Miresele anului 2006 (38)
MIRESICI 2006 85 miresici si 1 miresel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel
Februarie 3 miresici si 1 miresel
11.02. Mariana I., Torino, Italia
18.02. Animagus, Biserica Icoanei, Bucuresti
25.02. a.cicel, Universitatea Sapientia, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
25.02. lgireada, Astoria, Iasi
Martie 1 miresica
04.03. Bee, Bucuresti
Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucium, Iasi(03.12.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Complex Severus, Zalau
Iunie 20 miresici
03.06. alinush2005, Manastirea Bistrita, Restaurant Troian, Piatra Neamt
03.06. balkina, Biserica Icoanei, Restaurant Casa Universitarilor, Sala de jos, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. lauralicurici, Biserica Sf. Spiridon, Restaurant Hanul Targovetilor, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Sabina_V, Targu Mures
03.06. Stangacica, Biserica Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Restaurant Yda Club, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. michellee, Restaurant Apa Nova, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Restaurant Orizont, Iasi
17.06. ver@, Restaurant Contesa, Bucuresti
??.06. adriana15 ,
Iulie 21 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ciciep, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House
01.07. ooana, Restaurant Europa, Catedrala Mare, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. alishaa, Biserica Icoanei, Restaurant Casa Jienilor
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Restaurant Apa Nova, biserica Sf Mina, Bucuresti
08.07. contactnicole, Restaurant Etiquette-crama, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
08.07. wantoknow, Lacu Sarat, Braila
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Casa Oamenilor de Stiinta, Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
29.07. elara, Restaurant Passion Club, Bucuresti
??.07. oanagody76, Craiova
August 17 miresici
12.08. Tizabela, Hotel Roman, Sala Roz
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. black_moon,
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Cryssy, Constanta
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
19.08. mexxa, Lord Gust, Iasi
19.08. voicu_bebi, Ploiesti
26.08. adirys21,
26.08. Andita, Restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Biserica Precista , Restaurant Magura, salonul Albastru, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti(17.08.2006 - civila)
26.08. magdala, Restaurant Boema, Constanta
26.08. pisoi_turbat, Bucuresti(04.02.2006 - civila)
27.08. CryssUK, Restaurant Ciric, Iasi
Septembrie 12 miresici
02.09. clarisa_clarisa, Restaurant Casa Alba, Bucuresti
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. moko, Biserica Sf. Mina, Restaurant Calise, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. ancasilv, Restaurant La Templu, Bucuresti
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
16.09. ancuta5, Casa Universitarilor, Salonul de jos, Bucuresti
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti
30.09. alinuta-luscuta, Restaurant Continental, Galati
30.09. andreea_trend, Bucuresti
Octombrie 2 miresici
07.10. suede, Restaurant Lac, Moreni, Dambovita
14.10. popescusimo, Bucuresti
Miresici indecise...2 miresici
??.??. lorena3013, Bucuresti
??.??. niccostea, Bucuresti
NASICI 2006 3 nasici
01.07. acai24, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House, Bucuresti
28.07. BraveGirl, Snagov
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66099&whichpage=1" target="_blank">(37)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65701&whichpage=1" target="_blank">(36)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65500&whichpage=1" target="_blank">(35) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65265&whichpage=1" target="_blank">(34) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65144&whichpage=1" target="_blank">(33) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64811" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392&whichpage=1" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
fetili, v-am pa!!
ne vedem duminica la 14 in fata la banca...daca nu mai intru pana atunci...sa fiti cuminti!!
Pusi
cele care sunteti cu semnu intrebarii, dati bip/sms dk veniti!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raspunsuri
SunSmile spune:
Neata..sau buna ziua!
Ce-i cu linistea asta pe aici? Va pregatiti sufleteste pt asediul de maine?
Io ma'c la munca de jos..frecat, spalat, sters..d'astea!
Va pup
kateryna spune:
A.cicel ma bucur ca esti bine. Imi faceam griji ptr tine. Sa ai grija de tine si de bebe.
Fetelor o zi cat mai buna.
Nunta noastra
anamariame spune:
Buna, fetelor!Ce va invidiez ca va intalniti, taaaaare-as vrea sa pot ajunge si eu (doar sa iau avionul pana la voi ) si sa discutam la nesfarsit despre pregatiri de nunta.Oricum, sper sa aveti o intalnire minunata, asa...ca intre fete.Eu va scriu mai rar - lipsa de timp - si acum as vrea sa va intreb daca aveti vreo idee despre cum sunt rochitele de mireasa din Ukraina. Am auzit ca ar fi luat locul I in Europa la rochii de mireasa si ca preturile sunt acceptabile (maxim 1000 dolari).Ce credeti? Ati auzit ceva despre ele? Weekend placut.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dyadya spune:
Buna fetelor! Am avut treaba de dimineata si abia acum m-am intors acasa si abia acum ma apuc de munci casnice!
Kateryna, ai primit mesajul cu nr meu de tel?
Laura Ioana spune:
Alinush2005 am vazut ca intrebai de un cameraman serios in Piatra Neamt. Iti recomand din toata inima pe Silviu Pavalache, care isi da tot interesul si pune suflet in tot ce face. E unul dintre cei mai buni (la el vin multi altii sa faca montajele dupa ce filmeaza ei nuntile). Daca vrei deatalii da-mi un PM si iti raspund cu draga inima
Laura cu ? 30+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
olguttza spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly:
christian philippe. - preturile din cate am auzit sunt rezonabile, adica sub 1000 euroi.
quote:
Originally posted by Raza de soare:
rezonabile ??? pai acolo, scumpanila, platesti firma, nu rochia... aceleasi modele le gasesti pe tot Lipscaniu', dar la preturi de bun, chiar ff bun simt... ca doar in Ro se fura la greu ideile altora... avantajul nostru !
Raza de soare
quote:
Originally posted by olguttza:
F A L S !!!!!
quote:
Originally posted by suede:
Nu-mi spune ca si tu esti dispusa sa platesti atata....
Mie nu mi s-a parut un efort supraomenesc sa dau 8.500.000 pe o rochie excelenta de la CP (eu am avut nunta acum 6 luni!)! Fatza de alte sume vehiculate pe-aci, asta chiar e o nimica toata...Sau sa fiu dispusa sa dau peste 400 euro pentru niste lautari, da' sa ma zgarcesc la rochie si sa nu dau mai mult de 5 milioane (maxim!) pe ea! Intr-adevar, totul depinde de gusturile si bugetul fiecaruia, dar...totusi!
Raza, apropo...imi zici si mie, te rog, unde ai mai vazut tu prin bucuresti aceleasi modele ca la CP? ca de preturi nu are rost sa mai intreb. Ca sa nu mai spun ca acolo, o rochie pe comanda e gata in 3 saptamani, nu in cateva luni, cum am auzit pe-aici! Iar prima proba e si ultima! Iar materialele sunt aduse de-afara. Profesionisti? Voi ce parere aveti?
NOTA: Nu e reclama, ci, pur si simplu, constatare!
Suede, iaca niste poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=c951&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
ralu_trancu spune:
salutare. nu am mai intrat pentru ca am avut calcularetul desfacut pe componente.
si la ora asta stau prost cu inspiratia, ce sa va spun.
ne vedem maine si o luam langa.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
pepenash spune:
Ehei, ce bine a fost in concediu! Zapada, partie, ski... Austria! Mai vreau, dar, din pacate, de luni la munca. Si asa ne-am prelungit vacanta mai mult decat estimasem initial. Dar vad ca nici voi nu ati stat degeaba, ci ati pus la cale o intalnire pentru maine. Tare mult as vrea sa ajung si eu, dar nu promit nimic. Deh, dupa atatea zile de vacanta, mai am si eu cate ceva de facut pe acasa ca de luni o luam de coada. Oricum, daca ajung, o sa ma vedeti. Daca nu, va pup mult pe toate si va doresc o intalnire pe cinste!
anamariame spune:
Fetelor, ma puteti ajuta sa gasesc contractul prenuptial pe care l-ati postat cu ceva timp in urma? Atunci nu am avut timp sa il salvez, si abia acum mi-am amintit de el...PlsAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
CryssUK spune:
Buna fetelor,
Daca tot se face strigarea virtuala pt miresicile anului 2006 (adica asta ....brrrr) atunci ma inscriu si eu pe lista.
Ziua 27 aug 06, restaurantul Ciric Iasi, mireasa io
Sincer nu ma asteptam sa fie atata bataie de cap cu deciziile legate de nunta, dar se pare ca este.
In alta ordine de idei, voiam sa va intreb daca vreuna dintre voi va avea bautura traditionala la nunta, adica tuica si visinata , ca soacra mea zice ca nu-s bune bauturile fine si omu de rand vrea ceva tare sa-l arda pe gat.
Va intreb, pt ca vreau sa vad si eu cam cum stau lucrurile, ca incep sa ma gandesc cum ca oi fi eu picata din cer.
Deci, votati va rog : tuica , visinata sau bauturi mai fine si netraditionale(Garone de visine, lichior crema, Gin,etc)
Va rog sa nu imi dati trimitere la subiectul despre ''bautura la nunta'' ca acolo inca nu m-am lamurit.
Pt cele care au mai fost la targul de nunti, as vrea sa stiu daca sunt oarece reduceri la astfel de ocazii, sau e vb doar de oferta variata intr-un singur loc.
Voi de unde va luati rochita? Oare magazinele cu rochii de mireasa din bucuresti, sunt deschise si duminica?
Eu, daca nu gasesc alta varianta o sa fac un maraton intr-un weekend , dar nu stiu daca se merita , calculand si pretul biletului de avion.
Va multumesc si va doresc tuturor sa aveti nunta pe care o doriti!
Cristina