Violenta in familie....ajutor concret,adrese,legi

Violenta in familie....ajutor concret,adrese,legi | Autor: delphin

Link direct la acest mesaj

Deschid acest subiect cu gandul la femeile agresate din Romania. Stim cu totii ca violenta conjugala este un sport national in Ro.(si nu numai). Multe dintre femei ar vrea sa faca ceva sa se rupa din acest cosmar si nu prea stiu ce.

As vrea ca in acest subiect,toate persoanele care cunosc adrese,legi si au sfaturi concrete pt. aceste persoane sa le scrie aici.
La fel si cele care au nevoie de ajutor, sa posteze aici,poate cineva le poate ajuta CONCRET.

Multumesc tuturor pt. colaborare

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Era un subiect deskis de Alyssa, despre abuzul in familie, la care erau postate adrese de centre pentru femei abuzate, dar nu-l mai gasesc, am mai intrebat o data de el, tot la un topik de genu asta, dar nu mi s-a raspuns...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Topicul este cel de mai jos:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50869" target="_blank">ABUZUL DOMESTIC(2)

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput