Pilule, pilule....
Raspunsuri - Pagina 3
Cretoiu A. spune:
Obligatoriu analize de dozari hormonale!Mie cele de la cabinetul de planning mi-au dat sa fac doar cele de singe si control ginecologic(aveam probleme cu "ritmul manstruatiei")mi-au recomandat 3 luni de TriRegol(mi-era greata dimineata de la ele) si alte 3 de Cilest,am pus in urmatoarele 3luni 16 kg! de care nu mai scap si mi-au declansat un hipotiroidism cu sindrom Cushing, care aproape m-a facut sa nu mai pot ramine insarcinata. Plus ca dupa un an de tratament am pierdut prima sarcina, iar cu Sebi am luat toata sarcina tratament si era sa-l pierd de doua ori. Recomandarea mea e sa mergi si la un endocrinolog bun si abea apoi sa iei ce-ti recomanda. Eu nu mai am curajul sa mai iau nicio pilula acum(inca alaptez) asa ca "prezervativele sa traiasca"(desi le urasc-n-am incotro sterilet nu pot suporta fiindca am anexita pe care ar inrautati-o, diafragma idem)
Sanatate si Sarbatori fericite!
Anto&Sebi
ACretoiu
Catalin spune:
Bun gasit!
Am sarit putin in tabara voastra a fetelor pt putin ajutor din partea voastra: cine imi poate da mai multe informatii legate de Logest, fiindca nici pliantul din cutie, nici doctorul care a recomandat pilulele prietenei mele, si nici site-ul firmei producatoare nu spun daca trebuie facuta o pauza in utilizarea lor pe termen mai lung. Prietena mea a auzit ca trebuie sa lase o pauza la anumite intervale (de ex, la 6 luni, o luna fara pilule).
Ea are 22 de ani, a inceput sa ia Logest din septembrie anul trecut la recomandarea unui doctor de la S.E.C.S. si nu intentionam pentru cel putin 2 ani de-acum inainte sa facem un bebe.
In speranta unui raspuns desavarsit din partea voastra, imi cer scuze de indrazneala si va salut respectuos!
Numai bine!
bubutzu spune:
Eu iau Logest la recomandarea medicului de la planificare familiala si ma simt bine(pretul lor=230.000 lei la farmacie);au si alte efecte benefice:regleaza ciclul(asta s-a intamplat in cazul meu)si scade riscul de a face cancer mamar sau genital;atentie insa,cititi bine prospectul,doctorita mi-a spus ca fiind fff ''finute''isi pierd efectul daca in acelasi timp urmati un tratament cu antibiotice(se RECOMANDA,completarea cu inca o metoda contraceptiva(prezervativ)-fara a renunta la Logest).
Pupici de la Cristina si bb Mihai
ochinegri spune:
La recomandarea ginecologului am tot schimbat anticonceptionalele ca sa gasesc unele care mi se potrivesc (am inceput cu Mycroginon). N-am gasit (mi-era rau de muream), dar a aparut chistul. Am luat si progesteron. Am incercat si Logest (3 luni)... Chistul e tot acolo. "L-as ca se rezolva cu o sarcina ..." zice dr. S-o creada el ca s-a rezolvat. Oricum cand am ramas insarcinata cu anticonceptionale si am facut scandal ca am respectat ora mi s-a zis ca am luat antibiotice care au slabit efectul anticonceptionalelor. Pai, daca ma dureau dintii, ce era sa fac ? Oricum n-am gasit scris pe pilula ca antibioticele au vreun efect asupra lui.
Ati mai auzit de prostia asta ? Deci m-am lasat de pilula ca la mine n-a mers nicicum.
tilis spune:
Eu iti recomand sa te duci la medic inainte.
Eu folosesc tri-regol si sunt fff multumita de el. In primele zile o sa ai semzatie de voma, dar iti va trece, daca nu trebuie sa le schimbi.
pupici
tilis