pana cand sa mai ieratm?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

EU cand am intrat la DC,am crezut ca o sa-mi fac prieteni,dar...m-am inselat "deci lucrurile nu sunt intodeauna asa cum par a fi".In leg. cu problema lui Aiko "pana la urma il fac de da in mine si imi lasa vriun semn si il dau ca si cum ar fi un tata violent"[sau poate a vrut s-a zica "si i iau niste bani"ishiaryo"],eu am observat ca Aiko cam asta vrea "bani si libertate",voi nu v-ati dat seama?sau v-a prindeti cu intarziere. CAND am scris ca poate a gresit si Aiko cu ceva,voi ati tabarat ca ulii pe mine[Mamaluidavid,Hanako si Pinquleasa],ce vreti sa spuneti ca daca suntem femei,noi nu putem gresi? sau cum? Mamaluidavid "eu nu sunt de acord ca Aiko ar fi gresit cu ceva. Punct.",ce a insemnat asta?Vai tu draga,..uite unde era femeia perfecta si eu nu stiam...,vai tu si ce sot bun ai,m-ai dat pe spate...,cand iti este rau el vine de la servici si-ti face mancare,eu cred ca tu de multe ori te mai si prefaci ca sa intre el in locul tau la bucatarie ca in baza ta....Sunt curioasa cat timp o sa-ti mai intre el tie in buc....,caci la bunatatea lui si la puturosenia ta...s-ar putea sa ti-l sufle alta de sub nas.Esti o rasfatata,si deaia esti si puturoasa,si ai impresia ca tot ce zboara se haleste.Cred ca-ti dai seama de ce am nervi pe tine "am primit lovituri de la cine nu m-a asteptam". Daplop Dpop ce faci ma iei cu sarcasme'akuma sau cum. Akumachiar asa am dat dovada de pietaresa?,daca "da" atunci ce zici...cumperi de la mine niste gogos...ari? Tu vb de decentie?ia de aici ,ce zici de asta -Dezbracate vreau sa-ti vorbesc-,da am sa m-a dezbrac dar putin mai tarziu,asteapta-ma ca sunt pe vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

Dezbracate vreu sati vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by knicoleta

Dezbracate vreu sati vorbesc

knicoleta, buna interventia ta..

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

In primul rand Aiko imi cer scuze,asta e subiectul tau si DOAR TU si PROBLEMELE TALE ar trebui discutate.
In al 2 lea rand Madi-ren ar trebui sa iti fie rusine. Ti-am explicat o data la ce m-am referit cand am spus ca nu Aiko a fost de vina.Si nu stiu de cand pana cand iti datorez eu tie explicatii,asta e un forum public ( in caz ca nu ti-ai dat seama) in care fiecare are dreptul la o parere personala. Insa nu toata lume agandeste la fel,nu?
Asa cum tu ti-ai spus parerea despre ce ar trebui sa faca sau nu Aiko asa mi-am spus-o eu si celelalte.Sau cumv mesajul original spunea"Madi-ren sfatuieste-ma?"
Nici nu o sa iti raspund vizavi de faptul ca m-ai facut rasfatata si puturoasa,nu meriti deranjul.
Iti spun doar ca nu te priveste ce se intampla sau nu in casa mea,cat timp o sa ma rasfete sau nu barbatul sau cat timp o sa imi intre sau nu in bucatarie.
Daca se va intampla vreodata asa ceva te asigur de pe acum ca nu o sa vin sa iti cer tie ajutorul sau sfatul asa ca nu te mai gandi la viitorul meu,o sa ma descurc.
Bate-ti tu capsorul cu altceva,banuiesc ca ai alte preocupari,nu?
Aiko inca o data imi cer scuze,iti doresc sa treci cu bine peste toate problemele,multa sanatate si putere de lupta in continuare

EDIT:Prima data nu citisem tot mesajul,doar acum am vazut faza "s-ar putea sa ti-l sufle vreuna de sub nas"
Draga daca tu te bazezi pe bucatarie ca al tau nu o sa fie suflat pai atunci(daca as fi genul caruia sa-i pese,na ca nu sunt ) mi-as face EU griji pentru tine!
Mai gandeste-te
Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

quote:
Originally posted by madi-ren

Hanako pe tine te-a Virusat calculatorul si tu pe el[pe noi]

si eu i-mi cer scuze de la AIKO inca odata ca sa ajuns pana
aici.....cata rautate pote exista pe acest paman
VEZI ca sa nu-ti dau si tie virusiiii
pacat ca unele nu au cei sapte ani de acasa
insa se mai intampla si din astea ...in viata... iar eu una nici nu ma consum cu...oameni din astea
si asta ce inseamnacrezi ca il ai prea frumossau
aiko fi tare si sa nu pui suflet la ce ti-sa reprosat ca nare ros
pt AIKO

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

madi-ren = rinosuke? sunt una si aceeasi persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Eu as dori sa vada un moderator ce se poate vb aici, si sa le de-a ignor acestor doua fete nerusinate.
Rusine ca santeti romance , si ne faceti de rusine RUSINEEEEE

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Poate ar vrea sa vada si barbatu-sau ce spune nevestica lui in public si cum isi ridica fustele in cap.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

a uitasem sa zic sigur le place carneaaaaade aia stau cu ea in guraaaaaSARACILE CATA NEVOIE AU SI ELE de ajutor......saraci oameni crezi ca ei nu stiu cu cine traiesc imi imaginez ca pt iei este un calvar sa traiasca cu niste femei de la cort si fara nici un pic de rafinete si sa fie si ele femei de casa nu sa umble cu carnea in gura pe unde se duc ....va stie toaata japonia ca sunteti de la camp
dolphin, mamaluidavid ,akuma,sa le lasam inpace si sa nu le mai luam in seama pe astea de nu scot carnea din gura si sa ne vedem de ale noastre ca noi nu putem sta la cort cu ele
=MODERATORI nu este felul meu asa insa trebuia sa le dau un virusssssssssss la astea cu carnea ......si stiu si regulamentul
dar
luati-le si ducetile la garla de unde au venit
sa fii si tu taranca ca mine macar pe jumate ...insa tu nu esti in stare sa te speli la gura de vorbele aste prostesti ce le-ai luat de la cort ....vai ce mult va mai trebuie pana va vindecati de boala ce o avetiKAwaiso

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

fetelor chiar i-mi pare rau de voi ma simt foarte vinovata pt cele intamplate cata nesimtire cum pot vorbi asemenea lucruri ..ma simt tare rau si imi cer miii de scuze ca din vina mea a inceput totul
are dreptate -hanako ca nau cei sapte ani de acasa si cred ca mai au si ceva probleme cu hormoni
mi-asi dori sa le dati afara si sa nu mai poata posta ...sunt groaznice vorbele nu se pot sterge de aici?sau subiectul sa se incheie?hanako,mamaluidavid,akuma,dolphin si cele lante fete care ati sarit in ajutor va rog sa ma iertativoiam ca a cest subiect sa se termine altfel nici decum asa
-eu am plecat cu copii fara sa ma mai gandesc la nimic decat la viitorul coiilor mei,daca era sa vreau bani ii luam si steam sii mancam eu viata lui dar daca acest om isi doreste libertatea de ce sa nu io dau?
a mai ramas cateva lucruri de-a copiilor dar o sa-l rugam sa ne le aduca el
soacramea o fi ea vrajitoare dar cel putin acum imi inspira incredere pana cand nu stiu,pe el lam sunat si iam dat adresa daca va dori sa-si vada copii dar cine stie daca va veni prea curand sau niciodata
in casa nu prea am lucruri insa sunt fricita ca sunt cu copii si avem unde pune capul
libertate am avut dintodeauna ca mereu a fost cu sorcova asta este asa a fost sa fie destinul nostru dar nu se opreste viata aici
zilele urmatoare voi cauta un loc de munca de zi ca sa pot sa am o munca stabila si am sa mai fac si baito macar cat o sa pot mai ales ca acum asi avea nevoie de multe lucruri mai ales pt copilasi

va multumesc din suflet pt tot si o sa mai scriu ,,,acum trebuie sa merg la cei mici ca este ora lor de somn
i-mi cer incaodata mii de scuze

Mergi la inceput