Declaratii fiscale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Cand completezi declaratia, te intreaba daca sa-ti genereze cele 8 obligatii aferente salariilor. Daca ai angajati, dai da , daca nu - nu.
Alte obligatii ( impozit profit-venit ) ti le cauti tu , nu le genereaza automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Mica-mica, eu i-am facut unui prieten declaratiile. Tu ai dreptate, o sa-i zic. Nici nu m-am gandit prea mult la asta si nu stiam ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Mica-mica

Ma refeream la vectorul fiscal, care se depune atunci cand apar modificari (apar angajati, impozit pe profit,oprirea temporara a activitatii).

Pt inactivitate temporara - este suficienta aceasta declaratie? Eu stiam ca trebuie intai declarat la Registrul Comertului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by cait

[...] iar de 2 ori pe an cea ca nu ai activitate.

Asta in loc de bilant. Si se face asa doar daca firma nu a avut activitate de la infiintare si pana acum, deci daca nu a depus niciodata bilant (nu ca ar fi omis ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sa inteleg ca declaratiile mele nu sunt bune pentru ca am trecut numai impozitul de veniturile din salarii?

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Cait trebuie sa raportezi la Administratia financiara toate retinerile aferente salariilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Astea le-am raportat toate cele 8 retineri numai ca nu am raportat impozitul pe profit.
oricum merci de raspunsuri.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput