Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
Valenka spune:
LA MULTI ANI Alexandru Ema David!!!
Ce trece vremea!!! Miine incep aniversarile de 1 an...
Ma bucur sa aud de prima operatie a Alinei si sper sa se poata face ceva si pt celalalt ochi.
De la inceputul anului mi-am propus sa declansez operatiunea "cura de slabit" , da' vreau sa termin mai intai dulciurelele ramase prin casa, ca sa nu fiu tentata...
De la 1 ian l-am intarcat pe Alex, ca mi se parea ca nu papa suficient la sin..problema e ca nici la sticlutza nu papa mai mult
...seara bea cu chiu cu vai 100-150 ml, in schimb dimineata abia 60 ml
..nu stiu ce sa-i fac..oare nu-i place laptele si de aia..i-am dat la inceput Hipp2, acum l-am trecut pe Humana2..oare e cazul sa trecem pe nr.3 ? sau sa incerc alta marca de lapte??!!
In rest (adica in afara de faptul ca e cam slabut si nu papa suficient, zic eu) e bine..nu merge in 4 labe, dar se tireste ca soldati
, se chinuie sa se ridice in picioare si a trebuit sa dam patul mai jos cu 2 nivele; de curind a inceput sa zica ma-ma, dar i se adresa lu' tata![]()
Andruzza Felicitari lui Rares pt primii pasi! Merge cumva pe virfuri? ca am vazut de curind o bblusha mai mare cu 3 luni decat Alex si mergea pe virfuri ca o mica balerina !![]()
Ninocikap Ce ochi mari si ce buzitze carnoase are Alex
...si ce-a mai crescut!
Rrox Admirat rozalia cu ochii albastrii
.. frumos sta ea in picioruse...
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
an-k spune:
nino, vazut si io pozele, un dulce Alex, se face din ce in ce mai frumusel, pupici de la Bia
Valenka, felicitari pentru "mama", iar despre laptic este intr-adevar cam putin, dar e inca perioada de acomodare cu biberonul si cu alt gust de lapte, Bia cand am intarcat-o manca in jur de 500ml/zi si a fost constipata 5 zile, eu zic sa mai ai putintica rabdare. Lapte praf noi folosim NAN, dar mai e unul nemtesc foarte laudat Milumil (sper ca asta e, ca ma cam lasa memoria)
Andruzza, felicitari pentru primii pasi, acu' sa vezi conditie fizica![]()
Lorelai datorita Dariei am vazut si eu pozele, ai doua fete frumoase foc, si ce frumos ati petrecut, la multi ani fetelor le voi ura maine, te asteptam cu noutati
Rox, vazut si pozele cu Ioana si Mariuca, ai doi copii frumosi si o familie asemenea, Ioana s-a dolofanit bine, se vede ca e sanatoasa- s-o tineti tot asa
Andira, imi pare rau ca treceti si voi prin ce-am trecut si noi, si noi o adormeam cu lap[tic sau leganata si apoi o puneam asa in patut dar a inceput sa se trezeasca in momentul cand vroiam s-o punem in patut si uite-asa lua adormitul vreo 3 ore, si mi-a mai spus cineva ca atunci cand va avea dinti va trebui spalata dupa ultima masa, asa ca adormitul cu biberonul este exclus, am luat aminte la cele scrise de mamacia si cu cartea "baby &child, question & answer" am aplicat metoda plansului progresiv cu succes, singurul lucru pe care l-am modificat a fost o veioza aprinsa i camera ei, si nu m-am dus la ea deloc- cum ma duceam incepea si mai tare, nici nu ma baga in seama si urla cat o tineau puterile. Multa bafta sa reusiti si voi! Pupici Irinei cea frumoasa
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
mamacita spune:
Sa va scriu si eu repede,cat mai doarme Alexut,ca a inceput sa nu mai doarma decat 2 ore ziua+9 noaptea,mi se pare total insuficient,dar asta e,n-am cum sa-l tintuiesc in pat.
Am vazut un Alex cu trasaturi la fel de binne conturate,cu unzambet cuceritor si cu un trening foarte frumos...si cu un tata foarte mandru...care probabil are somnul foarte linistit.Daca ar sforai si s-ar agita precum al meu,ar fi bietul Alex plin de vanatai.![]()
Si am mai vazut o Irinuca mare,domnisoara care seamana cu tati[>50%
],ochioasa foc,si care-si asteapta surioara care va semana cu mami![]()
Bravo,danna si andruzza,pentru progresele puilor,bravo si Ionucai!
adseana,sanatate!
valenka,bine ai revenit,ti-am dus dorul,si POFTA MARE!Eu i-am introdus direct Milumil 3,din care-i prepar cate 150-170ml pt cerealele de ora 10,si nu s-a plans,desi,va spuneam eu,miroase groaznic.restul laptelui provine din productia autohtona
,550 ml/zi.Apropos de 'autohton',ce s-a intamplat cu 'ursuletul Martinel',a fost omorat de 'ursuletul Winnie Pooh"?![]()
ank,andira,asa este metoda plansului progresiv este insotita de proteste extreeeeem de vehemente din partea subiectilor minori care-i impresioneaza pe cei majori,iti trebuie nervi tari,ochii pe ceas si copilul sanatos!Altfel,noi tocmai am dat chix din cauza celor 3 sapt de diaree+raceala

+dinti
,asa ca s-a dus pe apa sambetei progresul inregistrat.Acum o luam de la capat,dar muuult mai greu,ptr ca a invatat baiatul sa se ridice si neam sa mai stea la orizontala.Pacat ca nu se fac patuturi cu centuri!![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Lorelai spune:
fetelor, merci de complimente. pt cine nu a vazut pozele, incercati copy/paste la ce e intre ghilimele.
"ca.geocities.com/bbuduru@rogers.com/index.html"
am uitat eu sa pun : (doua puncte) dupa http si de asta nu mergea.
rrox, casca Liviei nu e de protecte, o poarta ca sa corecteze capul care era turtit. a dormit numai cu capul spre dreapta si era turtit bine de tot. casca o poarta din septembrie, 23 de ore pe zi, o scoatem numai la baie. s-a corectat aproape total dar probabil ca o va mai purta inca 2-3 luni, sau pina se inchide fontanela. pe ea nu o deranjeaza deloc, s-a obisnit repede, e chiar dragalasa cu casca pe cap. plus ca sora-sa nu o poate apuca de par.
promit ca sapt viitoare vad si eu pozele tuturor si revin cu impresii.
pupici,
Lorelai
ionela_r spune:
Fetelor, azi ati dus bb afara?
Mie mi-a fost teama s-o scot pe Dora.
Pupici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=ddc4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ako spune:
nici macar nu mai indraznesc sa'mi cer scuze ca am lipsit...:) dar, urarile ca anul 2006 sa fie macar la fel de bun ca precedentul, cand am facut cunostinta cu marile noastre iubiri mici, sper sa le primiti cu bratele deschise /sa nu tastez okii in monitor/ si la mijloc de ianuarie...
sa speram ca momentul cand puiutii nostri vor implini un an..sau mai multi...sau o zi/aviz noilor burtici/sa ne gaseasca vesele si cu putere sa ii crestem frumos si sanatos!
au trecut sarbatorile, dar ramane sarbatoarea zilnica cand ma reintalnesc cu pamatufii in fiecare seara. inca, programul imi permite sa le prind baitza. si clatitul cu dusul... si kiraiala de rigoare, dar de bucurie. desi le arunc apa cu dusul drept pe fata, nu protesteaza. sa aiba, oarecu, influenta zodia pestilor??!!...:))
nu i'am mai cantarit demult. dar coloana mea imi sugereaza discret ca nu trebuie sa imi fac probleme. iar daca mama lor ar manca cat mananca ei zilnic, individual, nu ar mai fi skelet ambulant. garantat. sau..daca ar fuma mai putin...:))
am avut brad. hmmm un adevarat copac, de fapt...nu ma intrebati cum l'am carat din obor. dar prea il vedem ca din povesti ca sa renunt la el, asa rapid....si musafiri..multi, unii dupa altii, si kiar unii peste ceilalti... cica..casa noua...ei prea scumpi....dar..ce poate fi mai frumos decat o casa plina. noroc ca ma misc rapid cu spalatul vaselor..parketului...etc...in rest toate bune si frumoase...hihihi
am repetat si bcg'ul..parca asa se keama vaccinul..nu?! comportament normal. urmeaza sa primim si ortezele pt. darian.dehhh...cica tal-vag'ul e la moda...nu disperam..masaj...si cand va ganditi ca dr. care ii face masaj e kiar draguta, dar spre disperarea lui rares nu prea poarta delcoteu...:))
azi dim..rares - mare fustangiu - se tot hlizea la o spekerita de la protv. prezinta sport'ul...nu stiam la cine tot zice 'hi..hi..hi"...si intorcea capul, cand intr'o parte, cand in alta..o facea si pe timdul...de fiecare data la aparitia ei....e bruneta cu parul lung...ma'sa e blonda cu parul mediu...si asa apare incompatibilitatea intre mama si fiu...hihihihi
cu somnul nocturn...stam, oarecum bine. darian doarme, in continuare de la orele 20 la 6,30 dim. rares, alias butelie ..bomfli..sau, mai nou, bitzi-bitzi, o data pe saptamana se gandeste el sa protesteze noaptea. dar, ultima data, l'am lasat sa maraie in patutz pana a adormit. frate'su tine prea mult la somnicul lui pt. a se lasa trezxit ...deci, e mai mult decat bine...
va pup cu drag
ako+darian&rares
Valenka spune:
Multumesc pt incurajari si sfaturi Mamacita An-k Cind se termina tura asta de Humana o sa ii iau Milumil3 si sper sa mearga mai bine.
Andira Si Alex tot asa e !!! Adoarme doar in patul nostru, fie cu mami sau cu tati si abia apoi il punem in patutul lui..daca se trezeste noaptea e musai sa-l iau in bratzica..uneori se trezeste pe la 6 dimineata si nu mai vrea sa doarma in patul lui..si atunci trebe sa-l luam cu noi(asta daca mai vrem sa dormim
) si cu plinsul progresiv n-a mers ca pliiiingee de ti se rupe inima...
Irinuca si bb din burtica!
DariaevelinAdmirat falcutzele lui Brien...iti vine sa-l maninci nu alta! ![]()
Zuzunaki Ce mai face Bubu? Felicitari pt bb2 si o sarcina usoara!
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
andira spune:
Nino, RP, Rrox, Valenka, Mamacita - multumim pt aprecieri!
Rp - eu zic ca isi mentine falcutele
Am vazut-o si eu pe Maruta: ma face sa zambesc numai cand o vad cu gurita pana la urechi, e molipsitoare! Si e dulce foc cu caciulita albastra
Si vad ca seamana cu Cristi cum seamana Irina cu Ionut, adica leit ![]()
Rrox - eu am admirat ochisorii albastri ai Ioanei mai de mult, am doi bebelusi preferati la capitolul ochi albastri : Ioana si Brien.
Am vazut ca si la voi predomina rozul ![]()
Mamacita - iar m-ai binedispus!!![]()
Gand la gand: ma crezi ca aseara (si de altfel de multe ori) tot incercand sa o fac pe Irina sa stea culcata si sa se culce, ma uitam involuntar dupa ceva care sa o tina la orizontala
Si nici chip, binenteles.
Asa e, m-ai citit, sper ca macar bb2 sa semene cu mine, ca deocamdata Irina e leita tati; am renuntat deja sa mai caut asemenari cu mine
Chiar ii spuneam ieri lui Ionut ca nu se poate, a doua o sa semene cu mine. Si el clatina din cap circumspect...
pt ursuletul Martinel!![]()
Valenk - identica situatia...![]()
Aseara ne temeam ca ramane fara glas la cum racnea. Si n-am pomenit o asemenea ambitie: nu era plans, ci tipa cat o tineau gura si plamanii, se vedea ca se straduieste pt asta. Of...
Mai prost e ca bunicii nu stiu de metoda noastra de adormit...
Si ultima data cand a fost la ei vreo 3 zile (noi aveam treaba cu actele seara), ne-au povestit ca intr-o seara a adormit la 12. Si ca vai ce o dor dintii, ca de-asta nu doarme.
Aiurea, nu sunt mami si tati sa o tina in brate la culcare, ca in schimb bunicii o tin in brate toata ziua, deja am avut discutii explicative.![]()
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Ionela - eu nu pot sa-ti raspund, ca din pacate lucrez.
Dar daca vrei, o intreb pe soacra-mea si-ti spun maine ![]()
Ca principiu, daca nu e ploaie si vant, o scoate in fiecare zi jumatate de ora macar.
Am vazut pozele: ce haioasa e cand rade cu degetelele la gurita. Ai o fetita tare frumoasa! 
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
Valenka, An-k, Mamacita multumim de aprecieri...![]()
Valenka laptele Milumil este de la Milupa, Milumil 3 este pentru bebelusi de peste 8 luni.. dar daca tu i-ai dat acum un tip de lapte.. nu stiu daca e bine sa il schimbi asa de brusc... incearca sa il bagi treptat in celalalt.. pana Milumil-ul este majoritar ca sa zic asa....![]()
Mamacita nici al meu sot nu are un somn chiar asa de linistit... de obicei cand doarme dupa amiaza da.. si oricum erau si eu prezenta in camera... la calculator... pe forum..![]()
Ako inca o data m-am convins din ce spui ca trebuie sa fie super intradevar cu 2 minuni... dar totusi tare greu zic eu...![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze