Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Raza, eu sper sa reusesc maine sa cutreier un pic Bucurestiul.
Doar asa, sa vad ce se gaseste pe piata.
Poate facem schimb de informatii.

Eu o sa-l tarasc si pe al meu cu mine...din 2 motive:

1. Nu vreau scoatere de ochi pe urma: ca eu am ales si eu am facut. Daca facem impreuna, n-are ce sa mai zica.

2. Nu ma marit singura (desi asa se pare pana acum). M-am sucarit si i-am zis ca mai misc un degetel pana nu ridica si dumnealui funduletul de pe scaun ca sa mearga cu mine.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Razuco, uite eu ma duc peste 1/2 ora la un interviu, daca-mi zici ce limib straine vorbesti, intreb si pt tine.
Acuma, cum ziceau si fetele, din ce am vazut eu prin ziare, alea sunt doar "ciurucurile"; job-urile faine le gasesti pe net, pe site-urile de profil (bestjobs, ejobs, myjob, etc.). Unde pui ca e oricum mai comod: tu doar iti faci un CV in care sa nu uiti sa-ti enumeri tot ce ai mai bun si tot ce ai facut pana acum, aplici la t-spe job-uri (tot ce crezi ca ti s-ar potrivi si ti-ar placea) si apoi astepti sa te contacteze ei. Daca ai CV-ul ok, e imposibil sa nu te sune. Si crede-ma ca salariile sunt in medie mai mari decat cele pe care le-ai putea gasi la job-urile publicate in ziare. De ex, 1500 RON brutto pe luna la 40 de ore / sapt. (din pacate stiu ca s-a ocupat job-ul la care imi oferisera salariul asta, dar sunt sigura ca mai sunt!). Deci se poate!
Iti trebuie doar dintii stransi, un CV bine facut (daca vrei, ne putem vedea maine sa-l "punem in valoare" pe cel pe care-l ai acum) si 10-20 de aplicari / zi. Si zambetul pe buze, cum zicea Freia.
Ah, si ma inscriu si eu pe listuta de mers la cumparaturi, dar peste 2 saptamani (4 februarie?), ca pana atunci sper sa stiu si eu exact pe ce data o sa fiu mireasa... Totul e sa mai ai timp de la noul tau job, atunci...
si capul sus ca nu s-au terminat locurile de munca bine platite si fara sefi scarbosi din orasul asta mare!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

de abia acum am reusit sa intru si eu pe DC! asa ca : ooana, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si iubita!
RAZA, asa cum spuneau si fetele: nu dispera! in Bucuresti se gasesc joburi bune, numa sa cauti!
a.cicel sa-ti traiasca bb, sa fie sanatos si voinic!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buongiorno ragazze!!!
O noapte si o zi de tot kk.... bebe e cu colici, plange tot la 15 min. Nu mai rezist!!!
A.cicel felicitari pt. cele 10 sapt.!!!
Noi azi avem 2 sapt.!!!!
Razuca nu mai si nu mai fi trista. Fruntea sus!!! Fii optimista!!!

Fug sa ma usuc pe par, acum, pana nu incepe serenada.
Am pus poze noi facute azi, la 2 sapt.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Freia, mai mult de atat nu prea pot... de, daca nu aveti si varianta cu zambesc, dar am ochii-n lacrimi sau un zambet mic si trist...
Of, cu rochita e complicat din 2 motive: fac o combinatie de 2 rochite si... n-am cu ce si unde sa fac pozne, ca si fetele mi-au tot zis sa pun si mutra mea p-aici... si io tot aman... si aman... si nu c-as fi vreo Muma-padurii, dar...
Multumesc pt oferta si da, vin cu voi, toate, cu placere ! Si luni dau CV ! Nu mai uit !
Pana acum, inca nici un "du-te si fa curat", dar pana la 16:00 mai e timp, nu ? Dar nici altcineva n-a facut, semn ca... Doamne-fereste!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa

Razuca, nu stiu daca am inteles bine : tu pleci pt ca nu te mai vor ei in firma ? Sau pt ca nu mai rezisti tu ?

Citeste aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66800&whichpage=1

Raza de soare

Mergi la inceput

Miresici, va multumesc din suflet !!!

Giova, Marcolino sa treaca !

Raza de soare

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/emilyjeuly/detail?.dir=ade8&.dnm=5324.jpg&.src=ph
Asta e cat de cat apropiata de ce as vrea eu... alta n-am gasit, n-am timp sa caut... oricum, a mea are alt corset, cu aplicatii, cu niste manecute mici-mici...

Emily, ti-am furat opera... scuze si multumiri !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Gio sa-ti traiasca BB Marco. E un dulce. Vezi ca eu vreau fetita...si poate...ne incuscrim....daca or avea cpiii aceasi manie pe care o avem noi cu netul si mai ales cu forumul asta.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Raza, eu ti-am scris deja la "sub generale".
Nu stiu ce sa mai adaug decat ceea ce ti s-a spus deja. Decat sa continui sa te incurajez.

Sunt de acord si eu cu fetele in toate privintele: posturi bune sunt, iti trebuie doar curaj si ambitie multa.

As veni si eu maine la prospectat piata...dar nu sunt inca decisa. Iubi meu pleca luni in delegatie pt o saptamana, duminica avem cursuri la masterat (impreuna dar....iti imaginezi ca nu-i tocmai veselie sa stai la cursuri) ... si parca as vrea sa profit de sb asta langa el.
Cam pe la ce ora planuiesti sa mergi in oras? Daca are si el ceva "activitati" in plan, care nu ma implica si pe mine, poate vin.

Dansuri vreau si eeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu. (Ufffff de ce nu mi se afiseaza "entire list" ????? Ca voiam sa pun un emotion..ceva...O intrebare pentru moderatori: de ce nu mi se afiseaza "entire list" si nici "edit list"???? )

Mai ramne sa-l conving pe al meu ales.

Mai am si a doua intrebare pentru moderatori.
Catalin, tu esti? Sau, poate tu, freia?
Adica eu stiu ca voi sunteti moderatori, da' nu stiu exact cui sa ma adresez pentru subiectul la care ne aflam.

Mai zicea cineva...sorry ca nu-mi amintesc acum cine, ca area tot 51 de mesaje de 2 saptamani.
Eu am observat ca TOATE fetele au acelasi numar de mesaje in aceeasi pagina.
Actualizarea se face zilnic? Sau cum? A intervenit vreo eroare?

Niccostea, succes la interviu.

Giova, e un papusel dragalas Marco. Mi-a placut cel mai mult poza: "ce ma chinuiti!" E un scumpic si il pup.
Sa fie sanatos.

A.cicel, sa-ti fie sanatos bebele (si tu la fel), la mai multe (atat cat trebuie) saptamani si sa se nasca sanatos si apoi....... LA MULTI ANI! ii urez.

In rest, wk placut tuturor. Eu abia luni mai intru.

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput