Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara mamici,

Ca vorbeatzi de batzait in timpul mesei...si a mea sta in scaun , legata si se zbate , da din picioare dar in schimb mananca tot si repede! Eu o scot in fiecare zi afara indiferent cat este de frig si uneori, tremura efectiv de foame si plange si pna nu ii dau cateva linguritze repede face mare scandal.

Lucas, cum adica ai primit pe mail comentarii ref la pozele lui Matei?

Am fost la miniblu si au reduceri la hainutze de iarna. Sunt dragutze foc ! Eu i-am luat Mariucai niste pantalonasi la 170.000, un costumas din microfibra, bluzitza 130.000 si pantaloni 120.000. Merita! Au ceva reduceri si la jucarii! Imi plac mult mai mult decat cele de la Z si mai practice!

Si a mea se trezeste noaptea, maraie ceva dar adoarme repede la loc. Si eu tot pe seama dintzilor pun trezirile ei nocturne! Of, ca nu mai ies odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Am fost si noi la controlul de 8 luni.

-Continuam cu 15 pic/zi Fe
-Calciu 10 zile in 3 variante, la alegere: nu ptr. fontanela ci pentru ca este iarna
1) calciu gluconic 5 ml/zi timp de 10 zile dar mi-a mentionat ca a auzit ca nu se mai gaseste in farmacii, de aceea mi-a dat 3 variante
2)calciu carbonic(praf) cate un varf de cutit dizolvat bine in ceai sau apa cu mentiunea ca poate sa se constipe de la calciu carbonic
3)Ca Pharco-sirop 5mlx2/zi

Alimente:
-i-am spus ca nu ne place iaurtyul dietetic ptr. ca este acru si ne-a dat acceptul ptr.iaurt putin mai gras
-putem adauga si smantana,borsul in ciorbita, supa cu galuste, paine alba,biscuiti Pettit bureau,zaharul doar fiert si putina sare in mancare( noi pana acum nu am folosit zahar si sare).Am intrebat si de cascaval si nu ne-a dat voie deocamdata.

-Ne apar si noua in curand incisivii de jos si in caz de jena putem folosi Calgel(care nu are prea mare efect) si in caz de febra de la dintisori supozitoare cu paracetamol sau Calpol 3T 1 lingutitza la nevoie

Acum sa va spun ce intrebari ne-a pus doctoritza:
1. daca se ridica in picioare sprijinandu-se
2.daca sta in picioare si se tine cu o manuta de marginea patutului si cu ceallalta se intinde dupa un obiect
3.daca se lasa in fundulet
4. daca trece un obiect dintr-o mana in cealalta
4.daca ne cearta

Test:
i-a dat un obiect micutz si a testat-o daca-l prinde cu 3 degetzele si spre surprinderea doctoritzei Timeea l-a prins cu 2 degetzele ceea ce ar trebui sa faca abia la 1 an si sotul meu i-a spus :deci pana la un an nu mai venim la control

Ce sa o invatam sa faca:
- sa faca cu manutza " Pa"
- si cu palmele " turtitze"

Am uitat sa o intreb de premergator cat timp sa o pun pe zi, mai de mult imi spusese ca de la 8 luni si am intrebat pe asistenta la iesire si mi-a spus ca maxim 15 minute/zi si ca Dr. Tica interzice pana la 10 luni si eu am tinut-o si cate 1 ora/zi si alearga ca o capritza.O sa mai scurtam timpul. Intradevar dupa ce alearga cu premergatorul este obosita fleasca.

Florentina G, am citit ca ai pus-o pe Maya la sanul prietenei tale, eu imi permit sa-ti dau un sfat: sa nu recurgi la metode de genul asta , nu stii daca Doamne Fereste prietena nu are vreo boala de care nici ea nu stie care se transmite si prin laptele matern, o hepatita ceva si o contacteaza.Nu te supara ca ti-am dat sfatul asta dar am simtit nevoia sa o fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Eu nu am supar de ce zice barbatu-meu, ci ca nu incap in haine faine...
Noi doi vorbim destul de liber si colorat despre lumea inconjuratoare...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Multumim mult pentru urarile voastre si uram si noi la randul nostru multa sanatate, fericire si noroc tuturor sarbatoritilor de azi!

Corni, sigur ca nu ma supar ba mai mult, orice sfat e binevenit. Sa stii ca nu m-am gandit la asta, am apelat la aceasta solutie constransi de imprejurari si in sinea mea recunosc ca m-am bucurat ca Maya nu a vrut sa suga de la altcineva.
Elisor, nu cred ca pot lua piafen cand alaptez. Eu din cauza ca nu aveam ce calmante sa iau am scos maseaua. Era numai o radacina de fapt dar aveam niste dureri.... Si cand am intrebat la Sensi Blu ce pot lua mi-au dat Nurofen iar cand m-am dus sa mai iau de la alta farmacie mi-a spus farmacista ca in nici un caz nu se poate lua in timp ce alaptez.

I-am facut piureul de avocado Mayei dar nu s-a omorat mancand. A luat de cateva ori si gata! Restul a papat tati!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Uau Corni ce comunicativa este tanti doctor...foarte interesant ce ti-a spus...chiar am sa o urmaresc si eu pe Delia cu cate degete apuca ce-i dau ca pe restul le face pe toate...mai putin pa si chestia aia cu palmutele,turtite cum le spui...azi Alex a Oanei facea bravo si tolomaca mea casca ochii...
In schimb iar ma mir la faza cu calciu...mie imi spusese sa nu-i mai dau calciu ca nu are nevoie si mai ales ca frontanela are un ritm alert de inchidere,iar tie iti spune altceva...O sa sun si eu maine sa vad ce dispozitie are...
De jucarele mai stii ceva,vreo noutate?!

Nelia si eu zic ca tine cu vorbele constiente ale puilor...ma gandeam azi noapte cand ma ciocanea la creier de ce nu spune baba sau dada sau "fa scoala-te oadta din pat nu auzi cum urlu?!" si spune ma-ma...este clar ca stiu pe cine cheama si atata timp cat ne si vad se impregneaza si mai bine pe retina lor chipul mamei...
Imi pare rau ca treci cu Tudora prin "greva foamei"...la ea ar fi si ca urmare a bolii recente...mimozei mele pudice ii servesc in fiecare zi alt meniu si asa vad ca raspunde cat de cat la cerintele mele...atata numai ca trebuie sa faci mereu mancare...a si am mai observat ceva ,la a mea ce-i drept,ii plac mancarurile cu sos...
Iar cu Agata eu zic sa nu-ti probleme cu mancatul...parca o vad pe Bianca mea...tot asa avea mereu farfuri alipita de degete si acum are un corp si-o talie ca salivez eu dapa-i baietii de la ea din clasa si asta fara vreun sport sau cura de slabire...just like that

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Tocmai m-a sunat prietena mea pe care o rugasem sa-mi cumpere si mie pungute sterile pentru urocultura si mi-a spus ca nu a gasit pe nicaieri. Aveti ideea unde as mai avea sanse sa gasesc?

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fete da ce-i cu linistea asta mormantala...?!S-a intamplat ceva...?!

Io in seara asta am dat o fuguta pana la munca ca nu era seful acolo si ma sunase o colega ca nu se descurca...ma asteptam sa ma apuce doru' da de unde...abia asteptam sa plec acasa la copil...In schimb am, luat ordinul nostru cu dosarul si nu am priceput mai nimic...trebuie sa duc copie dupa buletinul meu,certificatul Deliei si de la sor de la servici adeverinta...Atata...a si o declaratie pe proria raspundere care nu stiu ce trebuie sa contina...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu merge Webshots sa pun poze sa vi-l arat pe Andrei care s-a ridicat in seara asta singurel in picioare. S-a tinut de canapea, primul pas a fost sa se puna in genunchi, pe urma tzop sus. Dupa ce s-a prins de miscare, a doua oara cind s-a ridicat a facut-o de parca numai asta a facut de cind e el

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Seara buna,
Intru pe fuga, caci timpul nu-mi permite. Nu am citit din urma, sper sa recuperez maine.
David a inceput sa manance cat de cat dar numai dulce, supa o refuza categoric. Scanceste cand ii dau piure de legume.
Va ziceam ca are eritem fesier si inca este iritat, dar mai putin. Acum il dau cu violet de gentiana, dupa incercari esuate cu bepanten.

LA MULTI ANI DOMNISORICILOR nascute pe 18!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetili! Chiar ca e cam liniste pe aici, dar nu ma supar ca la halul de oboseala pe care il am in fizic nu mai aveam putere nici sa citesc prea mult. In plus, iar merge psot de tot DC.
Venii acum din Mall cu mult visatele cizme in dinti. Ce sa va zic, in seara asta iar primisera marfa ca erau mai multe modele, bani sa ai. Dar cum noi suntem deja in datorii, m-am multumim doar cu cele pe care pusesem ochii aseara. Nu va zic ca geanta asortata se vanduse, nu ca ar fi fost si ea in plan. SI Elisor, stai linistita ca tot la reduceri am luat cizmele ca 3.500.000 nu as fi dat pe ele nici daca umblam desculta toata iarna. Asa, la 1.750.000 mai merge, ca si la Leonardo sunt cam aceleasi preturi la cizmele de mai de soi, dar calitatea nu se compara, dupa parerea mea.
In seara asta am ajuns tarziu, l-am trimis acasa pe tati primul, pentru ca sedinta a inceput la 17.30, nu la 15 (asa e la noi vesnic). Oricum eu am anuntat-o pe sefa ca la 19.30 ma car ca are nevoie copilul de mine si nu s-a suparat, ba chiar m-a pus pe mine sa vorbesc prima, cu gandul ca plec imediat - ea intelese 18.30. In orice caz, le deplang pe colegele mele ca am senzatia ca s-a prelungit tarasenia pana pe la 9, cel putin.
Asa, si ajung eu acasa cu gandul ca alaptez plodul si gata - la culcare - si ce gasesc? Era o calareala maxima cu barbatul, mancase cerealele si se jucau. Dar de baita nici vorba sa-i fi facut singur. Asa ca ia-o de la capat cu baie, schimbat, giugiulit, dar si dupa aia a picat moatza rupta. Sper sa nu mai am concert la noapte ca nu mai stiu cat rezist in ritmul asta.
Elisor, Maysa - multumesc de lamuriri cu papica.
Gabitzam - felicitari pentru performante!
Corni - chiar ca e super dr tau. Am s-o intreb si eu pe e mea ce trebuie sa faca Ana la 7 luni.
Tzumpiloi- nu-ti bate joc de o biata nebuna dupa cumparaturi - caci v-ati prins de-acuma ca sunt mai disperata decat media femeilor dupa asa ceva. Acum nu ma las pana nu ajung la Miniblu si bate vantul rau de tot prin buzunare. Pantalonasii sunt de casa sau de exterior, ca sta tare prost la capitolul pantaloni de casa, mai ales de cand se uda in fiecare noapte (inclusiv aseara printre urlete a trebuit sa o schimb).
Lucas - multa sanatate. Uite aici o reteta pe care o aplic de cate ori simt ca ma doare in gat; jumatate de lamaie (cu coaje cu tot) intr-o cescuta de miere. Si uite asa nu am mai racit eu pentru a sasea iarna/vara consecutiv.
Va las acum ca ma bag la un dus si apoi la nani. Pe maine si sa aveti o noapte linistita!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput