Pilule, pilule....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Obligatoriu analize de dozari hormonale!Mie cele de la cabinetul de planning mi-au dat sa fac doar cele de singe si control ginecologic(aveam probleme cu "ritmul manstruatiei")mi-au recomandat 3 luni de TriRegol(mi-era greata dimineata de la ele) si alte 3 de Cilest,am pus in urmatoarele 3luni 16 kg! de care nu mai scap si mi-au declansat un hipotiroidism cu sindrom Cushing, care aproape m-a facut sa nu mai pot ramine insarcinata. Plus ca dupa un an de tratament am pierdut prima sarcina, iar cu Sebi am luat toata sarcina tratament si era sa-l pierd de doua ori. Recomandarea mea e sa mergi si la un endocrinolog bun si abea apoi sa iei ce-ti recomanda. Eu nu mai am curajul sa mai iau nicio pilula acum(inca alaptez) asa ca "prezervativele sa traiasca"(desi le urasc-n-am incotro sterilet nu pot suporta fiindca am anexita pe care ar inrautati-o, diafragma idem)
Sanatate si Sarbatori fericite!
Anto&Sebi

ACretoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Bun gasit!

Am sarit putin in tabara voastra a fetelor pt putin ajutor din partea voastra: cine imi poate da mai multe informatii legate de Logest, fiindca nici pliantul din cutie, nici doctorul care a recomandat pilulele prietenei mele, si nici site-ul firmei producatoare nu spun daca trebuie facuta o pauza in utilizarea lor pe termen mai lung. Prietena mea a auzit ca trebuie sa lase o pauza la anumite intervale (de ex, la 6 luni, o luna fara pilule).
Ea are 22 de ani, a inceput sa ia Logest din septembrie anul trecut la recomandarea unui doctor de la S.E.C.S. si nu intentionam pentru cel putin 2 ani de-acum inainte sa facem un bebe.

In speranta unui raspuns desavarsit din partea voastra, imi cer scuze de indrazneala si va salut respectuos!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Eu iau Logest la recomandarea medicului de la planificare familiala si ma simt bine(pretul lor=230.000 lei la farmacie);au si alte efecte benefice:regleaza ciclul(asta s-a intamplat in cazul meu)si scade riscul de a face cancer mamar sau genital;atentie insa,cititi bine prospectul,doctorita mi-a spus ca fiind fff ''finute''isi pierd efectul daca in acelasi timp urmati un tratament cu antibiotice(se RECOMANDA,completarea cu inca o metoda contraceptiva(prezervativ)-fara a renunta la Logest).
Pupici de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

La recomandarea ginecologului am tot schimbat anticonceptionalele ca sa gasesc unele care mi se potrivesc (am inceput cu Mycroginon). N-am gasit (mi-era rau de muream), dar a aparut chistul. Am luat si progesteron. Am incercat si Logest (3 luni)... Chistul e tot acolo. "L-as ca se rezolva cu o sarcina ..." zice dr. S-o creada el ca s-a rezolvat. Oricum cand am ramas insarcinata cu anticonceptionale si am facut scandal ca am respectat ora mi s-a zis ca am luat antibiotice care au slabit efectul anticonceptionalelor. Pai, daca ma dureau dintii, ce era sa fac ? Oricum n-am gasit scris pe pilula ca antibioticele au vreun efect asupra lui.
Ati mai auzit de prostia asta ? Deci m-am lasat de pilula ca la mine n-a mers nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Eu iti recomand sa te duci la medic inainte.
Eu folosesc tri-regol si sunt fff multumita de el. In primele zile o sa ai semzatie de voma, dar iti va trece, daca nu trebuie sa le schimbi.
pupici

tilis

Mergi la inceput