Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 10
cherry22 spune:
Dana, scumpa, da-i soacrei, nu o lasa sa te mai supere. Eu mi-am propus sa-i fac zilele amare, daca nu se comporta civilizat, m-am saturat sa fiu eu cea care sa lase mereu, gata, ajunge! Daca vrea sa fie respectata, sa respecte si ea, mama ei de socrosenie, imi vine sa o
Nu o sa inteleg niciodata de ce soacrele astea sunt asa acre. Sper ca, atunci cand voi fi si eu soacra, sa am mintile acasa si sa-mi amintesc sa nu fiu ca soacra-mea. Daca o sa o iau pe aratura, o sa le spun copiilor sa ma duca la azil, sa nu le fac viata un iad.
va pupez
olim spune:
Salutare fetelor
Mai am 4 zile pana plec si pe de-o parte astept, dar ma gandesc ca ramane saracul sot aici 6 saptamani fara mine
Si mai trebuie sa ma intelnesc si cu scorpiaç
Fanna , activitate sexuala, poate, ca a mea lucreaza inca.
cristiama spune:
Mai fetelor, l-a educat socrela pe bietul meu sot ca ea le stie cel mai bine pe toate, ca o sa stea TOATA viata impreuna ca el sa aiba grija de ea la batranete, si ea tinea banii lui.
Cand a vazut ea ca eu nu si nu, ca ne mutam separat cu chirie, statusem cu ea 1 saptamana luuunga, a inceput sa se asigure:
- noi nu aveam casa, nica-nimicuta si ea si-a zugravit toata casa, si-a schimbat toate electrocasnicele si perdelele, si cuverturile si-a pus gresie, faianta, pana si aer conditionat. Asta cand noi nu aveam inca nimic al nostru si bineinteles pe banii "baiatului ei".
Ei, cand ne-am luat noi casa au inceput cheltuieli mari la noi si nu mai ramanea nimic pt altii. Si pt ca eu vroiam ce-i mai bun pt casuta noastra, am luat imprumut si am luat ce era mai bun atunci pe piata, si era si scump pe masura.
Sa vedeti ce mi-a mai masurat frigiderul, pe fata, pe spate, si nu si nu ca vrea si ea, ca al ei e mic, etc. Si i-a luat "baiatul ei", da unu care era la reducere, cel mai ieftin, nici nu se compara cu al nostru.
Acum banii sunt pt "noi" si am eu grija sa fie investiti in ceva , ca sa nu avem oricat la indemana pt alte mofturi de "soacra".
camelia72 spune:
Flavia,nu m-am mai dus la nici un spital,mi-a amintit sotul de "zilele negre" pe care socrela ni le-a facut si mi-a bagat mintile in cap!Oricum,ei i s-ar fi parut ca am ceva interese daca ma vedea la spital,devenea suspicioasa,cine stie ce i se mai nazarea...daca fi-su nu s-a dus,eu de ce m-as duce!!!Doar sa-i vad mutra si sa am greturi o saptamana...gata,mi-am iesit din transa!Sa se duca mandrutzu' ca din cauza lui i s-a "sculat" tensiunea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
A, deci asa va sa zica, activitatea sexuala regulata ingrasa? Bine ca am aflat, ca nu stiam ce sa fac cu al meu sotz sa slabeasca:)
Cami mai bine ca nu te-ai dus, ca un om ca ea nu poate intelege bunatatea celorlalti.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
olim spune:
La noi nu tine, este 1/2 pe saptamana si eu m-am ingrasat, iar cand era toata ziua aveam 55 kg
ioana2004 spune:
bai .am zis ca va scriu ieri dar am avut treaba cu fata...scuze
Uite scriu acum ca sa nu uit ....
stiti ce mai face soacra-mea cind vine fii-su de la serv?il intreaba prima daca a mincat sa vina sa manince..(ca doar tot eu pun masa ,string masa)....si ii spune ca .....ce obosit e..ca efectiv parca ma ignora
Si toate astea le spune de fata cu mine ca parca-as fi o gluga de ciocani si n-as fi nevasta-sa....
eu n-apuc sa-l intreb ceva ca ea se baga si il intreaba daca a mincat de 100 de ori(nu exagerez...)
alta faza...vede ca nejucam cu aia mica ca intr-o familie,toti 3 vine si ea...tiptil,pindeste pe la geam .si apoi intra si imi spune ce sa fac:s-o pun pe fat in patut (ca acolo mai sta Ioana )si se joaca...sa ii dau sa manince,fetii s i chestii enervante pe care le spune de putin 5 ori pe zi
Iar daca nu ii raspund la aceeiasi intrebare care a mai pus-o de 3ori pina atunci...zice pe un ton ofensat ca n-o sa ma mai intrebe nimic...
ca ce .,de ce o cred o femeie rea?...si ii explic ca ma intreaba de 100 de ori aceleasi lucruri...si incepe ca "eu sunt bolnava ,ca mai uit ,ca-s batrina...etc"
si tot eu tre sa aplanez subiectul si sa trec peste....
voi ce ziceti?cum sa mai fac cu ea ca ...ma dispera...
impreuna spune:
quote:
Originally posted by olim
La noi nu tine, este 1/2 pe saptamana si eu m-am ingrasat, iar cand era toata ziua aveam 55 kg
Deci asa, ca eu slabesc si el se ingrasa, cum ii mai "bine":)))
ioana si eu astept cam aceleasi sfaturi, ca si soacra-mea e cicalitoare si pune aceeasi intrebare de 100 de ori, dar eu ma resemnez ca nu doar cu mine face asa, cu toata lumea. Sau daca povestesc ceva cu ea, imi pune 1001 de intrebari, parca sunt la interogatoriu, si eu ii tot repet:" nu stiu, ca eu nu intreb atatea" (asta cand e vb de alta persoana)
Deci si eu astept sfaturi...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela amalia spune:
'Neata fetele....
Mariana da-o la schimb ca poate totusi nimeresti una mai cu mintea intreaga...
Camelia bine ai facut, daca nu se duce baiatul ei de ce sa te duci tu???Ca oricum n-o sa aprecieze gestul, ca asa sunt soacrele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Am aparut si eu dupa o plimbare la Brasov, de unde am cumparat doar jumatate din ceea ce nepropusesem. Sunt moarta de oboseala, dar aam venit la munci de dimineata ca sefu' saracu' nu maiface fata singur aici. Are nevoie de mine, ca atunci cand lipsesc se aduna cele mai multe acte de facut.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar promit sa o fac acum.
9+
POZE