Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina Maria spune:
Buna seara , haide Bubu ca mai zic eu ceva ca nu am mai zis de mult .
In primul rand La multi ani Robert sa traiesti si sa te faci un mare miliardar ca pe cuvant ca banii inseamna mult .
Fetelor noi avem 2 dintisori mici de tot jos asa ca atunci cand aud de 14 mi se face parul maciuca , pai ce mai aproape se duce de tot aroma de bb. avti copilasi ce mai , acum imi pare bine ca Mandy a intarziat ma uit la ea si e inca bb. meu mic si dulce care nu merge inca .
Pt. astazi un mare La multi ani lui Robert a lui Galaxy , puiut cu ochi frumosi sa cresti mare si sanatos si sa ai noroc cu carul si apoi mai vezi tu ce faci .
La mai multe luni si lui Hana care face 11 luni , sa cresti mare si desteapta ca frumosa esti micuta printesa .
Anda eu ti-am trimis o poveste mai demult , povestea noastra se pare ca nu a fost prea buna , nu ? ce fac o scriu din nou ? speram sa mai poti schimba tu cate ceva pe ici pe colo . Merci oricum ca nu m-ai refuzat .
Oana totul o.k. cu tine , ce mai face Seb ?
Cel mai tare si cel mai tare imi este dor de tine Victoria , cum mai e cu copii si casa noua ? o iau si eu pe urma ta ca am cumparat pamant si ne pregatim sa facem casa .
Ma duc ca sunt obosita fleasca astazi am tinut petrecere pt. ziua lui Mandy cu niste fetele din Olanda toate romance de aici de pe forum , a fost fantastic , sper sa fii fost si pt. ele la fel.
V-am pupat !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

MihaT spune:
BUNA FETELOR,am revenit si noi dupa cateva zile, am fost ocupata cu pregatirile pentru turta,ieri i-am rupt turta Alexiei.A ales de pe tavita :trabuc,aur si apoi bani, oare ce inseamna???
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia
MihaT spune:
CU INTARZIERE SPUN SI EU "LA MULTI ANI!!!" ROBERT ,SA CRESTI MARE ,SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTI.
Poze cu Alexia
MihaT spune:
Aici sunt pozele de la turta, pt. cine doreste sa vizioneze. Pupici
Poze cu Alexia
crinuta spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67185" target="_blank">Capitolul 72
Crinuta si
Rayan