinga eu am gasit o carte de Elizabeth Pantley - No Cry Sleep Solution - eu zic ca e buna, vezi daca o gasesti de la biblioteca pe acolo sa incerci. ah, si de vitamine - calciu, etc, aici se recomandeaza (mai ales bebeilor alaptati) vitamine gen poly-vi-sol, care si fier, si B-uri si altele (si puuuuut;))
Gata, trebe sa-mi coloectez baietu de la scoala, si bebelina doarme dorame, ca sa recupereze de azi noapte :(
Mami de David (18 sept 2000) si Adina (11 mai 2005)
monu spune:
loreen, bine ca delia este ok. daca va ajuta cu ceva, atunci cand alexia a cazut si si-a julit gingia, dr ne-a zis asa- 3 zile dupa fiecar emasa sa o stergem cu musetel amestecat cu bicarbonat (la o cescuta un varf de lingurita de bicarbonat) si sa o mai dam cu glicerina boraxata. in perioada asta fara citrice, bors si mancauri picante/iuti. sper sa nu aveti nimic grav. pupici pt schumi.
cat despre jucarii mai dat gata. mi-a pierit tot elanul. stiu ca vorbeati de ele la momentul respectiv dar nu am prea fost pe faza. poti sa imi zici te rog cum as putea sa fac si eu? am nevoie de o pers de acolo ca sa le pot comanda? ca parca de la noi nu prea accepta comenzi.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
ChrisDun spune:
Dragelor, azi ati avut o limbarita de am facut iarasi okii cat cepele!
Veste mare: Carina a zis azi ma-ma
(mai degraba era un me-me, dar, oricum, creste pipota in mine de bucurie
). I-am zis si eu si ta-su "ma-ma" si repeta dupa noi 
Loreen, ai dreptate mi se rupe inima cand plange de dupa gratii si zice me-me-me-me...
Noi aseara am huzurit: Carina nu dormise dupa-amiaza, asa ca la 19.30 a adormit cu biberonul in gurita
, am mutat-o in patutul ei si ne-am tirat la Carrefour (scuzati paranteza, dar trebuie sa ma laud: am condus EU, dupa vreo 2 ani de pauza, si n-am calcat nici un pieton!)
iuliana, pentru Carina nu punem sare in mancare. In schimb, socrella zice ca stie de la pedi ca se pune un pic de sare in mancarea bebelusului.
Florentina, sa vezi ce am patit eu cand am venit acasa de la maternitate: m-a lovit o mica furie a laptelui, chiar in prima noapte... si prietena mea s-a oferit sa vina cu baietelul ei (care avea 3 luni) sa ma "desfunde" (aveam ceva canale infundate). Numai ca socoteala de-acasa nu prea s-a potrivit... si Cristian, ca si Maya, a facut ca trenul cand si-a dat seama ca nu e tzitzi pe care o cunoaste ![]()
Corni, bine ca ne mai zici si noua, ca eu n-am alta sansa decat sa folosesc un cleste ca sa-i scot lui pedi cuvintele din gura
. Concluzii: Carina face cam tot ce ai scris, cu mici exceptii: nu prea ne cearta, iar obiectele le prinde cu toata mana
. Stie sa faca si "Pa" de la 7 luni si o saptamana, dar nu m-a dus capul s-o mai invat si "Bravo".
Ce-s alea "turtite"?
mstroie multa sanatate lui David!
lucas sanatate si tie, stai departe de Matei!
Si eu tot din aceleasi motive (cred) am renuntat sa mai dau link de poze la semnatura...
Ioanailinca, felicitari pentru achizitie! Acuma pe bune: chiar erau cizmele alea 3.500.000 inainte de solduri?! Nu de alta, dar am fost si eu sambata tot la Musette Plaza (m-a tarat sor-mea) si mi-au placut niste pantofi (pe care mi i-am si luat) dar eram curioasa daca pretul ala "vechi" n-o fi fost pus doar asa, de ochii lumii.
Si dupa parerea mea nu au cum sa se compare Leonardo cu Musette. Nu numai la calitate, dar si la design (calapod) mi se par mai bune incaltarile de la Musette.
Cam atat pentru seara asta... maine, ca si azi, am o groaza de lucru la serviciu, asa ca sper, macar, sa pot tine pasul la citit.
Noapte buna!
andreeaatan spune:
Leonardo vs. Musette-eu compar asa, ca proasta, ca nu am pus mana pe cele din urma... Am auzit de un magazin a unui italian care face aici papuci si ii duce in Italia si ma duc sa vad si eu daca ma pot infige la ceva.
Reusitele lui Thomas-stiu ca v-ati saturat, dar eu inghiteam in sec de vreo luna de cand s-au apucat fetitele sa se ridice in picioare, dupa aceea s-a ridicat si Alex-Beatriced si Thomas nimic... cel mai in "varsta" si nimicuta...
Pai avea de recuperat saracul si si-a depasit un pic norma cu umblatul si cu lasatul in fund.
Cum sa invat copilu' sa faca bravo??????
Gabi - nici eu nu pot trage sertarele alea ca lumea, d-apoi Thomas.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
sufletzica spune:
Revenim si noi cu noutatzi.Ieri am fost la ctrl de 7 luni (ma rog, 7 luni si o sapt) si aveam 8 kg si 71 cm (Gabitza trece-ne si pe noi te rog in lista cu noile dimensiuni) .
Luna asta a luat doar 300 gr si a crescut doar un cm.dar pedi a zis ca este ok.Cica ar trebui sa aiba 9,5-10kg la un an.In rest doar s-a uitat un pic la ea in guritza sa vada daca are rosu in gat si nu are si daca ii dau dintzii.Si apoi a ascultat-o si a vrut sa vada daca sta bine in funduletz.Dar Sara s-a ridicat d evreo sapt si in picioare.deja statul in funduletz nu mai este o atractie pt ea.Greu mai sta asa.In picioare este marea atractzie acum.Ba chiar si merge daca o tzii de manutze.Ma rog...paseste.Statul in patru labe ii iese dar se pare ca nu prea o pasioneaza ca nu s estraduieste sa avanseze in nici un fel.Sau poate nu poate inca.Nu stiu...
In alta ordine de idei a fost f expeditiva pedi a noastra.Si mereu a fost asa
.Cand am citit cate i-a spus lyui corni am inceput sa ma gandesc la schimbarea ei. Ne-a mai spus ceva de mancare dar asta dupa ce am pisat-o eu cu intrebarile.Bine era si cam aglomerat la usa ei...poate de-aia era asa ...Vroiam sa va intreb...voi cand va ducetzi la consult ii datzi ceva lui pedi? Si daca da, cam cat? Asta daca nu este prea obraznica intrebarea mea...Ca eu nu prea i-am dat.Si ma gandeam ca poate ar trebui...Nici nu stiu ce sa zic.
De cand Sara s-a ridicat la patutz nu mai p[ot sa o las in patutz si sa ies din camera sa fac una alta ca se ridica in picioare si dupa aia cand ti-e lumea mai draga isi da drumul la maini.Azi dimineata am incercat sa o invatz sa se aseze in funduletz din picioare dar dupa ce i-a iesit de cateva ori cu mine acolo cand am intors capul a reluat figura cu plonjatul.Noroc ca eram pe faza si am prins-o ca altfel dadea cu capul de barele alea de lemn.Ca sa ma bucur inca o data ca am luat patutz de lemn
Asa ca toata ziua o plimb dupa mine cu scaunelul d emasa (de care apropo ne-am luat si noi).Ne-am luat de lemn si sunt fff multzumita de el.In plus de cand sta in scaunel mananca muuuuuuuult mai bine.Si terminam si mai repede masa.Care masa inainte dura si 2 ore.Acum in juma de ora suntem gata.
Alte noutatzi...zilele trecute a invatzat sa faca pa si a facut vreo 2 zile apoi a uitat si trebuie sa o reinvatzam.Ieri cand am intrebat-o daca imi da un pupic a venit cu ciocul deschis la pupat...a fost dulce foc.Cred ca a inceput sa priceapa mult mai multe acum...
La inceput a zis mamamama si a tzinut-o asa cateva zile bune.de la o vreme zice tatatatata si de mamamama a uitat.Acum nici tata nu prea mai zice ci dadadada si alte chestii din astea.Este total fascinata d episicile maica-mii si de fiecare data cand vede una sta fascinata si intinde manutzele la ea.Dar astea cred ca i-au prins frica ca fug cat colo.
Apropos de pisici...Loreen si mama are o pisica (de fapt a fost a mea dar a preluat-o ea cand am ramas insarcinata).o cheama Sufletzica.Ma rog, mama i-a zis Zuza dupa aia.Ei si pisica asta de la o vreme a inceput s afaca in casa.Si numai caca.Este o placere sa tot curetzi dupa ea.Cand te-am auzit ca tu ai dat-o afara pe a ta ma batea gandul sa o marit si eu pe Zuza prin nu'sce coclauri.dar acum este iarna si prostanaca asta de pisica cred ca ar muri pe afara ca ea numai in casa a trait de cand era mica-mica.Dar si cand o incepe sara sa mearga sa vezi atunci placere cu caca de pisica...
Mai si mai vroiam sa va zic o chestie...Mamicile care vor sa primeasca salariul bonus de la angajator trebuie sa faca cerere la angajator pt acest lucru, s o inregistreze si sa isi ia o copie eventual dupa cerere ca sa stie nr de inreg.Doar pe baza de cerere scrisa este obligat angajatorul sa ia masuri.Eu asa am procedat si vad ca astia ai mei s-au pus pe cercetari.Ar vrea sa se eschiveze dar nu cred ca au cum.Ca m-am tot interesat...Acum daca tot nu pot sa ma mai intorc la ei macar sa ma aleg cu sal bonus.Oricum multumesc inca o data Androix pt asta.
CrisDun, vroiam sa te intreb:ai apucat sa mergi la patinoarul de la noi din cartier? Cum este? cat este intrarea? Ca tare as vrea sa ajung si eu dar tot nu am apucat sa gasesc un pic de timp sa ma dau pe gheatza..![]()
Cat despre mine sunt prinsa pana peste cap ...de-asta ici nu am mai apucat sa va scriu (dar v-am citit): sunt in plina sesiune, imi caut si job, si ma mai calareste si fi-mea cand ma prinde.
Nu in ultimul rand pupici de la noi la bebeii bolnaviori si multa sanatate.
Sufletzica si
Sara
Am pus si noi cateva poze noi.Daca vretzi sa va uitati...
http://community.webshots.com/user/adele313
Gabitza, cum fac mai sa imi apara si mie link-ul in spatele unui cuvant...ca vreau si eu
[url=”http://community.webshots.com/adele313”]Sara, comoara lu'mama[/url]
gabitzam spune:
Sufletica, ai scris bine acolo linkul, dar ghilimelele nu sint cele care trebuie. Probabil ai facut copy-paste cu adresa si cu ghilimelele acelea care apar la tine.
Deci la tine apar ghilimelele asa: ”http://...” si ar trebui sa fie cele normale de pe tastatura, adica astea "http://...".
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
sufletzica spune:
Doamne, cat am putut sa csriu...aproape o pagina.Scuzatzi logoreea scriptica...cred ca ajung ca batraneii aia care cand prinde pe vreunul la coada da-i si da-i..Eu v-am prins pe voi
Mai vroiam sa intreb ceva si am uitat...poate mamicile mai exeprimentate stiu...Fata mea de la o vreme se tot scarpina in urechi.De durut nu o doare ca am tot apasat-o si nu da semne dsa o deranjeze.Si curata in urechi este ca o curatz mereu.dar eu nu bag batzul in ureche ci doar atat cat se vede.S-o fi format vreun dop ceva?
Gata..promit ca ma opresc.Noapte buna...
loreen spune:
Tzumpiloi daca vrei sa vezi cum face intri pe leapfrog.com si au acolo demo...oricum isi merita banii fata de ce porcarii sunt pe la noi...aia de la Chicco nici la picioare nu-i ajunge asteia...la mine a fost simplu cu comanda,am cumnata in Hawaii
,si prin ea am facut comanda si mi le-a trimis...a facut coletul cca 10 zile si parca taxa a fost de 40$...adica vreo 80 in total...
Sulfetica o papusica mica Sara a ta...dulcica foc...cu matza mea era naspa ca facea si nevoi lichide si ale put de mori,chiar daca-i castrata...barbate-miu zice ca o aude prin spatele blocului...eu zic ca bate campii ca la cum arata sigur a luat-o cineva in casa...eu una ajunsesem la saturatie dupa doi ani...
Andreeaatan da' nu trebuie sa intrii in panica...intotdeauna,a la babe citire, fetele sunt mai precoci
...Elisor sa nu ma injuri...
Bianca mea a inceput sa mearga la 10 luni jumate singura...
Crisdun
...
Tamar cu grija se cade din scaun,ca doar e ultima generatie si are un sistem de centuri de ma trece greata pana i le pun...asa ca mai bine iau o lamaie next time...
Monu i-am studiat jinjiile si vad ca nu are nimic...doar putin buza de sus umflata...pana se marita ii trece...saru'mana pentru sfaturi...daca va fi cazul le aplic
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
sufletzica spune:
Doamne, cat am putut sa csriu...aproape o pagina.Scuzatzi logoreea scriptica...cred ca ajung ca batraneii aia care cand prinde pe vreunul la coada da-i si da-i..Eu v-am prins pe voi
Mai vroiam sa intreb ceva si am uitat...poate mamicile mai exeprimentate stiu...Fata mea de la o vreme se tot scarpina in urechi.De durut nu o doare ca am tot apasat-o si nu da semne dsa o deranjeze.Si curata in urechi este ca o curatz mereu.dar eu nu bag batzul in ureche ci doar atat cat se vede.S-o fi format vreun dop ceva?
Gata..promit ca ma opresc.Noapte buna...