Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
nefertari spune:
Am reusit si azi ! Va citesc pe sarite intre 2 comenzi si-o factura 
mikka - pana la urma m-a dezamagit Badiu dar nu vreau sa-mi aduc aminte povestindu-ti . Bine ca a trecut totul .
lucas - Freya vad ca nu are apucaturi "bizare" insa Alex ,inca de la 3 luni ,cand se enerva ,se incorda si tremura din tot corpul . Ce sa zic - au si copiii pasarelele lor .
Tare frumosi sunt toti puii si nu stiu pe care sa laud mai intai .
Vad ca fiecare are cate o "porecla" . Noi ii spunem Freyusha , alias Purci ,ca nu e data de la Dumnezeu sa manance fara sa-si umple hainele cu tot meniul.
Cel mai mult imi place cand o tin pe genunchi la calc. si face ea ,mai frate ,o curatenie pe masa ce nu s-a vazut . Apuca tot cu manutele ei dibace si zvarle pe jos , spre disperarea lui Alex ( biroul e al lui
)
Voi ce fel de iaurt din comert le dati pustiulicilor ? Noi am incercat o lingurita de Danonino si era sa-mi manance lingurita cu totul.
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Stefania Nicolae spune:
Loreen - mai , mi-a inghetat sangele cateva fractiuni de scunda pana am citit tot si ce zici de asta, pt. mine sunt falcute, zau, in comparatie cu noi...
Am mai pus poze cine e doritor si are timp sa vada aici.
Ma facurai curioasa cu TCM-ul si poate dau si eu o fuga maine ca doar Vatra e la o aruncatura de bat de mine.
Ma bag la somnic ca pe al de mai devreme il ratai.
Va pup.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
nefertari spune:
Andutzy - mi-am luat adio de la yahoo msg cu lacrimi in ochi de cand au venit tampitzii cu serverul .Acum nu mai pot folosi decat msn .
Uite aici o adresa valabila pt toata lumea care are chef de taifas live - esmersoul@hotmail.com .
M-ati speriat cu cat si cate gatiti voi dragelor . Io abia apuc sa arunc in cuptor niscaiva carne si legume .Noroc cu soacra-mea ca isi mai face mila de noi cu cate o ciorba ca mi s-ar deshidrata si anemia familia . Drept sa spun nici nu sunt fan cratita - mai bine as plati pe cineva ,insa din pacate n-am gasit pe nimeni de incredere.
mariamunteanu - de cate ori vad pe strada gemeni imi aduc aminte de ai tai . Una dintre dorintele mele fierbinti era sa am "2 copii deodata " .
loreen - daca aveai tu seful meu demult l-ai fi injurat . PAi gandeste-te cum e sa te trezesti la 2 luni cu telefon , tu cu kupilu' urland la tzitzi , si pe un ton de-a dreptul nesimtit sa primesti avertisment de intoarcere la locul de supliciu . Dar mi-am inghitit injuratura si am venit ca altfel ramanea mandrete de copil fara pampers si similac .
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
patriciaRO spune:
Stefania, mai ce dulce este!... Imi place aia cand o ghadila si ea radea cu gura pana la urechi!
Mai nu stiu ce are Alex ca de 2 zile se agata de mine, de zici ce-i aia... Cum ma prinde mai aproape de el, cum ar vrea sa-l iau in brate si culmea este ca plange aiurea. Ori o fi de la aparitia vreunui dinte, ori nu stiu care e faza... In rest n-ai treaba cu el, dar ieri si azi m-a zapacit, insa eu nu prea il bag in seama ca-i trece repede, dar azi spre exemplu m-a disperat. Cum il puneam pe jos cu jucariile cum incepea skowul.... Asa ceva...
Mai astep sa vedem cateva zile... Oricum ce ma bucur este ca noaptea doarme de stinge si noi ne trezim super odihniti!
Oana, cum sunt gogoselele? Ai incercat cu Alex?
Astazi am program de bodytoning... asa ca trag tare ca sa ma fac o supla! Voi ce faceti? Se poate asa ceva?
Beatrice, mami de
Alex pifos
mikka spune:
Babygirl, merci de aprecieri la adresa pozelor noastre...
Mygirl, pentru urechile inflamate de la cercei, de fapt pentru prevenirea inflamatiei, eu am folosit alcool alb, acela de 70 grade. O spalam cu tamnpoane cu alcool in fiecare zi, si i-am facu gauri in urechi de la 3 zile... N-am avut probleme. Incearca si asa, daca nu ti se pare prea dureros.
&Ioana
mikka spune:
Chisdun, Babygirl, o gramada de chestii despre weight watchers gasesti pe forumul de la idieta .ro Eu mai am ceva materiale, daca va intereseaza, vi le trimit pe mail.
&Ioana
monicica spune:
Salut
Elisor, Stefania multumim de urari, azi facem 7 luni si ultimele chestii pe care le-a invatat bebe sa le faca sunt:
- din sezut, imi apuca cu fiecare mana cate un deget si se impinge in picioare si sta drepti si nu misca, parca nici nu clipeste asa e de concentrat
- bla-bla-bla de vreo 10 ori si la sfarsit chiuie
- bebe s-a indragostit - l-am dus la sala de fitnes la "cresa" ( o camera unde au jucarii si una care are grija de copii in timpul trainingului) si cand sa il iau, el in scaunul de masina si una mica cam la 1 an il mangaia pe obraji si el o privea fix in ochi sa ii mananci nu alta :)
Lucas si Robert a facut fix la fel din cap, nu-ul asta cum zici tu, noi ziceam ca e un fel de "nu se poaaaaate..." vreo o luna si acuma i-a trecut...Asta dupa ce o luna inainte cand nu prea isi putea tine bine capul facea "da" il clatina de sus in jos...sunt curioasa ce o urma...
Cine nu are dinti si se mira daca mai e cineva fara, noi ne inscriem! Nimic si nici nu cred ca o sa apara in curand...am o prietena a carei fetita l-a primit pe primul fix la 1 an...
Cornelia sper ca bebe e bine acuma.
Va pupam
Monica & Robbie
andreeaatan spune:
GATA, AM INTRAT IN RANDUL LUMII!!!
Sa va zic ce a facut Thomas de 3 zile incoace( asa ca sa maresc suspansul): se tragea de barile de la patut cu nerv si urlete si plangea sa-l ajut sa se ridice, eu nimic. Arata ca King-Kong in cusca. 
In aceasta seara, a comis-o, S-A RIDICAT IN PICIOARE. Gata, m-am linistit, e in stare si de asta, il bag in campul muncii...![]()
Nu am putut sa-l fotografiez, si nu am vrut sa regizez fotografia. Am filmat incercarile lui sa se idice incaa o data, dar am pe video doar urlete si nervi ca de ce nu-l ajut. Dar a demonstrat ca poate si singur.
In rest, sta ingtr-una in fund. Se ridica in ambele stiluri si din patru labe si ca oamenii mari si sta de nebun, minute in sir in fund.
Am observat o chestie haioasa-a primit o tigruta ( ca are voce de fetita) si o pune si pe tigruta in fund langa el. 
Ma bucur ca a revenit Nefertari si mai am numai 5 episoade din seria a 2-a a nevestelor disperate si ma intorc cu norma intreaga.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
Nu-mi vine sa cred ca nu s-a scris nimic de 3 ore aici,
.
Maria Munteanu-extraordinari baietii tai. Felicitari.
La multi ani pentru TUDOR CATALIN, JULIA ANDREEA , ROBERT !
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
loreen spune:
Stefania este dumnezeeasca poza asta...si te rog frumos nu te mai lua de Bumbu ca arata bine...acuma stiu ca toate ne dorim,cele care nu aveam,falcute si pulpite ca ale Alex a Oanei ,Bianca lui Eli sau Eric a lui Andreea.a ( nu va suparati ceel care au bursuci...cei trei mi-au venit in minte la ora asta)insa bine si asa...cat de cat acolo de-o tzucatura tot mai scoatem...
Beatrice sa fie cumva simptom de frica de separatie...?!Ca si eu am tras-o pe tema asta si nca ne mai luptam cand si cand are mimoza chef...
Nefertari pai i-om bag ceva frumos si original in metodele lor neortodoxe de a chema lumea la munca...al meu sef nu poate face mai mult de-atat ca nu sunt negru pe plantatia lu' ma-sa...Problema e ca are nevoie de mine,eu nu de el si a ramas fara oameni in situatia in care are de condus,financiar,o unitate de 2000 de oameni cu doar trei...e tristete mare...insa si mie mi se rupe sufletul dupa Delia...daca mi-ar spune-o direct in fata ca nu se descurca singur
mi-as mai reconsidera atitudinea...Asta afara nu poate da ca-i disperat si apoi nici nu poate...doar sa ma umple de sicane...dar invat sa nu reactionez...
Ii mai dai Freyei Similac?!
Andreeaatan bucura-te cat mai poti...cand o lua-o si la vale sa te tii atunci disperare...ca eu is cu ochii in toate partile...trebuie neaparat sa-i iau lesa...e de-o curiozitate de-a dreptul bolnava...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"