Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

seim pleis..seim auar, seim dei...daca vreti...da' in principiu..saptamana viitoare...spun in principiu...caci nu stiu ce apare pana atunci...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Kateryna, intrebarea era doar pentru Krelia? Te-am speriat dupa ce te-ai urcat cu mine in masina? Din pacate, weekend-ul asta eu nu pot... dar peste o saptamana, adica pe 28 sau 29 ianuarie, daca vreti sa iesim, a voastra sunt!

Pepenash over and out!

Pepenash intrebarea era pentru toata lumea. Ideea era ca daca tot ne-am distrat asa de bine la intalneala, de ce sa ne vedem abia la targ si nu mai repede.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Si cine vrea preturi mici, sa ma anunte.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mai intrebi razuco!! Ia spune de unde ti-ai luat alea alea la preturi mai pt buzunarele noastre

nunta2006

briza_marii
[ url = " http://daisyPath.com/days/060708/0/2/+10/1 " ]ziua nuntii [ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare, salutare!!!
azi am fost harnicuta.
Rodul muncii mele e aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!

Vad ca mi-a luat-o altcineva inainte.
fata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

[ url = " http://daisyPath.com/days/060708/0/2/+10/1 " ]ziua nuntii [ / url ]

off-topic: elimina spatiile libere dintre caractere, ca sa devina linkul activ si de fapt, sa apara in spatele cuvintelor

Gio, hai ca-l sterg, sa ramana numai al tau...ca n-are rost sa fie 2, zic..nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am intors si eu de la epilat. Vreau sa va spun ca m-am facut de tot r....ul.Cand am fost sa vorbesc mi s-a spus ca 3 saptamani nu am voie sa ma rad...asa ca m-am dus ca o flocirika .Si cand ma vede aia imi da o lama si o spuma de ras si ma trimite la baie sa ma rezolv...Va dati seama ce rusine mi-a fost...Apoi a inceput sa me epileze si , spre stupoarea mea, M-A DURUT...Si eu care speram sa scap de durere...dar rabda baba la frumusete...ca o sa fiu ca o

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

stai linistita ca asa visam si eu ... si inca aveam destul de des visul asta. Dar n-are cum sa se intample (chiar) asa . Stai linistita.

quote:
Originally posted by Mariana I.

buna ziua fetelor...
off... nu mai este nici o luna pana la nunta si ma iau emotiile... azi noapte am visat ca eram in drum spre restaurant si eram in mireasa numai ca nu aveam parul facut, nu eram machiata, nu aveam rochia prinsa bine, eram in papauci... si dupa aia m-am trezit speriata... oi fi paranoica??

fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

M-am intors si eu de la epilat. Vreau sa va spun ca m-am facut de tot r....ul.Cand am fost sa vorbesc mi s-a spus ca 3 saptamani nu am voie sa ma rad...asa ca m-am dus ca o flocirika .Si cand ma vede aia imi da o lama si o spuma de ras si ma trimite la baie sa ma rezolv...Va dati seama ce rusine mi-a fost...Apoi a inceput sa me epileze si , spre stupoarea mea, M-A DURUT...Si eu care speram sa scap de durere...dar rabda baba la frumusete...ca o sa fiu ca o

Corina
Albumul meu

Cum te-a durut?Nu inteleg...cu ce te-ai facut?

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

BraveGirl, felicitari si sper sa fie bine!!
lasand la o parte costul...si pe mine ma batea gandul, dar, am inteels ca tre' sa ai firul negru negru....altfel nu prea merge..asa e???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

si gata? te-ai epilat pe ambele picioare pana sus? (ce intrebari mai pun si eu , da' eu stiam ca epilatul asta dureaza foarte mult, ca se lucreaza pe centimetri patrati ...). Poate ne dai si noua detalii, promitem ca nu comentam nimic de pretz (nu-i asa fetelor?)

quote:
Originally posted by BraveGirl

Corina
Albumul meu

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput