Metoda Mali Drozd

Metoda Mali Drozd | Autor: Elena Chiaburu

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata! De o luna de zile folosesc condimentele MALI DROZD. Mai intii trebuie sa va spun ca am (aveam) 73 Kg la o inaltime de 1,60 m ! Deci, trebuie sa slabesc 15-20 kg. Cred ca am slabit cel putin 7-8 kg. Nu m-am cintarit si nici nu vreau sa ma cintaresc pina nu scap de hainele groase de iarna, dar bustul mi s-a subtiat vizibil si mi s-au largit fustele si pantalonii. De asemenea, nu mi-am schimbat deloc obiceiurile alimentare si nu fac sport. Ceea ce vreau eu sa va spun este ca, in mod surprinzator, ma simt foarte bine, si am sa va explic: eu am o malformatie congenitala la bila (colecist cutat) care imi provoaca dureri in partea dreapta constipatie. Din aceasta cauza, de vreo doi ani incerc sa fiu atenta ce maninc (fara carne de porc, grasimi, afumatura, mezeluri, fasole, mazare etc.). Daca mincam ceva nepotrivit aveam nevoie de COLEBIL, METLOCOPROMID si TRIFERMENT. De cind folosesc condimentele pot sa maninc fara probleme, ceea ce inseamna ca acestea imi accelereaza digestia, deci, functiile bilei, ficatului etc. Din pacate, nu stiu aproape nimic despre partea medicala a fenomenului (carticica trimisa nu contine mare lucru din acest punct de vedere). Poate sa-mi spuna cineva mai multe? Oare ce se va intimpla atunci cind nu voi mai avea condimente? Dintr-un alt punct de vedere, oare imi suprasolicit bila... si toate celelalte? Va multumesc si astept vesti de la voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

Ce-i aia MALI DROZD? Scuza-mi ignoranta dar sincer, habar n-am. Suna ca o drojdie, asa e? Pare pilula-condiment minune, nu regim, nu sport si sa slabesti asa vazind cu okii... ce sa mai, vreau si io!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Am pus eu un subiect pe tema asta cand am citit prima data de metoda asta de slabit si mi s-a parut prea gogonata...si curioasa...
Mai tine-ne la curent cu progresele facute, si cum te mentii dupa ce o termini, Elena C.
Rodica si baietii

Mergi la inceput