Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Ieri, am fost afara cam 1 ora. Azi mi-a fost teama, m-i s-a parut foarte frig.Cred ca de maine este tot mai frig.
Dora mea, acum nu vrea sa doarma.
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Revin cu laude si admiratie.
Adseana, sanatate si bravo Alexandrei!
Nino, ai un baiat... maaaare si frumooos, cu ochi mari, expresivi. E dulce somnicul langa tati, dar si somnicul langa Alexut pare la fel de dulce.
Andruzza, bravo pentru pasi! E greu inceputul, de-acu sa te tii bine...
Andira, ma alatur fetelor care s-au bucurat de rezultatul favorabil al TT. Pupam burtica si pe zambareata Irinuca (am vazut-o in pozici). Sanatate si ai mare grija de tine!
Daria, se vede ca v-a priit iesirea, dragilor. Foarte frumoase pozele! Si pisica
Ionela, pupam si babuta draguta si vesela! Si o mai pupam o data ca sa uite de cazatura! Referitor la iesit, si eu m-am transformat intr-o lenesa, iar gerul de afara imi prinde bine ca scuza. Oricum, nici daca eram activa ca de obicei, n-as fi iesit pe temperaturile astea.
Lorelai, bine ai revenit! Frumoase fetite ai... Dar tare greu trebuie sa iti fie, de fapt ai si mentionat aspectul asta. petrecaretele!

Ma bucur mult pentru Alinuta si sper totusi sa poata fi operata, chiar daca in viitor, si la celalalt ochisor, cu toate ca a trecut de 1 anisor. fetele implicate si pentru Alinuta!
Daria e bine, totusi un pic cam lipsita de pofta de mancare si ma intreb din ce cauza. Sper sa fie ceva trecator. In schimb, mamica Dariei are o pofta de mancare de nu-i adevarat. Exagerez cu tot ce-mi pica in maini, iar oglinda imi zice ca am cam depasit masura. Nu stiu cum sa fac, cum sa ma abtin, parca-s nemancata de-o viata... Si problema e ca mananc si tare dezordonat, incep cu fructe, apoi ii dau batai cu dulce si parca imi vine pofta si de ceva sarat de la frigider. Trebuie sa pun piciorul in prag, sa ma schimb, nu de alta, dar vine vremea frumoasa, vine primavara, iar in vara se marita prietena mea, care a botezat-o pe Daria. Nu se poate sa ma afisez pe undeva in halul asta...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, incearca sa-ti faci un program de masa dupa programul Dariei. Eu asa am facut si merge, am trei mese pe zi inainte sau dupa ce papa Rares, la 10, 13, 17. Seara pe la 19-20 mi se mai face si mie foame, dar mananc mere sau portocale. Daca nu te poti abtine de la dulce, evita sa ma tii dulciuri in casa. Eu am renuntat la porcaria aia de dieta 3-3-3 dupa 5 zile. Acum mananc multe legume, fructe, carne doar fiarta sau la gratar, peste, iaurt degresat, branza de vaci dietetica, oua fierte..si cam atat. Beau o ceasca de cafea dimineata cu o lingurita de zahar, cat mai multa apa si seara o cana de ceai verde. Si cred ca am inceput sa dau jos din kg, de cantarit nu m-am cantarit.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Andruzza, felicitari lui Rares pentru primii pasi!
andira Irina e o frumoasa! Vrem poze mai des!
ana sanatate amandurora!
Astazi m-am simtit tare rau. Si fizic(ma durea burta-din cauza de menstruatie,surd si sustinut-exact ca durerea de masele),dar mai ales o innecare maxima a corabiilor!Si pe deasupra, Brien a fost si el f agitat.Probabil ca m-a simtit,dragul de el.
Sotul meu s-a gandit sa ma scoata din starea rea...si sa ma duca,in oras,undeva,sa cinam. Zis si facut. Dus bebe la bunici pentru cateva ore, mers in oras, cinat. Apoi...la intoarcere,n-am mai luat taxi(pt ca noi masina avem,dar n-avem carnet niciunul), ci, ne-am plimbat.Vorba vine,in realitate am inghetat. Sunt - 7 grade,sustinute de vantul pacatos care la noi,in Tm ,e din plin, se ajunge la - 10!Va dati seama ca plimbarica noastra s-a transformat in criogenizare

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumesc pentru aprecieri si urari Andrruzza , Gegea, Ana71. va multumesc tuturor care astazi ne-ati umplut de laude.. m-ati facut sa nu imi mai incap in piele de mandra ce eram de copilul meu.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am recitit mesajele si uitasem sa ii multumesc lui Caramella.... mii de scuze...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Bun venit, Crissa!
Andruzza, iti multumesc mult. Stiu, si mie mi se pare o porcarie 3-3-3. Da, de la dulciuri nu ma pot abtine nici in ruptul capului, nu stiu ce e cu mine... Ar fi o solutie sa nu le mai am in casa, dar am langa mine un devorator maaaaare de dulce (si care nu se ingrasa, evident).
Cand eram in facultate, am tinut si eu regim in genul celui pe care-l mentionezi. A dat roade minunate si cred ca e singura alternativa. Trebuie sa fac ceva, imi e groaza de iesirea la Cluj, la nunta, in iulie, mai ales ca va fi un prilej bun sa-mi revad colegele de facultate. Nu ma pot afisa asa... sunt terorizata.
Oricum, deja cred ca am facut un pas inainte... AM LUAT ATITUDINE.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Ana, sanatate tie si lui Victor!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

salut!
i'm new,but old...
vroiam sa il introduc in scena pe grasanul meu Matei-bebe de aprilie-3,300;51 cm,apgar 9.
vreau sa il fac star :)) si unde se poate mai bine incepe decat aici pe forum,nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisicuta si matei, bine ati venit printre noi!

Ana, sanatate multa tie si lui Victor!

gegea, ai timp pana in iulie sa arati cum vrei tu, dar incepe de acum Daca chiar nu poti renunta la dulciuri cumparati niste batoane din alea de slabit si cand chiar nu te mai poti abtine de la dulciuri, papa un baton(eu n-am mancat, dar stiu persoane care au invins lupta cu dulciurile cu batoanele astea) Hai ca poti, te sustin!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput