Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ako spune:

ionela...sunt la a 4-a bona....
pe prima am facut greseala sa o angajez cu tot cu masa. era prin vara anului trecut cand m'am reintors la job. tipa venea pt. 10 ore, 5 milioane, macare de 2 ori pe zi...si aia nu manca, cealalta nu...ba acvea pr. cu bila...ba cu stomacul...deci, ar fi trebuit sa gatesc special pt. ea...i'am dat liber..pt. totdeauna...

a doua doamna bona...statea la 3 strazi de mine....desi, si ea mama singura, deci..venituri ioc, desi facea 10 MINUTE PAN' LA MINE...S'A PLICTISIT. mi'a si spus 'as vrea sa stau acasa si sa'mi pice banii din cer'....deci..m'am debarasat si de ea...

a treia - racolata ca si pe primele doua, de pe internet..sau cunostinte - ii dadem 5 milioane, fara masa...dar inainte de craciu..a venit cu propunerea de renegociere: 350ooo lei/zi..la 22 zile lucratoare/luna..socoteste si tu cam cat ar fi fost..in plus..bonuri de masa...ma mir cum nu am batut'o. in plus, in cazul in care as fi chemat'o si sambata...plata dubla..adika 700.000/zi....
deci..i'am zis pa si ei...

pe a 4'a..am apelat la o agentie/ale carei coordonate, daca vrei, ti le pot pasa/. am intervievat cateva bucati de bone cu experienta sau nu/ nostima a fost una - care a venit cu intrebarea cum ii platesc concediul de odihna??/!!!!/..si pana la urma m'am oprit asupra actualei...care nu are experienta proaspata..ai ei baieti, 3 la numar, au peste 20 de ani. prg. de lucru e de la 10 - 20 ..fara masa.

intr'adevar apar aspectele:
- concediu de odihna / nici macar nu prestase o zi si voia sa stie amanunte despre concediu/
- masa - o tipa de la o agentie, pe un ton destul de mirat, 'pai, cum sa nu asigurati si masa???..vine femeia in casa, vede ce e prin frigider..e pofta....etc". evident ca am repezit'o si i'am spus 'dar vanzatoarele de la magazinele de tzoale, bijuterii????...cand li se face 'pofta' ..se servesc nestingherite cu o bratara ...haina de piele...caci..deh...femeile astea cu poftele lor....

deci, ionela, cam asta ar fi povestea bonelor. iti urez succes!!!!

ako+darian$rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am reusit sa citesc din urma si sa recuperez

Lorelai LA MULTI ANI! Liviei si Mayei.Sa creasca mari, sa fie mereu sanatoase, fericite, norocoase si sa va aduca multe, multe bucurii!!!Am vazut si pozele, asa sunt de dulci amandoua, si mie mi-a placut ultima unde sunt impreuna!

Andira vrem mult mai multe poze cu o asa frumusete!Ai grija de tine, si gandeste OPTIMIST!Oana are nevoie de tine!Totul va fi bine, vei vedea!

Nino am vazut pozele cu feciorul tau!Ce mare si frumos e!Sa-ti traiasca!

Andruzza felicitari pentru pasii facuti de Rares!

Matei si Pisicuta bine ati venit printre noi!Asteptam pozici sa vedem "grasunul"

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

As vrea sa incep serviciul pe 01.05.2006.
M-am gandit sa gasesc o bona , sa stau cu ea in martie si aprilie sa se obisnuiasca Dora cu ea.
Pana la 2 ani este program de 6 ore?
Ati reusit sa depuneti "dosarul"?

Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ako - !!
Bravo, stii sa te descurci!

Vroiam sa o rog pe Crisa sa ne mai dea un semn de viata.
Am citit ce-ai scris tu la "parintii intreaba...". Sa stii ca ai in noi niste prietene, te vom ajuta sa lupti si sa fii puternica. Baietelul tau va fi bine, va depasi si problemele cu imunitatea, si daca dr a spus ca inimioara va fi ok, indiferent de modul de exprimare, inseamna ca exista solutii.
Pentru el conteaza ca voi ii sunteti alaturi. Sunt convinsa ca e un copil minunat, si va asteptam pe amandoi cu multe vesti bune!
Capul sus, draga mea!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani Livia si Maya!, sa cresteti mari sanatoase, frumoase si destepte, aceasta sa fie prima aniversare dintr-un sir luuung de fericite aniversari, o viata frumoasa va doresc- la multi ani!

Apropos de oftalmolog si controale, mamacita ai mare dreptate- trebuie facute, dar ar fii mai simplu pentru multe mame si bb-ei daca ar fii indrum,ate de doctorul de familie sau chear din maternitate

Andira, lui bebe Oana, sa fie sanatoasa si mamica la fel, numai bine va doresc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua mamici. Imi cer scuze ca nu am mai fost activa, am foarte mult de invatat pentru un concurs, si nu prea ma ajuta Rares, nu prea am timp, si neuronii mei invechiti imi mai joaca feste, desi sunt intr-o stare mai buna decat credeam.

Dar astazi nu puteam lipsi, pentru trebuie sa urez ceva special unor bebeluse speciale:

LA MULTI ANI, LIVIA SI MAIA, LA PRIMA VOASTRA ANIVERSARE!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, SA FITI SANATOASE SI VESELE, SI SA LUMINATI VIETILE PARINTILOR VOSTRI!!!

In timp ce-am scris cuvintele de mai sus mi-au dat lacrimile, nu credeam ca sunt asa de emotiva, dar chiar ma impresioneaza momentul, primii bebelusi din grupul nostru au facut un anisor de viata!!

Imi este foarte dor de voi toate, si de bebelusii mei dragi, sper sa ma intorc cat mai repede si sa pot sa va citesc si sa va scriu.

Va pupam dulce, Carmen si Rares.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Fetelor, imi vine sa urluuuuuu... Si sa ma dau cu capul de toti peretii...Astazi, pe la 10 dimineata, Eva a cazut din patut. Eu ii faceam poze, la un pas de ea si ea era in patut, in picioare, tare fericita. S-a balansat timp de o fractiune de secunda pe bara patutului si apoi a aterizat drept in cap. A cazut intre patut si patul mare (pe jos avem parchet peste o folie si apoi o traversa persana-deci sper eu ca nu a fost prea tare). A cazut intr-ul fel cu fata, nici nu realizez daca s-a lovit in crestet sau in barbie. Va dati seama ca instantaneu mi s-au inmuiat picioarele. A plans imediat (timp de vreo 10 -15 minute) dupa care a dat-o pe joaca. Apoi a dormit (cam 1 ora) si apoi s-a trezit perfect normal. A mancat, s-a jucat, a mers de-a busilea, s-a ridicat in picioare, deci programul ei zilnic. Acum isi face somnul de dupa amiaza. Am sunat si medicul de familie si medicul lui Victor de la Grigore Alexandrescu si amandoi mi-au spus sa stau linistita (nu e cazul sa merg cu ea la spital) si s-o urmaresc daca vomita, face febra, hematom, daca e somnolenta sau prea agitata. Nu are nici o urma (a fost un pic rosie deasupra fruntii) nici cea mai mica vanataie. Dar pe mine ma tot buseste plansul cand imi aduc aminte de faza. Si imi vine sa ma iau la palme. Of Doamne, cred ca am imbatranit cu 10 ani...

Mergi la inceput

Ana - stiu cum e, si eu am avut aceeasi reactie cand a cazut Irina din patut, din vina mea Imi venea sa mor, si apoi am bocit si la servici!
Dar stai linistita, daca se comporta normal inseamna ca e totul ok, nu-ti fa probleme!
Supararea pe mine insami mi-a trecut mai greu, insa Irinei vanataia i-a trecut in 2 zile.

Imi pare rau ca si tie ti s-a intamplat, dar sunt sigura ca nu o s-o mai patesti inca odata!

Evei sa uite repede!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

Ana - din pacate cam toti/sau in proportie de 99,99%" primesc botezul parketului, moketei etc. kitzkotzel, precum mai tastam pe aici, mi'a escaladat si tarcul. ehhhh...ar fi trebuit sa'mi dau seama, ca vreo 3 zile a 'calculat' inaltimea arucandu'si jucariile pe jos. apoi..pe el....deci, trebuie sa posedam o cantitate majora de stapanire de sine si un paket intreg de nervi cat mai tari.

am mai postat si io cateva photouri mai proaspete...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos

ako+darian&rares

Mergi la inceput

Adseana si An-k - multumesc pt urari!

Adseana - multa sanatate mamei tale, sper ca se simte mai bine!

An-k - nu mai ai vesti pt noi?

Sunt bucuroasa ca tocmai mi-am comandat un aparat foto, si vine vineri de la Timisoara, abia astept sa-i fac poze frumoase Irinei! Si sa vi le arat si voua!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput