Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Felicitari Moko.....
Bafta si la ala de maine...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Rallu cam cat era rochia aia de la Cristian Phillipe? Ca ceva de genul decolteului ala vreau si eu.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Rallu, eu daca as gasi marimea, zau ca nu cred sa indraznesc a mai avea si pretentii. Adica si toc cui pana la urma, numai ca nici de astia nu gasesc pe aici...
Teoretic, eu as vrea cu toc mediu, bot nu ascutit, ci un pic patrat si decupat in spate... Sau macar niste sandalute marimea 35... Nu cred ca voi avea noroc... Pana la urma, si 36 de-ar fi, fac si eu ca tine: pun niste vata, ceva in varf si mai merg (chiar daca, oricum marimile nu mai corespund in ziua de azi)... Dar nici 36 nu am gasit... Numai de la 37 in sus (care imi sunt ff mari, ca am probat!) si majoritatea 38...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Rallu, eu daca as gasi marimea, zau ca nu cred sa indraznesc a mai avea si pretentii. Adica si toc cui pana la urma, numai ca nici de astia nu gasesc pe aici...
Teoretic, eu as vrea cu toc mediu, bot nu ascutit, ci un pic patrat si decupat in spate... Sau macar niste sandalute marimea 35... Nu cred ca voi avea noroc... Pana la urma, si 36 de-ar fi, fac si eu ca tine: pun niste vata, ceva in varf si mai merg (chiar daca, oricum marimile nu mai corespund in ziua de azi)... Dar nici 36 nu am gasit... Numai de la 37 in sus (care imi sunt ff mari, ca am probat!) si majoritatea 38...

E si maine o zi!

Eee...e bine ca poti sa porti...eu n-as fi putut sa fac 2 pasi in aia cu toc cui.

In alta ordine de idei...daca vi in Bucuresti la unul din targuri, mi-ar face placere sa ne intalnim si sa te duc exact la magazinul cun pricina.
Aveau mai multe modele si aveai de unde alege.
Ai mei exact asa sunt in fata...dar la calcai este tot plin - decupat e pe margini.

Kateryna...nu stiu cat era rochita, ca eu ma uitasem la alta (aia era 8 sau 16 sau 30 de mil in fuctie de materialul din care ti-o faceau si dantela pe care o alegeai).
La aia s-a uitat el. Aiuritul meu oricum e picat din avion...niciodata nu se uita la preturi...el admira doar modelul.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Rallu, din pacate eu nu pot veni la nici unul din targuri... Si, in definitiv, chiar daca as veni, mi-as face inima rea, ca oricum bani nu as avea pentru ce e pe acolo... In plus, nu pot lipsi de la munca...
A... nu prea pot nici eu pe toc cui, dar as face atatea repetitii prin casa, ca pana la urma tot m-as obisnui... Nu e chiar complicat... Am mai purtat... Mai greu e la inceput...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by karamel

Salutare tuturor!

Sunt si eu miresica de 2006.

Voi avea nunta pe 23 septembrie, la Piatra Neamt - restaurant Central si cununia religioasa la Manastirea Bistrita (speram - am vorbit acolo doar in principiu).

Fii binevenita, bombonico!
Te-am trecut pe listutza, ti-am dat si grad de miresica in ordin DC...asa ca...de-acum....presteaza!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi, dar dau si eu raportul. AM rezervat restaurantul. Ieri seara, am fost la Casa Iancului 2 si a ramas stabilit meniul si o parte din bautura. Noi suntem multumiti de conditii. Mai avem Biserica (cred ca va fi Sf ILie Rahova, chiar langa Piata Unirii, dar tb vorbit cu preotul), nasii, invitatiile si apoi rochia mea, verighetele, DJ-ul si gata! Nasii ii cam stim. Pt invitatii sap pe net! Si am gasit ceva tare pe gustul nostru pe un site. Foarte simplutze. Noi vrem invitatii fara verighete, fara inimoare, porumbei sau alte alea, fiindca e si Botezul fetei noastre..
Rochia de mireasa acum! Am vazut la Christian Philippe in magazin, una fix pe gustul meu (8 mil 500). Evident nu marimea mea de proaspata mamica (marime care nici nu stiu cat e.). NU va ingroziti, ca macar diforma nu sunt, dar nici in hainele dinainte nu incap. Problema e ca nu stiu daca mi-ar veni bine un anume model. Unde gasesc eu sa probez masura mea cand cei de acolo au doar masuri mici? In restul locurilor, nimic notabil. Pe Net am vazut chestii dragutzele..........in Iasi! Cum comand eu rochita la Iasi!? Primul targ e pe 3 Feb, nunta pe 4 Martie. Intr-o luna e gata o rochie? Ma gandesc ca voi avea mai multe optiuni la targ, iar daca nu-mi iese cu targul, ma hotarasc rapid la ceva din oras, tot pe comanda. Problema mea e ca eu vreau neaparat ceva cu maneci. Cea de la CP era crem (pe langa geam), cu manecute scurte din dantela. Eu le-as face 3 sferturi pe comanda. A eu ceva dubii la corset, ca la sanii mei laptosi........
Hai ca v-am zapacit! Fug si eu la somn, ca doarme si printesa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Fetili, seara buna!
Azi a fost prima mea zi de probat rochitze! Parca a fost prima zi de scoala, nici acu nu mi-am revenit
Dupa ce am mers in zig-zag prin toate magazinele de pe Lipscani, am nimerit intr-un magazinas, cam in spate la BCR-ul de pe Lipscani(pe stanga al doilea magazinas), unde mi-au cazut cu tronc doua rochite. Doua normal, ca sa nu pot sa aleg. Cea la care ma indeamna inima mai mult era pe alb ivore parca(crem albui) si eu vreau alb. A zis ca mi-o poate face, Numa sa-i zic.Acu sunt asa de emotionata ca nici nu stiu daca sa mai astept targul. M-am apucat sa-i zic si unei prietena care m-a certat ca-i prea devreme s-o iau, ca se poate murdari la mine, ca mi-o poate vedea iubitul? S-o iau, sa n-o iau?
La alte magazine mi-au vandut mai toate gogosi ca sunt preturi reduse ca or sa se scumpeasca, bla, bla.Culmea erau aceleasi preturi in alte magazine si "neieftinite" .
Pe de alta parte doamna din magazin a fost o dragutza. Ca sa-mi fac o idee m-a gatit cu toate cele(manusi, coronitza, voal). Cand m-am vazut imi venea sa zbor direct la biserica, dar aveam blugii pe sub crinolina, si nici mire langa. Imi pare rau, ca n-am avut aparat.
Plus de asta uitati pe ce mi-au picat ochii, ca sa nu ma pot hotari :
http://www.romantica.cz/saty.php?pg=0&zid=9916
Am ce visa la noapte. Ceea ce va doresc si voua!!! Sa va visati rochia dorita!

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutare,miresici!Uite mai bag si eu ochiu' pe la voi (prin albumele cu rochite/piptanaturi/tortulete in special) si-am prins o discutie despre pantofi.Sfat:nu incaltati pentru "the big day" un gen de pantof pe care nu obisnuiti sa-l purtati.E o zi luuunga tare,mult dans si stat in picioare si-n adidasi de-ati fi tot o sa simtiti ca luati foc la un moment dat.Daca sunteti obisnuite cu toc inalt la alte ocazii,chiar daca nu zilnic,incaltati;daca nu,nu v-as sfatui decat la ceva mediu.Pantofii cu bareta la spate is destul de incomozi si mai putini stabili;din nou,nu i-as alege!Vata in varf?la un moment dat or sa va doara degetele de la ea...nerecomandata!
Eu la nunta,acu' un secol, am avut niste pantofiori de saten crem(ca si rochia),cu tocul mediu si patratos,la fel si botul(dar mai alungit,asa),erau si cu juma' de numar mai marisori ca sa fie loc de umflat picioarele....Teoretic,un tip de pantof foarte comod;a fost,intr-adevar,pana la o bucata de noapte.Apoi imi venea sa-i arunc din picioare.Puneti pret mare pe comoditate;in fond,pantofii prea putin se vad si riscati sa va stricati tot cheful din cauza lor...Aaaaaa,si sa nu uit:nu-ncaltati prima data pantofii la nunta;riscati niste rosaturi pe cinste!Purtati-i prin casa cat de mult posibil...

PS Niste pozici de la nunta(in Iasi) unei prietene,poate gasiti ceva sa va inspire.(a avut o pieptanatura absolut superba;pacat ca nu prea se vede clar in fotografii)
http://community.webshots.com/album/441704032ngtKgy/0

PS2 S-aveti nunti de vis si casnicii superreusite!!!!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

http://www.valea.go.ro/13randuri.swf

Nunta noastra
Poze

nu se vede nimic la linkul de mai sus....

Freia si Alexa

Mergi la inceput