Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Tina_Welsh spune:
alexa si mami,inca nu am terminat de pus parchetul.Mai am putin pentru ca ne-a lipsit o ustensila.Sper sa teminam curand ca saptamana viitoare vreau sa am totul terminat deja.Sigur ca am sa pun poze imediat ce e gata camera!
Impreuna,sper sa scap de kg repede.Bineinteles ca acum important este sa creasca bebe.DA o sa fie o nsatere cu un bebe supriza.Emotiile sunt foarte mari.Sa speram ca o sa fie sanatos!
La multi ani Mariana!SA fii sanatoasa si frumoasa.Imi cer scuze pentru intarziere!
La multi Alina!SA fii sanatoasa si iubita,sa ai mult noroc si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Va si imi cer scuze ca n-am mai postat de mult,dar sper sa mai fiu activa de-aici incolo insa am avut o gramada de treaba cu casa si inca nu e nici la jumate.va
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
alexa si mami spune:
andreea, of ce de necazuri! sanatate multa parintilor tai!sa dea Dumnezeu "sa iasa soarele".
syma sanatate la fetite (toate trei)!
flavia, super bancu'.afara iesim zilnic, chiar si de 2 ori. am facut exceptie marti cind a fost f f f frig. ploua, ninge noi afara. luni arata termometrul -14 grade si noi ne plimbam prin ninsoare.
fetele, trezirea! ce primavara? mai avem de infruntat geruri grele.
primavara? io visez deja la mare.aerosoli pe plaja, cu rochite vaporoase, cu picioarele goale pe nisip, terase pline...nu ma ciupiti, ca nu vreau sa ma trezesc.
pupici la puiuti si mamici
ALEXA
impreuna spune:
Mai ma faceti si pe mine sa visez, la mine deja parca a venit primavara, ca numa acolo ma gandesc, ma pregatesc pt evenimentele care urmeaza si am impresia ca timpul trece foate repede.
Azi vad ca Sara nu mai muceste iar vremea se incalzeste, asa ca sper sa iesim din hibernare.
Zilele astea au fost tare naspa, de marti incoace ca am vegetat, n-am mai fost niciunde, n-am mai avut musafiri (doar intr-o seara, da nesemnificativi:)
Stiu ca voi ziceati mai demult de cursuri on-line, cum sta treaba?
Stiti cumva daca se pot face si cursuri de marketing? Ca incepe sa ma intereseze...
Plus ca ma bate gandul sa ma inscriu la master anul asta daca tot stau acasa.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
symaco spune:
Andreea,te asteptam cu vesti despre mamica ta...speram ca totul e in ordine!
alina,fetele mele sunt sanatoase...doamne ajuta,ca acu cateva zile stranutam si imi curgeau mucii de zor.imi faceam probleme ca si pe sybille o ia raceala...da uite ca anticorpii ei au fost puternici si a scapat!
tina,ai grija sa nu te fortezi prea mult...mai bine leneveste cu burtica si poti continua si cand bebe iese!sau cate putzin in fiecare zi..la burtica frumoasa!
alina,am voie sa te ciupesc acu...ca esti in visare de mult timp?!
flavia,eu nu stiu despre cursuri online darcat mai mult studiu nu strica deloc!
am plecat ca am programare peste 1 ora la medic cu sybille,sa mai facem niste analize...ia sa vedem daca e vreo problemutza ca nu prea mancam sau numai mofturi!
un we frumos va doresc,nu cred ca mai reusesc sa intru pana saptamana viitoare!
impreuna spune:
symaco ce bine ca mergi la analize, sper sa nu fie nici o problema cu pofta de mancare si sa fi mai linistita apoi.
Va doresc un wk fain si sa ne "auzim" cat mai repede
andora spune:
Salutare mamici...
Noi suntem ok, multumim de grija, nu am dus mamica la spital, asteptam sapt viitoare si sa-i treaca criza de ficat declansata... dar e mult mai bine acum Socrella tre' sa apara de la spital, Gogo si mama dorm... veselie mare
Symaco tin pumnii sa nu aiba nimic Sybille... sa fie trecator. Grija la burticuta!
Alina si eu vreau vara, Vama veche, terase, muzica, valuri si mult soare... si rochitele, si inghetata... si muuulte flori
Flavia... bine c-au trecut mucisorii! Curs online eu am inceput, taaare interesant, insa... cand sa dau examenele nici de colegii de grupa n-am dat deloc ca sa facem proiectul comun nici timp sa=l fac singura si sa-nvat n-am avut ca a venit socrella si a-nceput distractia... O sa ma multumesc sa astept sa am timp, o sa-nvat si ma inscriu din nou, tare as vrea Curs de marketing cred ca este.... nu m-am uitat....
va pupic!!!
PS: Mie-mi place sa visez.. cine mai vrea sa continuam? Cald, parc, frunze, raze de soare, pasarele, zumzait, copii, veselie, vacanta, excursii, carari de munte, cabane, brazi, mare, nisip, castele, seara pe faleza... ufffffffffff
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Uite Flavia, m-am uitat acum pe siteul de lectii online si e un curs de marketing www.academiaonline.ro/index.php/Cursuri/Detalii/39" target="_blank">aici, lectiile sunt urmatoarele:
Importanta si nivelurile planificarii strategice
Analiza situatiei prezente
Structura planului de marketing
Analiza SWOT
Piata si concurenta
Produsul, pretul, distributia, promovarea - strategii specifice
Ins a e cu plata, scrie pret=20 lei. Nu stiu daca e adev. e f putin. Dar diplomele nu-s recunoscute.... Oricum, daca mai cauti vei gasi sigur. Bafta!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Andreea mersi mult de info, pare interesant la prima vedere, oi sta sa mai studiez. Acuma intreb si eu ca prostu' , sunt si cursuri on-line cu diplome care sunt recunoscute, sau crusuri acreditate?
Ma bucur ca mama ta se simte mai bine, dar sa aveti mare grija ca nu-i de joaca cu asta. Si niste prieteni de-ai mei au patit-o din cauza centralei si au lesinat toti, noroc ca i-a gasit cineva la timp, insa prietena mea a ramas cu sechele, are mari dureri de cap, si asta e de un an si ceva. Nu vreau sa te sperii, doar sa iti spun ca nu-i de joaca...
Soacra ta a iesit din spital? Cum se simte?
Va ca astept sa ma scoata Mircea in orash in seara asta, ca saptamana asta n-am avut vreme de noi..:(
ange spune:
flavia,am terminat partea 5-aaaaaaaaaa
pune cap. 6 ca altfel nu pot sa va raspund. vreau pe pagina noua
glumesc.ma duc sa-l culc pe Robert ca e pranzul si vin sa va citesc.
sunt acasa astazi
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
deaseara-mi vine colegu
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert