Ce mai pot gati pt un copil de 3 ani?

Ce mai pot gati pt un copil de 3 ani? | Autor: cristina_tudor

Link direct la acest mesaj

Buna,
Ce gatiti voi pentru copii vostri?
Eu am mereu o ...."stare " cand ma gandesc ce trebuie sa-i gatesc copilului meu. Eu gatesc in primul rand pentru el si mancam si noi.
La capitolul ciorbe satu chiar prost: supa, ciorba de legume, ciorba vacuta, ciorba "radauteana" cu piept pasare si smantana si ... atat.
Nici pt felul doi nu stau mai bine.
Ajutati-ma cu ideei, poate imi alimentez si eu copilul mai diversificat.
multumesc,
mama lui Tudor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Ciorba de perisoare, ciorba de rosii cu orez, chiftelute din piept de pui, pateu din ficat de pasare, rosie umpluta, ostropel din pui cu piure de cartofi, peste la cuptor cu legume, budinca din branza de vaci, budinca de orez cu mere, budinca de dovlecei cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cristina, te pot ajuta la capitolul supe, ca la felul 2 stau si eu destul de prost:)
Eu fac supe-creme, pt. ca in felul asta se mananca mai multe legume.
Supa-crema de spanac: Spanac+cartof+o ceapa mica. Se mixeaza, se adauga lapte si in farfurie, lamaie si branzica sau cascaval rase
Supa crema de broccoli: idem
Supa-crema de telina: cantitati egale de telina, ceapa si cartofi+ lapte la sfarsit.
Supa-crema de legume: aici faci dupa inspiratie.

In fine, poti sa faci supa-crema din ce vrei tu:). Sper sa te ajute ideile mele.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Supa cu galusti, supa cu taietei de casa, ciulama de pui cu mamaliguta, ghiveci cu vita la cuptor, pilaf cu ficatel, peste la gratar cu lamaie+ cartofi natur....si ce au mai scris fetele.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Wow, ce de idei!
Cristi mai papa (pe langa unele mentionate deja de voi): mancarica de vita cu ardei gras, ciuperci si rosii, pui cu ciuperci si smantana, cuscus/orez/bulgur cu vita sau pui si legume, omleta (dintr-un ou) cu legume (rosii, ardei, ciuperci, masline, ceapa, f. putin ulei de masline, cimbru), ou fiert cu piure de spanac, mamaliga cu branza si smantana sau cu unt si branza, peste la gratar cu tzatziki, sufleu de dovlecei/peste/conopida/ciuperci, varza a la Cluj...
La capitolul supe, ciorbe, cel mai mult ii plac supele-crema.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Multumim mult,
Ma apuc de treaba....
Sa aveti copii sanatosi, sa va bucurati de ei!
Cristina

Mergi la inceput