Cand luam banii pt CIC?
Dupa ce am reusit intr-un final sa ne depunem dosarele(cele care am reusit)cand primim banii pt luna ianuarie?Oare guvernul a avut nevoie de banii copiilor nostrii luna aceasta si din aceasta cauza a trebuit sa ne injoseasca in acest mod,cu noua lege?Eu am un copil de 1 an si 2 luni care consuma pampers,mananca lapte praf milumil,papa diversificata si numai pun la socoteala haine,jucarii....caci deja sunt un moft.Stie cineva ceva legat de banii copiilor nostrii,caci alocatia de 230000 lei am primit-o...dar ce sa fac cu ei,sa-icumpar poate niste covrigi cu sare...Multumesc guvernului ROMANIEI!

Raspunsuri
irina.c. spune:
Am citit tot pe aici ca dupa 15 februarie incep sa se dea banii.Sa dea Domnul sa ii primim atunci,ca la cum se misca astia...Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
aissa spune:
Te inteleg perfect si ai dreptate. Eu as adauga la pampersi si lapte si niscaiva rate (care la mine sunt astronomice) la banci.
Dar eu una sunt pesimista si nu prea cred ca vom lua prea multe banii pe ianuarie in luna februarie. Eu pariez pe martie, 2 luni retroactiv adica.
Sa vedem ce va fi.......
Dumnezeu cu mila!
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Pe mine m-au "linistit" doamnele de la administratie... mi-au spus ca sunt f. putine sanse sa luam bani in februarie, pt. ca nu au cand sa lucreze dosarele... M-as mira sa ne dea banii in februarie... dar io inca mai sper ![]()

ninocikap spune:
vineri seara parca, la stirile protv ministrul muncii, barbu, era in vizita la primaria din ploiesti... si a zis ca e aproape sigur ca banii de pe ianuarie se vor primi retroactiv o data cu cei de pe februarie... si deci cand credeti ... in martie bineinteles.... asa ca haideti sa multumim inca o data mai marilor nostrii conducatori....
am si eu o intrebare... mai primim cu 1 ianuarie faimoasa alocatie de 230.000 lei? ca nu am retinut exact....
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
aissa spune:
Da Nicoleta, luam marea alocatie....de 20 lei ca aia 30 mii ii raman postasului
.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
laura radulescu spune:
Aissa, esti mortala! Iti dai seama cati bani strange postasul?
Astia cu banii sunt chiar nesimtiti! Poate vin si cei de la gaze si electricitate sa ne lase in frig si intuneric ca nu platim facturile.
aissa spune:
Off topic, alocatia din decembrie: vine postasul, eu vorbeam cu el si apare mandra mea top-top sa vada cine e la usa. Eu zic: curioasa rau, sa vada ea cine e, ca doar sunt banii ei. Postasul (vorbind cu Ale): daca faci cinste ti-i dau tie nu lui mami. Eu simtita am zis "multumesc" dupa ce mi-a dat cei 200 mii ca asa se cauta in geanta pentru restul....
Cristina si
Ale (30.09.2004)
daniella4 spune:
...si chiar nu putem face ceva sa grabim lucrurile?
Ceea ce e mai exasperant e ca nimeni nu stie nimic sigur, auzeam de la cineva ca banii de cic se vor lua doar o data pe trimestru pt ca sunt din alocatii bugetare si astea se deconteaza o data pe trimestru, e pur si simplu exasperant

andora spune:
Sa se ia o data pe trimestruuuuu???? 

Noua ne-a spus cand am depus dosarul ca vom lua banii probabil spre ultimele zile ale lu februarie... poate pana la bani ne dau astia cate-un martisor consolare 
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii