Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 13
Dandush spune:
Am o singura prietena in zona(la 10 km de-aici). Suntem singurele romancute stabilite in Nagano. Poate ne vedem in Golden Week
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
zina23 spune:
nu muncesti? Ce faci toata ziua? Eu am 2 romance dar tot asa cam 10-15 km...cred....sincer nu stiu....dar departe. Ne vedem o data la 2 sapt...
Georgy & Roberto-Akira
Dandush spune:
Ba da muncesc, dar acum am avut un program mai lejer ca sunt copiii in vacanta. De maine o iau de la capat. Cu tipa de-aici ma vad cam o data / sapt. Pana sa inceapa si ea munca eram zilnic bot in bot la cafea.
zina23 spune:
Aha...ce bine e sa ai cu cine sa mai vorbesti, sa iesi... Al meu munceste non-stop pleaca dimineata si ajunge noapte pe la 10-11... pana sa vina m-am plictisit rau (ca nu descoperisem )...dar acum sunt mai ocupata...ca sa zic asa.. si cu bebe si cu forumu
Georgy & Roberto-Akira
Dandush spune:
Zina, mai vorbim; acum trebuie sa plec putin de-acasa . Opentru tine si un ic pentru cel mic. Aveti grija de voi.
zina23 spune:
Ok...multumesc...o zi buna in continuare. Ne mai vedem
si pentu pitici tai.
Georgy & Roberto-Akira
devylla spune:
Buna mamicilor!
Ce va mai fac bebeii?Cresc?Va mai urmaresc cand am timp!
Am intrat sa va salut...sa nu ma uitati.
Nepoteii mei sunt bine...au inceput sa se certe deja...Larisa e rea si ii smulge toate jucariile din mainile lui Leon...el la randul lui e foarte rau si o musca...o trage de par...daca ii lasi singuri iese tambalau mare.Dar au si zile bune cand Larisa...sta cu el si are grija de el.Cand si Leon e mai cuminte.
Larisa intra in al doilea an la gradi si e bucuroasa.La anu' pe vremea asta merge la scoala.Mereu vorbeste despre asta...scrie si citeste hiragana si katakana...toata ziua scrie scrisori...si cand vine la mine...imi aduce cate o scrisoare!
Leon cand vine la mine...direct in bucatarie se opreste(la el acasa nu are acces...fiindu-i oprita trecerea de un gardulet)si incepe si-mi scoate toate oalele...muta farfurii....castronase...imi arunca caserolele la gunoi...si nush cum face ca mereu le arunca la moenai(il duce capul)...mananca de rupe...daca i-ai da non-stop sa manance ar fic el mai fericit!Cum ma vede cu ceva bautura in mana,incepe si urla si se tranteste in fund.
Inca una...daca nu faci ca el...daca nu mergi pe unde vrea el...imediat se tranteste in fund si hop pe spate si se uita sfidator la tine.(asta cica a mostenit-o de la mine cand era mica)Nu conteaza ca e acasa...ca e covor...ca e parchet...ciment...sau nisip.Acolo s-a trantit si nu se mai ridica...
Mey fetelor...eu nu am romance in zona asta...voi cum le-ati descoperit?
Hai ca m-am intins destul...va pup!
boze
poze noi
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Lory_k spune:
SALUTARE MAMICILOR! Am lipsit si vad ca a fost ceva activitate pe-aici, ma bucur ca sunteti bine...si noi suntem dar foarte aglomerati acum cu plecarea in Ro...am bagat azi in geamantane o gramada si inca as mai baga dar nu stiu daca se mai poate.
Dandush spune:
DEVYLLA,ai reusit pana la urma sa afli adresa de care aveai nevoie? A disparut postarea ta de pe "Discutii generale".Nu stiu daca ai vazut, dar ti-am trimis un link acolo. http://www.searchromania.net/
Va doresc tuturor o seara cat mai placuta