pana cand sa mai ieratm?
Raspunsuri - Pagina 3
hanako2004 spune:
AIKO si eu aseara am discutat cu sotul meu despre problema ta si daca esti tare si poti avea putere sa te judeci cu el ai sanse sa castigi deoarece el a fost (WAKI)si mai ales sa poti demonstra ca el este cel ce a calcat stramb
esti mama iar copii sunt inca mici si nu pot decide la cine raman
daca te lupti poti gastigaTU deoarece esti mama copiilor ....
noi i-ti tinem pumni sa fii tare
daca crezi ca se mai poate face ceva cu casnicia voastra si se mai poate salva din iubirea voastra incearca sa-i mai dai o sansa la om insa daca crezi ca NU....mergi inainte si luptate pt copilasi tai
multa bafta
asteptam vesti de la tine
noi suntem aproape
INGERASUL NOSTRU emily
mamaluidavid spune:
Nu va suparati dar eu nu sunt de acord ca Aiko ar fi de vina ca el a calcat stramb.Punct.Orice ar fi facut ea.
Aiko sfatul meu este sa nu faci nimic pana nu te sfatuiesti cu un avocat,nu te muta de acasa,nu-l desparti de copii;gaseste-ti un avocat bun.O sa coste dar o sa merite.
Capul sus,fii tare pentru copilasi si gandeste fiecare mutare pe care o faci. O sa iesi invingatoare.
Ma gandesc ca stii,dar iti spun sa fii atenta sa nu semnezi nimic,poate sa te pacaleasca daca nu stii sa citesti!
Suntem alaturi de tine!
Stefania 12+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Poze de la Disneyland!
hannen spune:
Are dreptate Stefania,ai grija sa nu semnezi nimic si inclin sa-i dau dreptate si lui madi-ren.Nu as baga mina in foc ca ai sanse 100% sa cistigi copiii.Depinde si te independenta ta financiara dupa.Cred ca si asta conteaza,daca tu vei putea sa va inretineti financiar.
Sfatul unui avocat e cel mai in masura sa te lamureasca,noi doar ne dam cu presupusul.
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
devylla spune:
Aiko inainte de a lua o decizie....am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa consulti un avocat,sa iti spuna ce sanse ai ce drepturi s.a.m.d.Aici noi venim cu sfaturi...probabilitati dar nu vom putea sa iti dam un raspuns cu v-a putea sa iti dea un avocat.
Si daca esti hotarata 100% ca vrei sa divortezi,ca casnicia ta nu v-a mai putea fi salvata....ca nu mai ai motive sa lupti atunci iti doresc mult noroc si bafta!Insa cantareste bine situatia...
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
pinquleasa spune:
aiko, catarestele bine pe toate...ai incheiat cumva si un contract prenuptial?.daca da discuta asta cu avocatul...Neaparat!!!!
Nico
aiko2004 spune:
fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
eu sincer nu stiu daca am gresit cu ceva fata de el poate am gresit ca am crezut in dragostea lui,ca ne-am casatorit ,ca am facut accesti copii impreuna astea or fi si greselile mele.......
intodeauna am fost femeie gospodina la-m imbracat ,spalat,calcat
nu amers niciodata botit pe strada mereu am avut grija sa-l port barbat bine si curat
mereu ma gasea cu masa facuta niciodata nu ma gasit la intoarcre la tv sau la cal,mereu am avut grija sa fiu o sotie buna
a fost mereu frii nu iam interzis niciodata nimic mereu am aplecat capul si am facut cum a spus el .
si el isi facea de cap prin cluburi sau pe unde mai mergea eu mi-am crescut copii aproape singura .
am rezistat pana acum dar chiar nu mai pot .pana cand?
a avut multe sanse de la mine si mereu spunea ca numai pe noi ne vrea si sal iertam
il ieram si nu stea prea mult si iarasi uita de familie,sotie,copii
si cand am plecat si in romania si veni dupa noi si ne implora sa ne intoarcem ca el nu poate trai fara noi insa 3 luni de zile el na dat un semn de viata si na trimis un ban pt ccesti copilasi
macar pt iei ca mie nu-mi trebuia dar na facut accest lucru
-eu cred ca el abea asteapta sa plecam de aici si sa-si faca singur damblaua....
astazi am fost cu prietena mea si ne-am intalnit cu un avocat si ma mai incurajat putin spunandu-mi ca pot avea sanse sa castig insa va costa
maine o sa merg sa vad un apartament cu 2 camere unde sa ma pot duce cu copii si primi bani pt primele luni ma va ajuta prietena mea ...
apoi o sa ma duc sa lucrez de noapte intr-un snak de japoneze
sa pot inapoia bani feti si apoi sa strang bani pt avocat in maxim 2 luni voi strange banut cu banut si il voi ataca
pana atunci poate strang dovezi mai multe in potriva lui pana la urma il fac pana da in mine si i-mi lasa vriun semn si il dau ca si cu ar fi un tata violent....eu zic ca va fi bine pana la urma
cu el daca ma impac nu stiu cat va sta linistit?!
acum cel mai mult i-mi doresc sa plec de aici...cu copilasi mei
revin
Elise spune:
Aiko,
cred ca iti inteleg durerea - mai mult sau mai putin, trec prin acelasi lucru.
Nu sint de acord cu opiniile conform carora femeia e vinovata daca el, vezi doamne, calca si prin alte parti.
Mai ales ca infidelitatea nu e provocata neaparat de faptul ca nu e multumit cu ce are acasa.
Poate fi foarte multumit.
Ce e al lui sa puna deoparte, si sa mai umble si prin alte case.
De asemenea, ti-as da un sfat:
Stiu ca impulsul este sa iti iei copiii si sa pleci.
Dar copiii tai sint japonezi. Cel putin, 50%.
Crezic a s-ar adapta bine in RO?
Sint, in fond, obisnuiti cu alt mediu, si cu altfel de viata.
Nu stiu care sint conditiile tale acolo, nici in RO.
Poti sa le asiguri ce au avut pina acum?
In Japonia?
Dar in Romania?
Ii poti intretine singura?
In asa fel incit sa nu sufere cel putin dpdv material, daca dupa taica-sau oricum o sa sufere?
Ce ai de gind sa faci, fara el?
Ai un job stabil?
Ai timp sa te duci la job, cu 2 copii mici?
Ai casa ta, unde sa stai linistita?
Ai cu ce sa platesti avocati peste avocati ca sa castigi custodia?
Sint multe lucruri de luat in considerare.....
Elise
aiko2004 spune:
-ELISE i-mi pare rau sa aud ca esti pe aproape cu mine si ca suferi si tu...
IN ROMANIA Nu am sa ma duc sub nici o forma deoarece i-mi doresc ca copii sa aiba un viitor mai bun si in romania nul vor avea ...
-ce voi face fara el?si eu ma intreb cateodata ..insa cred ca asa a fost sa ne fie destinul si nu ne-am facut unul pentru altul..cine stie...
-cu apartamentul ne descurcam luam in chirie si tot nu oi ramane in drumuri asta nar fi o problema la inceput va fi mai greu ca nu voi avea prea multe lucruri insa daca am futonul si un aragaz unde sa pregatesc una alta pt copii este minunat...cu seviciul si asta se rezolva nici nu-mi pun problema iar cu copii va ramane o cunostinta de-a noastra defapt o cunostinta de-a prietenei mele si o voi plati la ora.
asta mi-am pus in gand si cat de curand o pun si in aplicare
nare rost sa raman ...el nici acum nu este acasa si ar fi trebuit sa fie de vreo 3 ore insa nare bunul simt sa vina sa stea cu noi ,el chiar isi doreste sa plecam
si sa raspund si la ultima intrebare ...AM DE GAND SA MA LUPT PANA CASTIG EU DREPTURILE DE MAMA voi munci si ziua daca este nevoie si tot na-m sal las sa ma doboare...este scump in japonia un avocat insa pt copii mei merita sa platec chiar si cu viata
va multumesc mult
aiko2004 spune:
quote:
Originally posted by madi-ren
Aiko imi cer mii de scuze daca te-am suparat zicandu-ti ca," poate ai gresit si tu cu ceva",eu nu m-am referit la un alt barbat[amant],eu m-am referit la o altfel de greseala,si anume:sunt unele femei care, cand nasc un copil,l-e da mai multa atentie copilului si mai putina barbatului,iar barbatul devine sabishi[trist],si o i-a razna.Dar citind mai sus l-a ce ai scris adineauri mi-am dat seama de greseala care ai facut-o si anume:i-ai dat prea multa libertate si l-ai lasat s-a duca prin baruri ori de cate ori a vrut,si eu sunt casatorita ,am doi copii de 5 ani si de 2ani,sotul meu lucreaza pe compropiu[este boss]si eu, i dau libertate, dar toate au o limita,...oricum,tu crezi ca nimic nu mai poate fi de reparat, imi pare nespus de rau ,eu totusi mi-as fi dorit s-a mai incerci odata de dragul copiilor si pt. faptul ca inca il mai iubesti.Inca odata imi cer iertare, si sper s-a nu ramai suparata pe mine. Atat tie cat si copilasilor tai,v-a doresc toata FERICIREA DIN LUME
"Cine rade la urma,rade mai bine"
-MADI-REN nai de ce sa-ti ceri scuze ca nu sunt suparata pe nimeni chiar ma bucur ca sunteti toti alaturi de mine sunteti dragute
ca mi-ati ascultat durerea va multumesc
-daca asi avea cu cine asi sta si de dragul copiilor insa cu cine ?...el umbla cinestie pe unde il loc sa vina acasa si sa salveze casnicia care este aproape pe duca...
va pup
hanako2004 spune:
buna AIKO
ma bucur ca ai un sprijin de la prietena ta si te va ajuta speram sa-ti fie bine daca vei face aceasta alegere si te vei risca sa supravetuiesti singura (adica fara el)va trebui sa muncesti si sa castigi banuti frumosi ca sa poti sa te intreti singura ,o chirie este destul de scumpa si + cele lante cheltueli.
AIKO asa a facut de la inceput?
iai permis intodeauna sa plece si fara sa-i spui nimic?
mult succes si sa auzim numai de bine
noi suntem alaturi de tine
INGERASUL NOSTRU poze