ovare cu aspect micropolichistic este una si aceea

ovare cu aspect micropolichistic este una si aceea | Autor: oana75

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea!!!
Astazi am luat hotararea de a-mi face cont pe acest site.
Am facut pentru prima oara o eco transvaginala saptamana aceasta. Am fost la Medsana la dr Ancar benedict care nu mi-a facut o impresie buna in sensul ca ma expediat f repede din cabinet, si doar am platit 1.200.000 lei. Ma diagnosticat cu ovare cu aspect micropilichistic. Endometru 3 mm. in fisa pe care mi-a completat-o asistenta insa nu a completat la rubrica col uterin nimic, de ce nu stiu. I-am spus ca am facut un tratament mai demult cu diane 35 3 luni asa imi spusese o doctora. Acum insa incepusem a 2 a oara tratament si sunt la a 6 a cutie. Dr mi-a spus sa nu le intrerup si sa urmez tratamentul un an, dupa aceea sa faci repede un copil, asa sa exprimat. Intrebarea mea este ovare cu aspect micropolichistic este una si aceeasi cu sindromul ovarelor micropolichistice? Aceasta o aveam mai demult, sau se face in timp? Va rog din suflet lamuriti-ma! M-am speriat f tare, am citit aici pe site cum se chinuie fetele care au asa ceva sa faca un copil, iar dr Ancar mi-a spus fa un copil repede... cum fac daca am asa ceva??? vad ca aici lumea vb de inseminari, stimulare etc... Acum trebuie sa merg miercuri la el sa iau analizele de secretie. efectiv sunt speriata. Cu aspect micropolichistic inseamana ca am chisturi pe ovare? Practic dr Ancar sa purtat ca si cum nu eram acolo, ai ovare cu aspect micropolichistic, continua cu diane 35 si fa repede un copil... in rest nimic... Am inceract sa pun intrebari dar efectiv nu am putut vazand ca nu stie cum sa ma expedieze mai repede. L-am intrebat daca am o rana pe col, mi-a spus ca el nu a vazut asa ceva.. am intrebat asta pt ca acum un an si ceva o doctora mi-a spus ca as avea o rana pe col, am fost la alt dr si mi-a spus nu ai draga asa ceva. daca as fi avut o rana pe col cred ca ar fi vazut-o dr Ancar la aceasta ecografie nu? Am zis ca daca vin aici unde platesti si dr sunt pregatiti voi avea amanunte ... sa ma trimita sa fac niste analize ceva.. dar nnici vorba de asa ceva..Avand acest diagnostic mai pot avea copii, daca nu fac tratament? Insensul de a face stimulari etc... Tot timpul am avut cm neregulat, am 32 de ani. Niciodata nu am luat anticonceptioanle... doar o singura data in tot acest timp 3 luni. Am ramas insarcinata cu fostul meu prieten de 4 ori, dar nu eram pregatiti si am facut avort. acum sunt casatorita cu altcineva si imi doresc f mult un copil. va multumesc pentru raspuns! va urez sanatate si numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Sindromul ovarelor polichistice (SOP) este o maladie frecvent intilnita in ginecologie, in care pe linga asa manefistari ca dereglarile functiei menstruale, hiperandrogenie, obesitate se numara si sterilitatea, care nu este obligatorie pentru toate pacientele.
Cauza sterilitatii la femeile cu SOP este dereglarea ovulatiei. Tratamentul efectuat de D-voastra a fost absolut adecvat si a avut ca scop reglarea functiei menstruale si scaderea nivelului de androgeni, ceea ce s-a obtinut cu succes. Daca in urmatoarele cicluri nu se va produce ovulatia, va fi necesar de a o stimula medicamentos. Pentru aceasta se utilizeaza asa preparate ca Clostilbeghit, Clomifen, gonadotropinele. In majoritatea cazurilor sarcina se instaleaza.
am citit si am dat copy-paste de pe http://www.iubire.md/ro/plan/1/I.shtml
daca vrei gasesti acolo mai multe...
stai linistita, multe dintre noi avem aceasta problema, se rezolva...

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

si mai e ceva, incearca sa te duci la un doctor, uita de medsana...
eu am mai postat parerea mea in legatura cu aceasta clinica.
sfat prietenesc

totul va fi bine, uita-te ca fetele au mai scris despre doctori pe aici, mai ales ca esti din bucuresti... ti-e mai usor

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana75 spune:

iti multumesc mult pentru raspuns Maduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana daca ai mai ramas gravida nu cred ca ar trebui sa iti faci atatea probleme.Incearca si poate iese din prima.Daca intr-un an nu iese bebe ar trebui sa iti faci analize mai complexe si alte investigatii.
Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Oana - vreau sa-ti precizez ca Ancar Benedict este fiul Prof Ancar Virgil despre care se vorbeste pe aici si mai are mult pana il va ajunge pe tatal lui din urma

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput