Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 25
Mariana I. spune:
ai dreptate Krelia...
o sa treaca nunta mea dar in schimb in septembrie sunt deja nasha!
fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos
suede spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by suede
Si..cat mai ia artificialul?
cica..800.000 ... alea 2 kestii care ti se lipesc de dumnealor..daca am inteles bine....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da,ar fi o idee...Dar daca se intampla accidente?
Zambeste..maine poate fi mai rau!
alishaa spune:
Eu doar imi spun povestea... si crede-ma, faza cu preturile, pt mine e un fel de provocare... ca de, buzunarul nu permite, dar vichendul da. asa ca sambata bat magazinele si gasesc preturi mici, care in alta parte sunt cu 50-200 mii mai mari. la prima vedere nu pare mult, dar uite, in loc sa-mi iau pernuta pt verighete cu 250.000, o iau cu 100.000 si cu restul fac altceva.
Si cine vrea preturi mici, sa ma anunte.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
quote:
Si eu sunt cu tine Raza!! Zici cand gasesti ceva fain!!! Si eu fac parte dintre miresicile care au decis sa isi organizeze singure nunta, fara ajutorul parintilor!!! Asa am crezut eu ca e mai bine pt mine!!! In ceea ce ma priveste o sa fie mai mare satisfactia plus ca pot sa tai macaroana parintilor daca vor sa se bage in organizare !!
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Nu mai e Mash-ul?? De cand?
Nunta noastra
Sa tot fie vreo juma de an de cand l-au daramat. Pacat, avea muzica buna si cam singurul in zona pentru tineri si fara griji si cu vantul in buzunare, ca noi Ce vremuri dom'le!
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
kateryna spune:
quote:
Originally posted by suedequote:
Originally posted by suede
Si..cat mai ia artificialul?
cica..800.000 ... alea 2 kestii care ti se lipesc de dumnealor..daca am inteles bine....
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da,ar fi o idee...Dar daca se intampla accidente?
Zambeste..maine poate fi mai rau!
se pare ca au trecut testul de "rezistenta". PArca asa am inteles.
Nunta noastra
krelia spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Nu mai e Mash-ul?? De cand?
banuiesc ca e vorba de cel de pe ferdinand, care nu mai e de vreo 2 ani...ala de la Vama..inca e in picioare, nu?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Daca ar mai exista si carciuma unde ne-am cuplat (Mash), ar fi fost super! Super carciuma era!
Sa nu-mi spui ca era aia de pe ferdinand..ca mor.....
ba taman ala!!!
kateryna, mashu s-a demolat pe la-nceputu lu 2004...ca noi am vrut sa facem cununia acolo , da n-am mai apucat
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
alishaa spune:
quote:
quote:Eu doar imi spun povestea... si crede-ma, faza cu preturile, pt mine e un fel de provocare... ca de, buzunarul nu permite, dar vichendul da. asa ca sambata bat magazinele si gasesc preturi mici, care in alta parte sunt cu 50-200 mii mai mari. la prima vedere nu pare mult, dar uite, in loc sa-mi iau pernuta pt verighete cu 250.000, o iau cu 100.000 si cu restul fac altceva.
Si cine vrea preturi mici, sa ma anunte.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Si eu sunt cu tine Raza!! Zici cand gasesti ceva fain!!! Si eu fac parte dintre miresicile care au decis sa isi organizeze singure nunta, fara ajutorul parintilor!!! Asa am crezut eu ca e mai bine pt mine!!! In ceea ce ma priveste o sa fie mai mare satisfactia plus ca pot sa tai macaroana parintilor daca vor sa se bage in organizare !!
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by olguttza
Daca ar mai exista si carciuma unde ne-am cuplat (Mash), ar fi fost super! Super carciuma era!
Sa nu-mi spui ca era aia de pe ferdinand..ca mor.....
ba taman ala!!!
eh, ca sa vezi ce mica-i lumea
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
pepenash spune:
Urata dimineata ati avut... Mai bine ca n-am intrat sa-mi dau cu parerea. Oricum, fiecare din noi va avea o nunta frumoasa pentru ca va fi dupa sufletul nostru
Tristetea Olguttzei in privinta desfiintarii Mash-ului o impartasesc si eu... Ce chefuri mai trageam acolo in vremuri demult apuse... Si, da, Krelia, cel de pe Ferdinand era barul. Motivul desfiintarii, daca retin bine, are legatura cu retrocedarea.
Fetele, intrebare: eu voi avea cununia religioasa in aer liber, in incinta Clubului Yda. Oare cum fac rost de un cor ca ala din biserica? Nu-i nevoie sa fie la fel de mare componenta, dar macar 2-3 membri sa cante ceva. Aveti vreo idee? Vreun sfat? Va rog, sariti!