Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata

Oana, pt. temperatura ne-a recomandat dr. Novocalmin supozitoare. Am fost nevoita sa folosesc dupa vaccinul antirujeolic si in jumatate de ora ii scazuse febra.

Fran, la ce fel de preoti tot nimeresti? Cum adica sunteti prea tineri ca sa fiti nasi? Ma gandesc ce-ar fi zis sa o vada pe nasica lui Stefan (Cornelia), care avea in jur de 14 ani (asa am apreciat eu). Acum ce faci, te apuci sa inveti Crezul?

AndreeaAtan, cum gatesti brocolli pt Thomas?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu pot sa stau. Am citit din doi in doi. Nu am dormit toata noaptea din cauza durerii in gat. Nu stiu ce sa fac, cred ca azi incep antibiotic. Azinoapte am luat ampicilina, dar eram atat de zombie incat azi am uitat la ce ora tre sa continui.
Mygirl, multa sanatate pentru Alex. Imi pare rau ca nu se simte bine. Aveti grija.
Maysa, da am renovat anul trecut. Nu-ti recomand nici un meserias. Ca sa intelegi de ce iti zic doar ca la vara e musai sa zugravim dinou. Asta pentru ca la vara e cald si se usuca, dar eu una as face-o de pe acum. Cand vreti sa incepeti? Ca barbatu meu se tot impotriveste din cauza frigului si zice s-o lasam pentru la vara
Imi vine sa urlu la luna. Mey care aveti termopane tot asa va siroieste apa pe interior ca la mine zici ca toarna cu galeata! Si asta intretine umezeala si mucegaiul pe pereti. Am spalat peretii cu clor saptamanile trecute si a mai fost cum a mai fost pana acum, dar azi dimineata am constatat ca se reface incet dar sigur. Cand aveam jerpiturile alea din lemn nu aveam o pata pe perete. E normal? Ce pot sa fac? Care stiti spuneti-mi si mie ca-mi vine sa-mi iau campii.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ada-azi are broccoli fiert cu uleiut de masline si un pic de iaurt. I-am pus broccoli in orez, dar si busuioc, ceapa, usturoi...

Androix-eu sunt termopanata peste tot, si balconul e facut in termopan, am in balcon 18 grade. Nici un pic de umezeala, de loc. La socrii mei sta mucegaiul pe pereti si sunt umezi peretii. Dar e f. frig al ei in casa. Inca sunt cu sobe de teracota; in baie si bucatarie, unde e frig, este mucegai exact cum descrii tu.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

sarbatoritilor... Sa creasca mari si sa fie cuminti!

Mai fetelor sa stiti ca au iesit super buni coltunasii aia ca se bateau turcii la gura noastra. Daca apuca se se-nmoaie de la sucul de la visine, moama... o nebunie... Asa ceva... Si, da, intr-adevar imi rasfat sotul, dar si eu sunt rasfatata mult si ca atare merita...

Andreeatan, mai dar nu trebuie sa fie Romania acceptata, sau pe lista de paypal. Ca aia nu stiu unde esti tu si chiar daca ar sti, nu este nici o problema... Ca nu-i treaba lor atata timp cat tu iti platesti produsul... E serviciul de asa natura!

Oana, sanatate lui Alex... Off! Imi pare rau ca e bolnavioara!

Ieri Alex a mancat pentru prima oara orez dobrogean facut de mine... Nu-mi venea sa cred... Asa, ceva! Ca se uita in gura noastra si am zis, de ce nu!... Si a mancat un bol... Am zis ca incerc sa-i dau de toate cu conditia sa nu se inece...Si am avut succes!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, deci frig nu este in casa. Am in dormitor minim 21 de grade. Am dreq 2 calorifere care trudesc din greu Pe balcon nu stiu ce temp este, cred ca e undeva la 17-18 grade. Stai ca duc un termometru sa ma dumiresc. Dar oricum si in balcon cuerge apa pe geamuri. Deci ca e cald ori e frig tot dracu ala e. De aerisit aerisesc cateva ore zilnic, nu mai stiu ce sa fac. Mi-e teama sa nu zugravesc la vara sa dau iar alti bani, sa izolez si sa ma umplu iar de mucegai.
La vara vreau sa izolez peretii cu polistiren. Dar am o problema: in dormitor este izolat peretele cu geamul, dar nu este izolat pe langa geam, o sa completez eu acolo marginea aia. Iar in balcon la fel peretele exterior e izolat, ar mai fi tavanu si adancimea de langa ferestre. Nu stiu daca intelegeti despre ce zona vorbesc Ma rog, intrebarea era dac voi aveti izolati toti peretii sau tot asa doar peretele cu geam?
Ma duc la lectii de know how sa deskid al nustiu catelea subiect despre termopane...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Ada- invat, invat ce nu fac pentru finutul mic
Andreeaatan- mey eu nu am comentat la faza cu botezul ca oricum mi s-a parut ca ai fost prea amabila cu ei. La mine s-a invatat minte toata lumea( sper) sa ma invite undeva cu kupilu'. Si asa, abia am primit-o in dec. pe soacra-mea sa o vada ( faza cand a urlat Iepu' la caciula ei)- si asta dupa ce am controlat-o bine de virusi. Pe sor'sa, care se inscrisese si ea la o vizita am amanat-o pana in primavara. Da' io's paranoica vis-a-vis de virusi, fumuri etc
Loreen- m-am dus si am controlat si eu Iepuretele de ceva dinti noi. Ailalti de jos nu dau nici un semn. Deci acum are 4 sus si doi jos- si din cate am apucat eu sa vad nu cred sa mai apara ceva prea curand. Da' nici nu ma lasa sa ma holbez ca lumea.
Da' mai am o teorie- in ultimul timp e cam fornaita- nu mucioasa- adica nu se vad mucisori, da' fornaie...ii dau la greu ( si cu greu) cu apa de mare si uneori mai scot cate ceva...Ma gandesc, se poate oare sa verse din cauza ca are mucisori in gat si se ineaca de la ei?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Plec prin vizite si plimbari si ma intorc mai pe seara, asa ca am deschis capitol nou de pe acum. Deci...

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67147" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)

Mergi la inceput