Clubul nurorilor (7)
M-am gandit ca suntem multe nurori pe aici care am putea impartasi experiente placute sau mai putin placute legate de socrii nostrii, fie ca locuim cu ei sau ne vedem din cand in cand.
Cum va intelegeti cu socrii? Va incanta sau va oftica?
Ce metote de imbunatatire a relatiilor ati gasit voi?
Haideti sa ne "racorim" aici
Nurorile cu soacre bune si nebune si nominalizarile aferente
impreuna categoria "picatura chinezeasca"
BraveGirl
gabibarta
camelia75
cornelianeli
boeru
linusa
Naty
ralucames
badjoke
angy11
Boobooricu categoria "dragoste si ura"
klumea_blondy
Himmelsduft
olim
monagan
loreen
dia_bi
inaioana
a.cicel
jozsaerika
gyly
devylla
Ralu-Cat categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!":)
alexa00
kisstherain999
diadaniela
jone
mara95
Lona
meb
Paula2003
Bee
Giana
cherry22
corneliaa
diaan
annitha_cl
Ileana Cosanzeana
adimercedes
lavinai
manda
axia
Siminaf
cristiama
Gargaritza
alionushca
Raza de soare
Clover
soarenistor
mihaela amalia categoria "fac bine dar ajung rau"
niccostea
sigrid
andreea_trend
fannna2003
ioana2004
sigrid
joker
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65662&whichpage=1" target="_blank">partea 6
impreuna spune:
Miha am receptionat, sa traitzi:) E bine asa?
Simina bine ca acum ai scapat de ea (ca e departe) dar cred ca toate astea ti-au lasa un gust amar... (e vorba de soacra actuala, nu se fosta, nu?)
Nu le inteleg pe soacrele care la inceput te plac si cand isi dau seama ca le "iei" baiatul intorc placa. Ele nu le doresc binele, nu vor sa se casatoreasca si sa aibe nepoti? Si cum doamne iarta-ma se poate lucru asta dc nu cu o femeie?
Oare mamele fetelor sunt tot asa posesive ca ale baietilor?
Soacra-mea e foarte posesiva pentru ca nu are decat un baiat si asta facut cu greu (vai de pacatele mele:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Mona , activitate nu gluma, nu dorm nurorile ca soacrele stau la panda:)
Ma bucur ca a ta e linistita acum, sper si cumnatica la fel
mihaela amalia spune:
Super mersi Flavia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
loreen spune:
Saru'mana pentru lamuririle cu ZZ...
Va ganditi cum poate ajunge soacra la serviciul norei... simplu... prin pura si banala concidenta...
A mea,draga de ea,lucra in spital asisttenta la encefalograme si urechi(oscilo)...sinormal ca se perindau pe la ea zeci si sute...printre pelrini erau intamplator si colegi de servici,ai mei ,ai parintilor nu conteaza...si cum ea bombanea mereu asa aflam si eu ca ma musca de c...r...cel mai tare a gafat-o cu un medic,intamplator subordonat al tatalui meu,cu care fii-su juca tenis de camp dar nu stia idioata ca ma cunoaste...si i s-a plans lui ala ca ce nenorocita a luat fi-su de nevasta,ca a fost fortat bietul de el,ca arata saracu jalnic,in situatia in care la nunta avea 70 kg si dupa un an 90...Omu' a ascultat-o ca nu-i frumos sa intrerupi un om in varsta si la sfarsit i-a spus :a...de Laura vorbiti?!Pai o cunosc bine ca suntem colegi...Cum a mea soacra nu are notiunea jenii nu a reactionat insa am aflat eu si si-a mai batut un cui singura la capacul sicriului...in ritmul asta nu-mi ajunge lemnu cate cuie am de batut...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mihaela amalia spune:
Of Loreen cand va citesc imi dau seama ca de fapt a mea socrela e super
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
Mihaela mai povesteste-ne de soacra-ta, ca sa vedem cum sta situatia:)
loreen ce scorpie Cred ca si interlocutorii soacrei si-au dat seama cu cine au de a face, mai ales cei care te si cunosc.
Daca mai ai nevoie de lemn, facem cheta si mai luam, numai sa ai unde bate cuie :))
mihaela amalia spune:
Socrela mea....hmmm nici nu stiu de unde sa incep...Incep prin a va spune ca e nascuta in aceeasi zi ca si baiatul ei(alias sotiorul meu), deci doi capricorni care se bat cap in cap nu mai niciodata nu cad la un comun acord...
Cand l-am cunoscut nu vorbea cu maica-sa de 3-4 ani, dintr-un motiv "tampit" soacra-mea nu gandeste inainte de a spune ceva...si omul, na...s-a suparat la anumite vorbe...
Sau una spune si alta face, exemple??? cu sutele, dar totusi hai sa va dau unul:intr-un an (dintre aia care se impungeau) a crescut 3 :unul pt ea, unul sa il de-a lui fica-sa(cumnatica mea) si unul noua.Cum nu vb cu Cristi ne-am sfatuit noi doua in secret asa:Vinde porcul si banii mi da mie si cand e nevoie de ceva in casa bani sunt deja(bine ca eu nu-i luam, sa nu am nimic la mana sa ma incrimineze cu ceva)...dupa cateva zile sa imi spuna Cristi ca taiat ma-sa intr-o zi un si l-a vandut si a vrut sa ii dea banii...Si multe lucruri de genul asta...vb ceva cu mine s dupa cateva zile venea Cristi si imi spunea ce a vrut sa faca ma-sa sau ma "lua de mot" ca de ce am planuit asa ceva cu maica-sa
Cand s-a nascut Amalia vezi doamne ca ea ii plac la nebunie fetele, da fiecare data cand venea la noi lua fata (chiar daca dormea) si o lua la pupat si "zabalit"...si ea saraca plangea si ea nu o lasa...pana intr-o zi cand m-am luat serios de ea si am pus-o la punct pentru ca nu mai puteam...am zis ori eu ori ea...si gata m-am "usurat" i-am spus tot ce ma "durea", tot ce nu mai suportam la ea si din acea zi e o socrela model care intreaba daca poate sa faca ceva, sa imi dea ceva....
Acuma nu imi mai vine ceva in minte sa va spun.Revin mai tarziu ca acuma tremur toata ca m-a sunat bunica-mea sa se duca Cristi sa o duca pe matusa-mea la spital urgent ca ii e rau(e bolnava cu inima)
diadaniela spune:
Harnicute mai sunteti!
Simina,soacra ta e sub orice critica!Bine ca ai scapat de ea!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Fetelor,bine ca voi reusiti sa le bagati mintile in cap dupa ce le ziceti ce aveti de zis,a mea atunci cand ii spunem ceva ce nu-i place devine razbunatoare,rautacioasa,ne face rau!
Haide-ti sa va zic noutatile: -a mea soacra este in spital,a venit azi individul la care sta soacra-mea,a se citi "amantul" si f. amabil si cu lacrimi in ochi,este un "actor" in toata regula,mi-a zis mie(sotul e la servici)ca soacra-mea e grav bolnava si sa ne ducem la spital ca nu are cine se duce la ea cu mancare!La inceput m-a impresionat,reusise chiar sa ma induioseze,i-am zis ok,am sa-i zic lui Dan (sotul),daca vrea sa se duca maine sa-i duca mancare,eu nu ma pot duce,neavand cu cine lasa copiii!
Abia dupa ce a plecat m-am dezmeticit si eu,cum de i-a venit rau cand ea zicea de luna trecuta ca se va interna in spital ca are tensiunea mare si are ceva ameteli,deci,s-a dus de bunavoie!Acest lucru i l-a zis unei cunostinte caci cu noi nu vorbeste de cateva luni...Acum si-a amintit ca are copii,luna trecuta ne dadea in judecata sa ne dea afara din casa iar acum cand e bolnava are nevoie de noi!Eu m-am saturat pana peste cap de cearta,intotdeauna ea ma provoaca,imi doresc sa terminam odata cu rautatile si conflictele,chiar as vrea sa merg la ea la spital si sa ne impacam desi sunt convinsa ca atunci cand va fi bine va incepe iar!Intotdeauna eu am cedat si am facut pasul spre impacare,ea continuind sa ma urasca,dar...exista un Dumnezeu si ne va judeca pe toti dupa faptele noastre!
Voi ce ma sfatuiti,sa-l conving pe sot sa mearga la ea la spital sau sa asteptam sa faca ea primul pas,atunci cand va iesi din spital?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!