Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59475&whichpage=9
ati vazut topicul asta?:))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Margott, nu eram eu! vineri am fost prin centru pe la universitate. intreaba cumnata daca la luat de la Elena. da nu, iti explic pe PM, de unde l-am luat.
si pentru tine si pentru Cloreta despre TCM: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53155&whichpage=1

Cloreta cu vaccinul, noi l-am facut pe 22 dec. si MAtei a avut imediat reactii la el, stranuta intr-una, nas infundat, ii curgea nasul rau,rau, nici nu vreau sa-mi aduc aminte, a trecut dupa citeva zile cu nurofen. dar nu toti copii au reactie, asa ca ......

Laura, si Matei maninca sfecla, eu i-am bagat mai de mult, si ...nimic la pp.

Nefe bine ai revenit. da-mi pe PM unde vrei sa te angajezi sau mai bine zis ce post, poate iti dau o idee.
Mondocarp?? unde naiba e asta? si saltelutza cu iarba de mare? sau de care? LA piciu gasesc ceva?

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cloreta, este o mare tampenie, subiectul ala... Eu nu as fi scris nici rupta asa ceva... Vai de mine... Asa, ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Multumesc frumos Laura, eu nu am fost nici o zi in Cic, eu depun doar pentru stimulent.
Banuiesc ca tot acolo se depune.

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oauuuuuuuuuu cat ati scriu - nu pot tine ritmul cu voi!!!!
La multi ani bebeilor sa cresteti mari si frumosi!!!!!

Deci am ramas datoare cu un raspuns -mie pe langa adeverinta emisa de angajator cu privire la stagiul realizat conform anexei mi s-a mai cerut adev ca realizez venituri impozabile + stagiul de cotizare de la casa de pensii. Tampiti la cap

Primele doua au fost trecute pe o adeverinta cu doua semnaturi la subsol- nu era bine, trebuiau doua adeverinte cu cate o semnatura.... cam asta a fost si pe la noi...

In rest suntem bine, un picut mai odihniti.
N are chef sa stea in fund, mai tot timpul vrea sa se ridice

Ah, era sa uit- ce centre de activitate aveti voi pentru acasa ma refer
Am vazut la miniblu ceva dar... sincer la altceva m am gandit de banii aia(2.200) oricum ceva in care sa stea si sa aiba oxcupatie
Poate imi da ti voi ceva sfaturi

Ati fost chemate careva in luna asta pt vaccinul antirujeolic cu bebei de 7 luni??( nascuti in iunie)- vad ca la tv e liniste si pace nu se mai spune nimic de campanie de vaccinare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Mamaruta, eu am constatat ca tauroaica mea e tare norocoasa la...aur. A primit la gioldeanu de mai are un pic i ma intrece in avutie. da nu ma supar, mai ales ca unele bijuterii sunt ptr cand va fi ea mare si pana atunci le mai imprumut si eu.
Azi am inceput ziua cu bine- somn bun, dimineata a mancat un mar cu sucul de la o portocala si cateva linguri de branzica. Asa ca mi-am luat avant, am scos-o la plimbare vreo 2 ore si cand ne-am intors, convinsa ca-i infometata bine, i-am servit piure de brocoli, cartofi si galbenus de ou, cu unt si smantana. Ce mai, o bunatate. M-a tratat cu niste schimonoseli, strambaturi si pana la urma plansete disperate de am pus imediat copilul la tzatza sa-l linistesc, din lipsa de altceva de mancare. Asa ca ma invat minte si cand mai vreau sa introduc retete inovatoare, sa am si ceva papa traditional de rezerva. Maine vreau sa-i fac spanac, dar am facut de pe acum o ciorbita de vitel ca sa fiu asigurata.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Am gresit pretul aprox 220 ron la centrul de activitate de la miniblu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetele, ca sa nu ma bateti ca am tras chiulul la corespondenta, va trimit poze de la Craciun pe http://community.webshots.com/user/ralucamaria - Christmas 2005 si 8 months.

Cine a fost cu odorul/odoarele de 8/9 luni in vacanta, va rog sa-mi impartasiti din experientele voastre. ma bate gandul sa mergem si noi undeva prin tarile calde acum cat nu merg juniorii pe propriile picioare, dar nu stiu cum ne-om descurca cu 2.

Va tzuc,
Maria

Mergi la inceput

mariamunteanu- nu pot sa ti spun cum e cu cu bebe de 8/9 luni si nicidecum cu doi dar pot sa ti spun cum a fost cu un bebe de 10 luni acum 6 aproape 7 ani la mare
A fost super- dar ne am dus cu toate cele necesare- carucior, masuta pliabila pt restaurant umbrela etc - a fost frumos.
Eu cred ca ti ai ales acum bine timpul deoarece la vara vor umbla copilasii si va fi mai greu
Iti doresc sa ai o vacanta reusita alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara si de la noi,

Cornelia , ma bucur ca Stefan este mai bine!
Mstroie, David ce ma face? Are intr-adevar rujeola? Gusta, mara mai are febra?
Multa sanatate micutzilor!

Mikka, nici noi nu i-am facut Mariucai vaccinul antirujeolic pt ca dr tanasescu ne-a sfatuit sa nu i-l facem! Eu nu stiu ce sa mai cred, asa ca merg pe mana ei!

Lucas, magazinul TCM de pe Vatra Luminoasa este chiar langa mine! Nu au cine stie ce lucruri pe bebei, cateva jucarele iar hainutzele sunt pt copilashi mai mari. Cateodata, mai aduc si de bebei dar foarte rar. Au in schimb o gramada de lucruri dragutze pt casa.

Nefe, si eu imi caut de lucru. Am foat la vreo 2 interviuri dar o sa caut pana gasesc ce imi convine...mai ales ca nu ma grabesc prea tare iar la " porci" nu ma mai intorc!

Mai , Beatrice, ma innebunesti cu gatitul...Eu nu stiu cum reusesti sa gatesti zilnic ca eu nu gasesc timp...Tare cumintzel Alexutzu inseamna!

Loreen,multu de idei!S-a intors pisica?

Margott, foarte frumoase pozele facute la studio!

O seara linistita !

Mergi la inceput