Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen spune:
quote:
Originally posted by FELIS
[blue]BTW... mai sunt copilasi care nu prea au dintisori...adica nu au inca cu ce sa mestece?... Si daca da, au acelasi REGIM la mese?... Neblenduit, felul 1 si 2 painica...
Sincer... m-ati ametit rau de tot...
Daria are 2 dintisori jos, unul i-a spart sus si unul inca o chinuie dar cat de repede da "coltii". Nu ii pun in blnder decat carnita de vita in reste mananca asa,mai gasesc in scutec bucatele dar nu e nicio problema.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
fulguletz spune:
uite cum incep eu ziua cu o veste minunata...Cicilico
, sarcina usoara si la termen! un bebic sanatos si mancacios si care sa doarma toata noaptea!
Felisutza, nici David nu prea are cu ce mesteca, abia de 2 saptamani i-au dat vreo 3 dintzoci si un canon(adica canin, da am citat o clasica in viatza
), dara aia sunt abia mijitzi si iti dai seama ca nu poate sparge nuci cu ei...
. Eu nu ii mai dau lu David blenduit, dar i le mai pasez cu furculitza sau i le fac bucatzele mici...
Ionela-roxana, ne era dor de tine, mey...ia zi tu incoace cum se face o supa japoneza ca mi-s curioasa...pupam cucuietele!
si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
uitai sa zic...try e bine, doar ca nu are timp sa scrie...
P.S. David ciorbarul trimite bezele lu Ruxitza fripturista 
![]()
eveline spune:
Cecilia felicitari, tare bine imi pare. Sarcina usoara!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
aime spune:
Felis, pai Mihaita face progrese nu gluma
...sta in piciorele, papa la scaunel...tre' sa fii bucuroasa, lasa gandurile negre, ai si o finuta, sa-ti traiasca
...de acum numa progrese. Cat despre papica blenderuita, no problem, bine ca papa
, sub ce forma, nu mai conteaza.
Cucuietele
...mey, iar m-am binedispus de dimineata cu aventurile cucuietilor.
Eveline am bagat la cap, sondajul tau...diseara incerc sa-l masor, daca sta, daca nu...cand om merge la controlul de 15 luni.
aime si
Vladimir, 1an+
andreap spune:
iata ca azi am si timp si internet...
Am reusit sa citesc ceva..
Cici,felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos!
Fulguletz,deci nu numai Mariuca mea e mai...inapoiata
..la capitolul asta!Las'ca invata ei si unde-i nasul
.Pana atunci,o privesc cum arunca prin casa tot ce prinde,face o mizerie de nedescris si se joaca numai cu lucruri interzise
..sau ma rog,ea asa ar vrea![]()
Cu somnicul,in afara ca si-a format un obicei din a se trezi s ao iau in pat,stam bine.Adoarme inca cu mine in pat si apoi o mut in patutul ei,dar eu ma multumesc si cu atat!bine ca nu vrea leganata
Felis,Mariuca are 8 dinti si tot numai pasat completmananca!Asa ca..stai linistita.pana la insuratoare/maritis invata ei
Pupici
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
CECILIA felicitari , sa ai o sarcina super usoara , o nastere si mai usoara si un BB sanatossssss .
Va doresc o zi buna tuturor !!1
albumele noastre
carmen spune:
Hai sa va spun si eu cu somnicul Dariei. Peste zi doarme in jur de 2 ore o singura data pe zi. Am obisnuit-o asa ca sa coincida cu somnul Anei ca sa am si eu putina liniste
. Seara la cel tarziu ora 22 e in patut cu sticluta intr-o mana si suzeta in cealalta si adoarme imediat ce bea lapticul. Stati asa.... asta era inainte de dintisori. Acum tot la 21.30 - 22 e in patut numai ca nu adoarme imediat, trebuie sa o iau cu mine in patul ANei ori sa ii dau Calpol si adoarme mai greu. In cursul noptii se trezeste cand are nevoie de suzeta si daca nu o gaseste cere ajutor. La ora 06 ii dam lapticul de dimineata si doarme pana pe la 08-09 dim. Saptamana trecuta in fiecare dimineata la ora 06 era kkcita, dar din ala de mers la baie, schimbat toate hainutele. Dupa ce a spart dintocul nu s-a mai intamplat.
Cu mancarica cam la fel cu voi, nu e mofturoasa si mananca cam tot ce-i dau. Mananca mult mai bine decat sora ei care de 1 an incoace tot la 13 kg stagneaza.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mariussimiuc spune:
Felicitari Cici pentru sarcina,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Mi-am adus aminte acum ce sarcina frumoasa am avut,ce senzatii minunate si visele si temerile...Si parca as mai vrea sa repet experienta,dar deocamdata...Nu ma dau si nu ma dau ca-s batrana
,ci doar invoc faptul ca e cam stramt locul,ca nu prea avem bani...![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dutzi spune:
Cici, felicitari si toata admiratia pentru decizia voastra; multa sanatate, sa ai grija de tine si
Alexiei scumpe.
In ce priveste somnul micutilor, daca n-ati citit asta:
http://kidshealth.org/parent/growth/sleep/sleep12yr.html
O zi frumoasa,