Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by olim

Sunt sigura ca vei lua usor examenul.Dai o citire si se rezolva.Si eu incep sesiune pe 30, si ma cam agit un pic.DEJA AM EMOTII, IAR DUPA MA GANDEAM CE PROASTA AM FOST CA M-AM AGITAT DEGEABA.
Si eu cand eram la zi luptam sa iau bursa, dar acum vreau 5, ca sa nu vin in toaman, sa fac drumuri degeaba in Ro.
O sa trecem cu bine, sunt sigura.
Bafta.

Multumesc de incurajari. Sper sa ai dreptate si sa iau examenul, desi e unul din cele mai grele din semestrul asta. Vad eu cum o scot la capat. bafta si tie la examene.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

mai i-am zis-o ieri....
stateam la masa si ea de colo...ca V(fii-su)arata rau ca-i obosot....sa-i dau eu niste vitamine,...
dar eu i-am zis ca am eu grija de asta ca doar sunt nevasta-sa si pe linga fata mai am grija si de el....
si ea cica pai da ca tu mai ai grija de el acum

dar acush zice si miine a uitat ...

dar de pindit nu stiu ce sa-i mai zic...
ca i-am zis o data si mi-a zis ca" nu pindeshte se uita..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, fetele si bun venit SIGRID!
Bai, dar ne inmultim, nu gluma!
Eu cu soacra stau bine, caci nu ne-am vazut in ultimul timp si, vai, ce rau imi pare
In schimb sunt foarte suparata caci mi s-a spart o masea si toata distractia ma costa vreo 4 mil si asta acum, cand am o gramada pe cap.Dar, ne descurcam noi cumva.
Andreea, ce putin mai ai pana la nunta-iti tin pumnii sa fie totul bine si frumos.
Ioana, si soacra-mea zice mereu ca gabi arata rau, ca a slabit etc, de parca, daca stam la mama, moare de foame, pe cand la ea, avea grija de el . I-am zis ca am eu grija de el, sa nu-si mai faca probleme degeaba.
Flavia, Dana -

va pupez si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Sunt doar in trecere si am venit sa va urez o zi frumoasa tuturor.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai venit,olteanco!
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna!Revin,acum sunt pe fuga!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai, ce-mi place mie aici la nurori! Activitate maxima!

la toate nurorile!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Eu cu soacra stau bine, caci nu ne-am vazut in ultimul timp si, vai, ce rau imi pare

Da... si eu. Numai ca am impresia ca s-a cam sucarit pe mine ieri... ca vezi, Doamne, a inceput si ea munca ( la 3 m de casa ) si e obosita si uita vasele nespalate.. le-a lasat vreo 3 zile. Bun. Le-am lasat si eu tot acolo ! Adica, am spalat din ce-am mancat si pe-ale ei... descurca-se ! Si ieri, doar am bagat capul pe usa la bucatarie si m-a luat groaza ! era un munte de vase... normal, le-am lasat acolo... si m-am dus la noi in camera, unde am stat pana a venit puiu si apoi, cand am plecat sa cumparam ceva, am deschis usa s-o salut. Spala vasele si era neagra de furie ! Abia mi-a raspuns si l-a intrebat pe puiu de ce nu mananca, ce, are chef de plimbare... eu nu mai contam. Dar hai, treaca de la mine, o imbunez... gatesc eu azi. K n-am chef de alte discutii, la cate am pe cap acum...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Aoleoooooooooooooo!!!Bine ca v-am gasit. Pot sa ma inscriu si eu???Va rooooooooooooooooooooog....ma mananca de mult degetelele......Eu imi iubesc soacrasi o respect.imi e tare draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Aoleoooooooooooooo!!!Bine ca v-am gasit. Pot sa ma inscriu si eu???Va rooooooooooooooooooooog....ma mananca de mult degetelele......Eu imi iubesc soacrasi o respect.imi e tare draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

vad ca se ingroasa randul nurorilor..
bravo fetelor! strangeti randurile si infruntati-le pe SOCROSENII iar cele fericite ca mine fiti alaturi de ele.
olim dar ce varsta are soacra ta?
Oare ce parere au barbatii nostrii de soacrele lor?
Ar fi interesant....sau cum ar fi soacra ideala?

Mergi la inceput