Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 30
Rallu spune:
Krelia am uitat sa-ti spun si biserica mea (cu preotul ce a hotarat ca mireasa sta pe scaun la nunta):
Sf. Imparati Constantin si Elena.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Andita spune:
'Neata, fetele. Intentia de a va citi integral a existat, dar va rog sa ma scuzati azi, am examen, si nu stiu daca o sa pot tine pasul cu voi.
Pana una-alta, sa ma dau mare cu realizarile: am gasit DJ!!!!! E super bun, lucreaza la ProFM, contract, totul in regula. In "pachet" are incluse si 150 de poze, am inteles ca are firma, si astea ar fi un fel de bonus. Lumini, boxe, instalatii, tot de la ei. Afacerea face 7 milioane.
Gasit aproximativ si cameraman. Problema: e ruda cu socrii, adica e baiatul nasilor lor. El se arata tare entuziasmat de ideea de a ne filma la nunta, si de profesionalism, nu ma indoiesc, ca e cameraman la ProTV, dar am o singura problema: ma gandesc daca se merita sa-l sacrificam atat pe el, cat si pe sotie, in calitate de invitati, ca sa faca treaba chiar atunci. Asta ramane s amai discutam. Acum mai avem de cautat un pozar meserias, si am scapat de problemele mari.
Am fost si prin oras, si acum va dau dreptate cu rochitele ieftine: vazut rochita draguta foc la Casa Florenta, la 3 900 000. Super faina rochita, exact in stilul meu. Problema: am vazut-o in 3 magazine!!!!! Ei, nici cu asta nu sunt de acord.....
Am mai vazut una, care era plina de cale pe corset, si se intindeau putin si pe fusta. Pret: 5 500 000. Mi-a zis ca e reducere, ca in sezon e 8 500 000.
Asadar, sunt sanse mari sa scapam mult mai ieftin decat imi facusem eu calcule.
Am vazut si accesoriul de par care-mi trebuie mie pentru voal, adcia un fel de hibrid intre tiara si piptan de par.... Mai ciudatel....ma rog, dupa ce il cumpar, vi-l arat. Si verighete, dragute, am vazut in Cocor si Unirea.
Si daca tot am cutreierat orasul, mi-am luat si eu in final cadoul de Craciun de la al meu iubitel: un costumas de om serios de la Carol Fashion.... Asa, ca sa fac impresie buna pe la interviuri....
Va pup, si mai vorbim.
Au mai ramas...
Poze
jesia spune:
Neata fetelor ....nici eu nu am prea intrat saptamana trecuta ...dar stiu ca nici pe mine nu m-ati uitat...este prima zi de luni pe care o iubesc azi sunt cea mai bucuroasa ca dupa o saptamana de toceala AM LUAT EXAMENU` !!!!!!!!!!! dau de baut
emilyjeuly spune:
'neata fetili! brrrrr, ce frig e!
sunt foarte fericita ca mi-am programant biserica si am dat si avnsul, adica nasa a data avansul 1 meleon. pretul a ramas acelasi ca anul trecut adica slujba 2 preoti+ 1 cor: 4.500.000 lei. atat ca nu am mai gasit la ora care vroiam noi si am decalat cu 1 ora, dar nu-i nimic mai am timp si de sedinta foto!
Rallu, mi-au placut tare mult paharele, pantofii si lumanarelele!
mey, fetelor vad ca voi deja va cumparati de toate, eu mai astept sa vina targurile si primavara, ca pe frigul asta, zau ca ti se taie tot elanul de colindat magazine!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
si acum va dau dreptate cu rochitele ieftine: vazut rochita draguta foc la Casa Florenta, la 3 900 000. Super faina rochita, exact in stilul meu. Problema: am vazut-o in 3 magazine!!!!! Ei, nici cu asta nu sunt de acord.....
Am mai vazut una, care era plina de cale pe corset, si se intindeau putin si pe fusta. Pret: 5 500 000. Mi-a zis ca e reducere, ca in sezon e 8 500 000.
Intr-adevar, sunt reduceri mari pana in martie !!! Chiar daca nu spun, la unele magazine.. rochita pe care cred ca o iau, acum e 3.500.000 si in sezon e 6 !
Ca le vezi in mai multe magazine, nu-i nimic... ca nu toate-s unicat, iar unicatele costa. Dar cate sanse sunt sa te intalnesti cu o mireasa cu rochita identica ? si chiar si asa, miresele difera...
Hai mai fetelor, mai bine vorbeam si mergeam toti la cumparaturi.. ca vad ca toate am umblat, cu sotii...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
M-am dezumflat cu totul. Am sunat la firma care are butelii cu heliu si mi-au spus ca cea mai mica butelie pe care o au are 6 mc. Eu nu am ce face cu atata heliu. Poate daca ar fi mai ieftin as lua, dar asa... e 16 euro+tva/mc. In total ajung la 120 de euro, ceea ce e prea mjult, parerea mea.
10+
POZE
dianette spune:
'neatza si de la mine!Si acum imi mai simt putin fruntea amortita de la frigul de-afara. Eu sunt cel mai mult ingrijorata pentru parintii mei, care stau undeva la tara si fac focul cu lemne si niciodata n-am scos limba de caldura acolo, dar acum ...Si inca se anunta si mai rau de-atata . Noi stam bine-mersi, doar afara simt un pic de frig ...
In fine, sa speram ca se inseala meteorologii si o sa se faca mai repede cald (macar suportabil).
Vad ca ati inceput sa treceti la lucruri concrete, v-ati cumparat destule pana acum .. Bravo la fete !
Eu mi-am facut in sfarsit geamuri pentru usi. Sunt sablate si cu model. Cum ce model? Cu cale
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Gasit aproximativ si cameraman, dar am o singura problema: ma gandesc daca se merita sa-l sacrificam atat pe el, cat si pe sotie, in calitate de invitati, ca sa faca treaba chiar atunci.
Eu zic ca nu. El e invitat in primul rand, apoi cameraman. Si cu plata cum faceti ? el plateste masa, iar tu munca ? si daca te filmeaza mereu cand mai mananca / distreaza, etc ? daca mananca, bla-bla... cand e pe faza la nu stiu ce ? vine cu sarmaua-n gura sa te filmeze cand dansezi ? sau mananca tacticos, apoi are timp o ora, de filmare, iar mananca... mai sta si cu nevasta... parerea mea: nu ! lasa-i sa fie invitati si sa se simta ca atare.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
Neata fetelor!
Karamel bine ai venit la !
Rallu...lumanarile sunt superbe!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata fetelor ....nici eu nu am prea intrat saptamana trecuta ...dar stiu ca nici pe mine nu m-ati uitat...este prima zi de luni pe care o iubesc azi sunt cea mai bucuroasa ca dupa o saptamana de toceala AM LUAT EXAMENU` !!!!!!!!!!! dau de baut
FELICITARI.
10+
POZE