Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita,
...probabil si tu esti A, si eu ma simt bine de cand am inceput cu dieta asta numai ca mi-e cam foame-inca nu stiu ce combin ceea ce am voie sa mananc, sa fie si ceva mai satios...si trebuie sa iau niste antibiotice, nu stiu daca nu o sa ma doara stmacul de la ele dupa cruditatile astea...cred ca trebuie sa-mi iau un peste, ceva....
....banuiesc ca acel centru de apiterapie are un telefon si putem face programare,( sau nu?) nu trebuie neaparat telefonul DR...multumim ca ne-ai dat numele...

Mergi la inceput

Miorita, Daiana,

...asta seara am descoperit un pui in frigider, era de tara,noroc ca l-am avut ca muream de foame cu vegetalele astea...mi-a parut rau ca mi-am stricat dieta dar cica oricum nu e bine sa renunti brusc la carne, si e permis sa mananci pui sau peste dar rar...
Vroiam sa va zic ca mi-era o foame de imi venea sa musc din el crud...mai ales ca mirosea bine, nu ca cei de la stat...
...dar m-am simtit mult mai usoara - si la propriu si la figurat de cand cu dieta asta, n-am mancat de o saptamana paine, sau ceva gatit , cu excepta catorva snitele mici de curcan intr-o zi...zahar numai o ling rasa la cafea, lamaia cu apa dimineata...
Am descoperit fulgii de ovaz, sunt foarte buni...am luat o punga care seamana cu una de faina,din hartie, de la plafar,facuti nu stiu unde, dar dulci si buni...amestecati cu fructe taiate fac o masa de-asta vegetariana buna...De-aici o veni vorba "mananci calule ovaz?"

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Salut tuturor, Marrina, arinna, Bianca...toate fetele!
arinna, ma bucur ca ai gasit puiul!
Miorita, eu as vrea sa merg la doctorita. Centrul nu are un nr. fix? Pentru ca mi-ar trebui si presupunctura!
Cat e o consultatie?
Mersi mult!
Weekend placut in continuare!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Daiana, daca te grabesti,poate gasesti la informatii numarul sau pe google...eu nu m-am uitat inca...
Am scris la adresa pe care mi-ai dat-o , a Dr Stangaciu, sper sa raspunda...
Bun pui !

Mergi la inceput

De pe net- daca cauti pe google gasesti multe despre centru:

Centrul de Acupunctura si Homeopatie
Str. Visarion nr.4-6 Tel.: 650.42.44, 650.65.10, 659.31.70 Fax: 312.95.45 E-mail: roac@org.pcnet.ro

CENTRUL NATIONAL DE ACUPUNCTURA SI HOMEOPATIE
Tratamentul diferitelor afectiuni cronice sau acute prin metoda dilutiilor Contact: Str. Visarion nr. 4-6 (zona P-ta Romana), sector 1 , Tel. 212.79.06; 312.96.87; Fax 312.95.45
Orar: L-V: 8-18,30

Se pare ca strada e dupa ASE,pe Lascar Catargiu, pe dreapta...

Mergi la inceput

Buna idee cu netul, arinna, inca nu mi-a intrat in reflex.
Mie dr. Stangaciu mi-a recomandat printre altele presopunctura cu Apireven(sa-mi fac eu acasa, tre' sa imi cumpar un manual de acupunctura), ca sa imi energizez centrii din zona pelviana si polen proaspat congelat de la o firma din Baia Mare (printre altele).

Vreau sa iau de la ei si miere cu apilarnil si laptisor de matca, dar la laptisor ei pot sa imi faca mai multe concentratii si am nevoie de indrumare. L-am intrebat si pe dr., dar nu mi-a raspuns pana acum. Citeam la un subiect ca una din aspirante, tanti, a ramas insarcinata dupa un astfel de tratament.
Stie cineva care a luat miere cu laptisor de matca in ce concentratie si de unde?

Eu fac si tratament homeopat si mai iau si alte lucruri (coenzima Q10, vit E, acid folic). Vineri seara am simtit ca mi-a amortit piciorul, si acum mai simt putina amorteala, ma intreb ce este. Mi-am dat seama ca nu bausem decat 1/2 de litru de ceai toata ziua, ceea ce nu a fost bine. Din cate stiu tratamentul homeopat nu interactioneaza cu altele si nu da efecte adverse.

Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara naturistelor!
Dupa cum stiti sunt si eu o naturista si am o intrebare la voi, caci aveti mai multa experienta decat mine: de vre-o 5 zile ma simt atat de ... plina, balonata mai ales spre seara si .... Precizez ca mananc numai carne de pui, legume si fructe, branzeturi, lapte, iaurturi, am exclus dulciurile de la inceputul tratamentului, beau numai apa plata si ceaiuri bineinteles si tot ma simt ca un balon.
Ce poate sa fie? Sa intrerup tratamentul pt cateva zile pt a vedea daca are loc vre-o schimbare? Poate ma puteti lamuri ca eu nu mai inteleg nimic.
Va si noapte buna.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Bianca B

Buna seara naturistelor!
Dupa cum stiti sunt si eu o naturista si am o intrebare la voi, caci aveti mai multa experienta decat mine: de vre-o 5 zile ma simt atat de ... plina, balonata mai ales spre seara si .... Precizez ca mananc numai carne de pui, legume si fructe, branzeturi, lapte, iaurturi, am exclus dulciurile de la inceputul tratamentului, beau numai apa plata si ceaiuri bineinteles si tot ma simt ca un balon.
Ce poate sa fie? Sa intrerup tratamentul pt cateva zile pt a vedea daca are loc vre-o schimbare? Poate ma puteti lamuri ca eu nu mai inteleg nimic.
Va si noapte buna.

Bianca

Eu zic sa nu intrerupi tratamentul, ci doar sa il organizezi altfel. Fructele sa le mananci la o jumatate de ora inainte masa sau la 4 ore dupa ce mananci alte alimente. Eu am avut probleme similare cand mancam numai fructe la mic dejun - ma balonam si chiar mi se facea rau uneori, ma durea stomacul, sa nu mai zic de faptul ca imi crestea pofta de mancare de numa', numa'. Nu amesteca lactatele cu carne si legume. Citeste putin la regulile lui Montignac si o sa intelegi mai multe: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67936. O prietena de-a mea a inceput in 1 ianuarie si a slabit deja 4 kg, iar o alta a dat jos 9kg in 3-4 luni. Bafta mare .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Bianca B Sunt de acord cu adimercedes ca ar trebui sa mnanci fructele separat. Si fii atenta si la branzeturile fermentate!

Dianadi

la toate fetele dragi!!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Fetelor, din experienta voastra sau din ce ati auzit, in ce concentratie trebuie sa fie mierea cu laptisor de matca (producatorii mi-au spus ca pot sa imi faca si 50%!), dar vreau concentratia optima. Cei care se pricep vad ca nu imi raspund pe mail sau ma amana.

A doua intrebare: este recomandat iaurtul viu. Se face in casa? Se califica vreun iaurt de pe piata ca iaurt viu?

Eu iau Diane35 pentru chist. Am facut bine ca am incetat ceaiul de napraznic si extractul de muguri de zmeur?

De asemenea stiti ceva de baile cu coada calului si cataplasmele cu c-calului. Am auzit ca sunt bune la dizolvarea chisturilor, si la pietricele la rinichi sunt foarte bune. O fata de aici s-a vindecat asa. Dar cum trebuie facute? E bine sa fie fierbinti sau caldute? Si cat se sta?

Daiana

Mergi la inceput