Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , haide Bubu ca mai zic eu ceva ca nu am mai zis de mult .
In primul rand La multi ani Robert sa traiesti si sa te faci un mare miliardar ca pe cuvant ca banii inseamna mult .
Fetelor noi avem 2 dintisori mici de tot jos asa ca atunci cand aud de 14 mi se face parul maciuca , pai ce mai aproape se duce de tot aroma de bb. avti copilasi ce mai , acum imi pare bine ca Mandy a intarziat ma uit la ea si e inca bb. meu mic si dulce care nu merge inca .
Pt. astazi un mare La multi ani lui Robert a lui Galaxy , puiut cu ochi frumosi sa cresti mare si sanatos si sa ai noroc cu carul si apoi mai vezi tu ce faci .
La mai multe luni si lui Hana care face 11 luni , sa cresti mare si desteapta ca frumosa esti micuta printesa .
Anda eu ti-am trimis o poveste mai demult , povestea noastra se pare ca nu a fost prea buna , nu ? ce fac o scriu din nou ? speram sa mai poti schimba tu cate ceva pe ici pe colo . Merci oricum ca nu m-ai refuzat .
Oana totul o.k. cu tine , ce mai face Seb ?
Cel mai tare si cel mai tare imi este dor de tine Victoria , cum mai e cu copii si casa noua ? o iau si eu pe urma ta ca am cumparat pamant si ne pregatim sa facem casa .
Ma duc ca sunt obosita fleasca astazi am tinut petrecere pt. ziua lui Mandy cu niste fetele din Olanda toate romance de aici de pe forum , a fost fantastic , sper sa fii fost si pt. ele la fel.
V-am pupat !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

BUNA FETELOR,am revenit si noi dupa cateva zile, am fost ocupata cu pregatirile pentru turta,ieri i-am rupt turta Alexiei.A ales de pe tavita :trabuc,aur si apoi bani, oare ce inseamna???

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

CU INTARZIERE SPUN SI EU "LA MULTI ANI!!!" ROBERT ,SA CRESTI MARE ,SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTI.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Aici sunt pozele de la turta, pt. cine doreste sa vizioneze. Pupici

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, va pupam, adica eu si Vlad!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67185" target="_blank">Capitolul 72

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

BUBU SI NOI VA PUPAM ,si va spinem noapte buna!!!

Mergi la inceput