Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PE ANDREEA SI SA O OCROTEASCA PE MICUTA MARIA.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar mi se pare nedrept sa ramana micuta abia nascuta fara mamica.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Da, groaznic, am citit si ultimele ei postar ale Andreei, treaba cu biserica a fost bizara, ca o prevestire,ce sa mai zic, saraca era la locul ei,optimista si dragutza, a scris pana in ultima zi se pare, rugand fetele sa-i tina pumnii cand a plecat sa nasca...E adevarat, nu putem trece cu vederea si sper ca nu se supara nimeni daca spunem si aici cateva cuvinte ( in afara subiectului special deschis)Condoleante familiei, azi am aflat si eu si am fost foarte afectata...Un suflet ca oricare dintre noi, care ne scria si avea nevoie de sfaturi, nu o mai poate face...Ingrozitor, biata fata...

Miorita, la fel si eu cu uterul, fibromatos...plus ...fibroame...In legatura cu salata de andive, eu le mananc si goale sa stii,nu ma deranjeaza dar mai vreau si altceva...am gasit chiftele de soia foarte bune, nu aveau nici un miros aiurea , parca erau doar mai uscate,dar le cam pipereaza astia, nu stiu de ce...mi-au placut mult...inca nu tin dieta corecta, mananc carne de curcan si peste...peste stiu ca avem voie, asa-i?Nu e nici la neutru...Azi am facut exceptie si am mancat papanasi in oras...cred ca trebuie sa ma interesez mai mult de produsele din soia si sa le incerc..am luat branza tofu si era sa mor ce gust gretos avea...sau soia la punga, oribil, mirosea toata casa...dar chiftelutzele au fost super!ma mir ca am mai indraznit sa incerc dupa "branza" aia !Cred insa ca e adevarat ce se spune in dieta asta...de exemplu am observat ca stomacul meu nu digera rosiile si ardeii, care sunt contraindicati...iar cu taratele , tot pe lista interziselor pentru noi, asa cum observasem de mult ,e dezastru, absorb apa si ma constip si mai rau ( repet, eu tin dieta pt constipatie cronica , dovedind intr-adevar o digestie foarte proasta)
Ar trebui sa ne facem ceva retete dar nu stiu daca pot respecata in totalitate legumele si fructele recomandate ca nici alea nu sunt toate...am mai mancat si cate o banana,ceva unt,fasole verde, mazare...cred ca trebuie sa ne "umplem" foamea cu peste si soia, ce zici ?Mi-am luat legume congelate, fierb cate o punga odata si pun un pic de unt si sare-pacatoasa ce sunt-ies foarte bune da unele au si ce nu trebuie mazare, porumb, ardei...n-o mai scot la capat!!!!
Buna carnea de curcan !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, am deschis un nou capitol: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69452

Haideti acolo

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput