La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Vin si eu simbata. Stabiliti ora.
I-mi spune si mie cineva unde este exact Happy Kyds.

Liliana

Mergi la inceput

Si ce program au ? M-ar tenta un drum si miine dupamiaza acolo. Tariful e pe copil ? Daca vin cu 2 copii ma taxeaza dublu ?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liliana, Happy kids este exact deasupra cofetariei Stef (la Potcoava), intrarea este prin spate. Programul este de luni pana vineri de la 12.00 la 20.00, sambata si duminica de la 11.00 la 21.00.
Tariful este de 80 mii pentru prima ora si 50 mii pentru urmatoarea ora.; 180 mii tariful pentru o zi intreaga sau 150 mii/ copil daca vii cu copii care sunt frati.
Pentru grupuri de 10 copii, tariful este de 50 mii pe ora pentru fiecare copil.
Daca te duci maine sa-mi spui si mie ca poate venim si noi.
Ce hotarati pentru sambata pana la urma, mai facem intalnirea cu copiii?

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragelor, copila mea iar are nasul infundat...si tuseste ...ma apuca disperarea!
Nici nu indraznesc sa sper ca ajungem sambata...oooooffff!
Si noi, care nici n-am scos-o din casa de frica unei alte raceli...se vede ca are imunitatea la pamant!

Crisa, bine ai venit printre noi!
Nu ne pui si poze cu puiul tau?

Roxi, se vede ca s-a distrat de minune baiatul acolo...abia astept sa mergem si noi...dac-o fi sambata sau altadata...nu mai conteaza.

Korinna, felicitari pentru noul job!

Sanatate la puiuti, mamici si tatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,diareea cred ca e de la febra mare pe care a avut-o noaptea.Asa am patit cu Vlad anul trecut.Eu i-am dat pe langa mucilagiu saruri pentru rehidratare si Smecta in ceai de menta.Nu-i mai da miere,chiar daca e buna pentru gat.

Multumesc pentru urari! Mi-a facut socru o poza la tort,dar sigur va mai dura pana o voi pune.A fost delicios!

Corina,felicitari pentru job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by cookie

Dragelor, copila mea iar are nasul infundat...si tuseste ...ma apuca disperarea!
Nici nu indraznesc sa sper ca ajungem sambata...oooooffff!
Si noi, care nici n-am scos-o din casa de frica unei alte raceli...se vede ca are imunitatea la pamant!

Cookie si Sabina bulina

Ramona sa stii ca la noi a trecut cu nurofen , sumterolim si bromhexim. Am luat decizia (de capul meu) sa nu o mai duc la pediatru daca nu e ceva grav. iarasi mi-o indopa cu antibiotic chiar daca ea doar tusea. Si i-am facut si ei ceaiuri cu lamaie si cu miere la greu ca de astea serveam si noi. Sa va faceti bine repede.
Nici eu nu cred ca venim sambata ca nu stim daca nu mai transmitem ceva virusei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Roxana e perfect pentru miine stabileste tu ora. Daca vii si tu sigur vin. Singurul motiv pt. care stateam in dubii e ca eram singura. Deci miine dupa 3 orice ora numai sa-mi spui. Si daca tot mergem noi poate ma vine cineva .Ce spuneti fetelor?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ele, de fapt eu nu ma tem decat de complicatii care necesita antibiotic...deja e un chin pentru noi orice medicament luat pe gura
M-am saturat de mers la medic, de acum ii recunoaste si ea si pe medicul de familie, si pe pediatru si urla de numa-numa cand vede stetoscopul ...cine stie ce-o fi in mintea ei...

Medicamentele astea le-am luat si noi ultima data(mai putin bromhexin), dar si altele..si altele...

Acum doarme fata mea, deja are mai mul de o ora si jumatate...cred ca ii e cam rau, dar poate ii face bine somnul.

Hana, ce fel de tort ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce ne facem cu copilasii nostri ? Cookie, Ele si pt noi toate celelalte rabdare si...tutun , nu ? Dar cand o vad asa de mica si de neajutorata...si cand imi spune ca o doare si eu nu pot s-o ajut....
Sora mea a fost la dr Goarza ( parca ) si a inceput un tratament homeopat pt imbunatatirea imunitatii. Vilma paraca si tu ai fost la ea. Cum s-au simtit dupa tratamentul homeopat? Vreo imbunatatire ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Noi n-am fost la Goarza, ci la Vedes. Pe ai mei i-a scos imediat din criza, cam in 4 zile nu mai au nimic. Ea ne-a scapat de tusea bronsica a Ancai.
Cam o data pe sezon iau si ai mei antibiotic.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput