Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
nu pot sa adorm. sunt obosita, mi-e somn de mor dar nu pot sa adorm MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Georox spune:
Neata Racusori !
Felicitari MirelaV=, pentru cele trei kg! Sa vezi cum ma voi lupta eu cu ele in urmatoarele luni!!! Sper sa nu ajung chiar ! Insa important este sa fie
bine, ca mai vedem noi cu kg. Aseara de exemplu, am avut pofta de taitei cu lapte! Sa speram ca nu imi voi dispera sotul prea tare ! A propos, aseara a vrut sa sarbatorim cu un pahar de bere, insa l-am refuzat! Insa duminica mergem la Pizzerie ! Pai nu orice tatic primeste cadou de ziua lui un
! Va povestesc cum a fost !
Menna cum a fost la meci ? Fac si eu de aici galerie .
Arinna multumesc mult!
Pe 30 ianuarie ma duc la doctor. Sper sa fie totul OK. Pana atunci astept cu nerabdare sa vina mai repede 30! De-abia astept sa imi vad !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
Menna spune:
sunt zombie fetele
...acum sunt la birou si mai am ceva lucrusoare de finalizat, dar am primit liber pt azi ,asa ca merg sa dorm toata ziua ...
Nu mai vad bine in fata ochilor,credeti-ma ... degeaba am bagat la cafea in mine,ca nici o sansa sa-mi mai tin mult timp capul pe umeri drept.
Ieri la meci a fost o atmosfera de zile mari ...am trecut de la agonie la extaz si invers in cele 60 de min.A fost transmis pe Tv Sport in direct si am inteles ca s-a comentat mult si la tv despre atmosfera publicului oradean la meciurile nationalei de handbal si nu numai.
De mult timp este stiut faptul ca nationala Romaniei prefera k meciurile sa se desfasoare la Oradea,tocmai datorita publicului si atmosferei pe care o creaza galeria.
A fost arhiplina sala si bine inteles ca nu mai era loc sa arunci un ac,iar eu clar n-am mai gasit nici locul pe care tb sa-l am ...asa ca in prima repriza am vazut numai jumate din teren,mai exact fazele de atac ale Romaniei la poarta Lituaniei ,insa in a doua repriza m-am postat muuult mai bine si am putut sa vad tot terenul si in plus sa ma manifest precum galeriei (salii intregi) ... a meritat sa imi sacrific cele 2 ore de somn programate in acelasi interval de orar ...
Gata fetele ma duc sa parchez ,nu mai poci ...
Daca ma mai trezesc azi, intru sa mai povestim ...pana atunci sa aveti grija de voi si sa fiti cuminti
Pupici
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
july_g spune:
Hello fete dragute!
Eu am aterizat de la servici. Tre sa fac de papa da-mi astept sotul cu banii. Ca eu am patit rusinea! Mi-am uitat codul pin de la card. Sau s-a stricat cardul. Si nu am putut scoate banuti sa iau carnita!
Ma simt tare obosita ca am visat toata noaptea ca-mi aduce un prieten barbatul beat acasa. Da stiti cum ? Ranga, frate! Si m-am certat toata noaptea cu el! Dimineata mi-a zis sotul ca-s plecata rau cu sorcova! Si se uita in oglinda si zice: da stii ca arat bine dupa o noapte de betie!
Hai ca ma duc sa-mi pun o cafea !
Va pup!
monagan spune:
buna fetele,
am sosit acasa mai repede ca de obicei, adica la 15,30. Toata ziua am fost bine dispusa pana la ora 14, cand am aflat ca voi lucra 10 zile/luna si voi fi platita cu 75%, iar celelalte 10..pauza, adica fara bani. Asta o stiam, dar pe undeva speram ca lucrurile sa se regleze. Oricum n-am chef de nimic acum, poate pana deseara o sa-mi treaca.
Menna, draga, da tare activa esti!!!!!!!!Ce faci? gata cu somnul, hai la o poveste.
mirela, felicitari, esti ambitioasa.
Ia sa dau un ochi la montignac, sa vedem despre ce e vorba.Poate ma intereseaza.
Eu daca as putea sa slabesc vreo 10 kg, ar fi suuuuuper, suuuuper.
MirelaV spune:
am ajuns si eu acasa. io-s zombie k de obicei. sa se termine stirile si fug la dus. io-s cu dereglarea mea de 50 zile. cred ca pe baza de stres am sarit o menstruatie..k altfel nu imi explic.
lucrez si maine...
alte vesti proaste nu mai am
va pupik MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
quote:
Simbol: rac
Pietre pretioase: piatra lunii, perla
Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58
Culori preferate: argintiu, verde
Compatibilitati: Fecioara, Scorpion, Pesti, Taur, Rac
ce ziceti? se potriveste la voi? ca mie de ex. perlele nu prea imi plac.
Haideti fetelor la o cafeluta. Ma lasati aici singura.
![](plang.gif)
mirela, poate ca ar trebuie consultat un dr.? Cum mai stai cu montignac? nu am reusit sa citesc, dar in wek. o sa am timp si ma documentez.
Fetelor, va astept ..........
![](advocat.gif)
MirelaV spune:
acum am ajuns si eu la sv si-s cu tigarea in mana si cu cafeaua pe birou pe care am si racit-o..asa nu mai aveam rabdare sa astept dupa ea. tare bine am dormit azi noapte. ce-i drept..am adormit pe la 1 dar tare bine am dormit..neintoarsa
am ceva treaba pe aici dar io abia astept sa ajung acasa
va pup si va doresc o zi buna si un week end minunat.
aaa...monagan am uitat sa iti raspund cu montignac stau bine. m-am obisnuit cat de cat cu stilul asta de viata, chiar sunt multumita. am stat de vb cu mai multe persoane care imi spuneau k rezultate intr-adevar ok se vad cam in 3 saptamani 1 luna. daca vrei..iti trimit cartea pe mail. da-mi un pm cu adresa de mail.
oricum..io-s multumita k nu stau nemancata MirelaV
pupicei pe burticei
arinna spune:
Mirela
...ai mers la medic pentru dereglare? Sunt deja cam multe zile, si decat sa stai in stres...
Monagan,
...mie-mi plac perlele, chiar cel mai mult...am un lantisor de argint la gat cu o perlutza mica, il port din vara si nu-l dau jos niciodata, asa de mult imi place...
Sotul e fecioara...pe 13 am primit viza de vizitare pentru Canada...imi place luna mult...ca si verdele si argintiul( bine, mai sunt si altele care-mi plac)
Ce parere aveti de regimul adecvat grupelor sanguine? pana n-a vorbit tipul ala la OTV habar n-avea, dar am cautat dupa aia pe net...Din pacate sunt grupa A si n-am voie multe...
Va pup
monagan spune:
Ptiu, sa nu ma deochi, asa harnicuta am fost azi.Am aspirat, sters praful,sters parchet, udat flori, dat cu mop, mers la alimentara, mers cu lada de gunoi. Iar acum in timp ce mancarea e pe foc si perdeaua la inmuiat, butonez putin.
In luna noiembrie mi-am cumparat o perdea super, din organza si acu m-am gandit sa o spal ca deh, dupa sarbatori cu atata chef si fum, e cazul. Dar n-am curaj sa o pun in masina ca nu stiu cum se comporta, asa ca e in vana la inmuiat si o spal cu mana, ca si asa am cam uitat procedeul manual.
menna, ce se intampla cu tine.!!!!
arinna, felicitari ptr. viza. Cred ca esti fericita.
Si apropo de regimul ala cu grupele, tot de la tv..... se zice ca e o abureala . Asta am spus o nutritionista. Habar n-am.
Si eu sint cu grupa A si stiu ca am nevoie de multe citrice, sau mai bine spus, vitamina C. Oricum in fiecare iarna fac o cura de portocale, lamai, gref, kiwi. Fac un suc din toate amestecate si beau de cate ori am chef.....
Iarna fac asta si toamna fac cura de struguri.
Mai da ce mult am scris. !!!!!Gata va las cu povestile mele, ca sa nu va plictisesc.Azi am logoree.
Mirela iti dau un PM.