Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Stefania Nicolae spune:
Elisor, Bea - acum le-am primit, saru'mana.
Loreen - pe adresa pe car eti-am tirmis e-mail-ul , imi vine inapoi ca cica e eroare, ai alta adresa pe care iti pot trimite?
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
loreen spune:
Neatza...
Bai da m-ati spart...iar va apucat logoreea la falage...pana la unspe jumate nimic si dupa aia dai...pai nu ma mai joc asa...
LA MULTI ANI...Iulia Nicola...sa fii iubita draguta
Stefania adresa este buna aia dar ti-o mai scriu pe odata majestic_1995@yahoo.com ...Haoleu ma doare capu' cand aud balarii e genul se strica relatia mama-copil...pai ma doare undeva de asta atata timp ca la masa ne scobim intre masele,pardon gingii,ne jucam si din recul zboara cate-o lingurita cu continut cu tot peste dealuri si campii,sau daca nu am reactii bune castronul face un triplu salt fix intre ochii mei sau prin poala...Inteleg sa nu o fortez dar nici sa o las sa-mi faca casa cocina...Legat de asta ar trebui sa va arat cum se comporta fina mea crescuta in sensul asta,dar nu ca ma-sa ar sti ceva ci pentru ca atata a adus-o capu',iar acuma daca ai timp sa reactionezi scapi intreg si fara vanatai sau resturi de mancare pe tine,daca nu tot o iei...
Iuliana vrem poze...cu sarea eu am fost aia care am facut pe gigi contra,adica cate putin din fiecare...are nevoie de toate elementele pentru dezvoltare,zic eu,si la mine se impunea mai ales ca este sclifosita...Asa ca in final am ajuns sa servim masa direct din farfuria lui sor-sa,adica nu mai fac mancare separata ci la fel pentru amandoua,eventual Bianca isi mai adauga sare daca vrea...
Cornelia hai ca-i tare explicatia asta cu Munteanca...chiar am dat o fuga acuma sa sun pentru o programare si nu raspunde nimeni...eu de cate oriii spun ca la Bianca asa si la Delia altfel ma ia cu chestia ca fiecare copil este altfel si tot nu ma lipesc de niste lamuriri...Am zis-o si incep sa o sustin chiar am fata de proasta...la mine consultatia dureaza 5 sau maxim 10 minute si cand ies din cabinet abia daca stiu greutatea si lungimea...
Dar ma bucur ca Stefanu este bine...
Monu la tine il intreaba direct pe sotul rau la mine pe mine si ma enerveaza la culme...aia cu mutatul e putin ciudata...daca ti-a schimbat pozitia in stat,cu schimbare de coeficient de functie da,ar fi trebuit sa-ti ceara acordul...Scuze fetele pentru deviere...
MAi fetele ma tot tin sa va intreb ceva,mai ales pe cele care aveti fete,le miroase astra mici,scuzati intrebarea,dudunica...?!Nu sunt perversa insa cand o schimb dupa ce o spal imi vine un miros asa ciudat desi nu are secretii dubioase...E cazul sa duc fata la jinecolog
...(adica la Munteanca
)
Iar lipsesc niste mamici de la catalog: Olga, Pisik, Booboricu, Inesuca,LAura,Luluku,Tdi,Danelutza si lista ar mai putea continua...Na...v-am dat tema de citire la cafea...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Pozele :) http://community.webshots.com/album/524625616DSMwMP/1 .
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
loreen spune:
Iuliana
pozele...nu mai zic nimic de fotomodele...eu chiar nu inteleg cum reusiti sa faceti copii sa stea la poze in studio...Delia mea cred ca ar fi in stare sa alerge dupa paratul de fotografiat atata-i de potolita..
Nu am putut sa nu remarc prin mormanul de jucarii
...ce frumos este in casa la voi...
Bravo...romani realizati
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
laura radulescu spune:
Noi suntem pe baricade! Cristina s-a culcat aseara la 7, am sarit si masa si baita. Dar s-a trezit la 3 noaptea cu foamea-n gat si cu un chef de distractie, mama, mama! Asa ca pana la 5.30 cand a luat-o somnul din nou, am spalat o masina de rufe, le-am intins, am vazut un serial. Nu doarme ziua nici sa o pici cu ceara! Daca inchide ochii 1 ora, 1 ora si jumatate. Ieri a fost cald afara, asa ca am stat vreo ora si a si dormit un pic.
La masa si la noi e vanzoleala mare. Nici nu-i mai dau sa manance din castronel ca-si baga degetele in el, pe urma intinde pe scaunul de masa, apoi pe perete si pe unde mai apuca pana reusesc sa o sterg. Ii dau de mancare dintr-un pahar de plastic inalt ca sa nu ajunga in fundul lui. Mama, si ce se enerveaza, trage de el si il strange in maini pana il deformeaza.
Eu zic sa nu va faceti probleme cu copiii care nu stau in fund, nu se intorc pentru ca unii copii sunt pur si simplu mai puturosi. Stiu o fetita care a stat in fund abia la 1 an si e sanatoasa.
Loreen, am observat si eu cateodata ca ii mai miroase dudunica, cum zici tu, dar am descoperit si cand. Cand nu o spal ca lumea cu sapun la baie ca ori face niste balti de nu mai am apa in cada, ori pur si simplu nu sta.
elisor spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI IULIA NICOLA! Crissu ce mai faceti?
De dimneata am gasit-o intoarsa, de pe burtica pe spate, in timp ce ii pregateam lapticul, evident ca am intrebat barbatii daca nu cumva au intors-o ei, dar au negat vehement asa ca nu-mi ramane decat sa ma bucur
sunt curioasa daca se va mai intampla curand
Iuliana pozele in "gradina" sunt foarte reusite si cele pe fundal albastru, dar unde le faceti la studio sau improvizezi acasa...mai si ii place sa pozeze...e o dulce
A nins foarte mult, avem troiene, sper sa ma invrednicesc sa scot copilu' ca dupa gerul de ieri azi e zi de basm.
Eli, Bianca & Andreas
loreen spune:
Laura si eu am observat de la,cred,dar parca nu are explicatie...acum ceva timp i se usca pielea tare si am schimbat sapunul Klorane cu cel de la Chicco ...ei bine de la ala are un miros de nespalat desi mai ca nu o frec cu peria de sarma,asa o spal...
MA gandsc ca-s barzaunii mei activi de simt mirosuri...ca in pampers totul e ok nu sesizez nimic suspect
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
andreeaatan spune:
Bravo, Bianca-vezi ca si-a dat si ea drumul.
La multi ani pentru IULIA NICOLA!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
laura radulescu spune:
Loreen, parfumeaza-ti barzaunii!![]()
Voi mai ungeti copiii cu ulei? Eu, daca nu o ung, i se usuca pielea. O spal cu sapun crema de la Johnson cu levantica. Cred ca este de la apa ca este foarte tare in zina noastra.