Creme si paste pentru umplut

Creme si paste pentru umplut | Autor: Dianami

Link direct la acest mesaj

As dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sugestii de paste si creme pe care le folosim la umplut oua, rosii, la uns tartinele...
Am si eu cateva retete, dar m-am saturat de variatii pe aceeasi tema, asa ca astept idei!

Multumesc!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

eu la umplut oua folosesc galbenusurile frecate cu maioneza sau poti pune pate de ficat,la rosii foloseste brinza philadelphia amestecata cu putina smintina si marar,iar la tartine depinde poti face ton frecat cu sos de maioneza cu putin porumb fiert ,ciuperci cu maioneza marar si putin usturoi si daca imi mai aduc aminte ceva iti mai spun

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Eu umplu ouale cu;pate frecat cu putin unt si galbenusuri,sare si delicat.
ton din conserva frecat cu unt si ceapa taiata f. fin,sare si delicat dupa gust.
Rosiile le umplu cu salata de vinete cu ceapa.
Ardeii il umplu cu pasta din branza de vaci frecata cu unt si ceapa taiata f fin ,sare si delicat(jumatate din compozitie o amestec cu mac iar cealalta jumatate cu boia de ardei dulce).Tai ardeii in felii si ii pun alternativ,au un aspect deosebit.

Mergi la inceput