Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
loreen spune:
Gusta incearca cu 10 picaturi de algocalmin si neaparat cu impachetari...nu face cald in camera...ba din contra poti aerisi,poti sa-i faci si dus...
la impachetari sa folosesti apa cu spirt sau otet in parti egale,la temperatura camerei,o dezbraci la pielicica goala si o invelesti intr-un cearsaf inmuiat in zeama insirata mai sus si apoi intr-un prosop uscat...Repeti procedura de vreo 2-3 ori si apoi iei din nou temperatura si neaparat hidratare cu ceai caldut...

toti bebelusi bolnavi...
Sunt o bestie ordinara dar ma gandeam zilele astea ca numai o raceala ceva de-a Deliei ma poate face sa-mi refuz seful "amiabil" si sa nu incep serviciul...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Seara buna!
Vad ca numai evenimente nefericite pe aici.
Monu - si eu ziceam ca Ana nu va cadea si uite ca a cazut. Eu nu cred ca exista vreun copil care sa nu fi cazut macar o data din pat/patut, asa ca nu-ti mai face mustrari de constiinta. Mai rau e ca s-a lovit tare, dar trece...
Chris - nu stiu daca scrie la lege, dar mie asa mi-a zis pedi cand a venit prima oara. O mai intreb eu o data cand vine la controlul de 7 luni.
Mstroe multa sanatate la bb! De-asta mi-e frica si mie, sa faca boala dupa vaccin, chiar daca o forma usoara. Si cum eu nu am facut-o, asta ar lipsi, sa iau si eu.
Cloreta - eu am vazut si la noi la piata ca se vinde Bebelac si mie mi se pare ingrozitor. Insa, in ceea ce priveste restul accesoriilor si eu cred ca voi apela la vanzare, pentru ca tot ei ii voi cumpara ce are nevoie. Ma refer la ce nu prea am folosit si nu cred ca voi folosi la bb2 (marsupiu + sterilizator), restul pastrez. Ma gandesc totusi ca eu castig bine si nu ma ajung cu banni, altii or fi amarati rau si de aceea apeleaza la solutii din astea extreme...
Gusta - multa sanatate Marei. Ce-o fi, frate, cu atata febra pe toti bebelacii.
Margott - tatal meu a tinut cura asta si a slabit vreo 20 kg (avea peste suta). Dar in zilele alea nu era bine sa-i iesi in cale, era cu nervii la pamant de foame. Mie mi se pare o cura extrema, aplicabila celor peste 100 kg, care chiar au de unde da jos, ca daca as tine-o eu, de ex., nu cred ca as da mai mult de 3-4. Or, acest rezultat il pot obtine prin alte mijloace, incepand cu ceva cumpatare.
Loreen - chiar asa, parca maine era prima ta zi de munca. Te dai la fund, nu? Sa stii ca pe mine m-a ajutat ca spuneai ca te intorci pe 16, dar acum te invidiez un pic ca iti permiti sa nu faci asa. Oricum, cred ca e mai greu asa: cel mai bine e sa-ti fixezi un deadline, te depresezi bine inainte
si cand vine ziua X iti spui ca asta e!
Ma duc si eu acum sa mai strang prin casa, sa mai halesc ceva, un dus si parca vad ca iar se face 12. Sa aveti o saptamana buna!![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Ioana, la lapte ma refeream nu la ce obiecte vinde fiecare.
Evident sunt mamici care vand tot felul de lucruri care nu le-au folosit, cazul tau sterilizator pentru ca alaptezi, chestii primite poate in dublu exemplar, carucior daca e in buna stare eyc. Nu e de condamnat. Dar laptele primit de la stat?! Of!
Mai si ma omori cu Ana ce frumoasa e! 
Pozele mele
monu spune:
nu mai poooottt!! sta ce sta si se pune pe urlat. nu stiu ce are. cred ca isi aduce aminte de cazatura sau o si doare. si nici nu am apucat sa ii fac spalaturi cu musetel ca nici nu ma lasda sa ma apropii de gurita ei. sper sa pape tot si sa faca nani ca sa se mai linisteasca.
chris merci de sfat. astept sa vina pedi din concediu si sa vad ce se intampla.
apropo, bb-ii vostri beau suc cu canita sau lingurita? ca pedi care a vazut-o azi nu a fost incantata ca bea sucul cu biberonul!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
gusta spune:
Multumesc de sfaturi.
Am facut dus cu ea mai recisor.Si frectie i-a scazut la 38 .Alte simtome nu are.O fi de la dinti?nici eu singura nu stiu.Sper sa trec cu brio de noaptea asta.Ca eu de felul meu sunt cam panicoasa.Daca nu ii scade temperatura ce spuneti ii mai pot pune un supozitor pe la 11 asta ar fi cam dupa 4 ore de la primul.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
laura radulescu spune:
Margott, eu am tinut regimul. Si alte prietene de ale mele. Niciuna nu am slabit mai mult de 5 kg. Eu am facut ulcer duodenal pe un fond mai vechi de gastroduodenita.Prietenele mele au pus imediat la loc, chiar mai mult. Eu nu o recomand pentru cele cu stomacul sensibil.
Am descoperit astazi ca cc Cristinei ii miros picioarele intre degetele atunci cand are ciorapi grosi si transpira. Taica-sau a zis ca este sigur fata lui!![]()
Monu si pediatra Cristinei mi-a zis sa-i dau suc cu lingurita, dar jumatate varsa pe ea. asa ca o sa-i cumpar canita. Dar totusi sunt sugari si suptul e placerea lor!
loreen spune:
Ioana pur si simplu nu pot...dar sa nu ma intrebi de ce...am incercat in fiecare saptamana sa-mi spun:gata e ultima... de luni incep munca...si cand vine vineri ma apuca o stare deprimanta si-mi spun clar ca nu...si uite asa au trecut doua saptamani si asta este a treia si cu putin noroc ajutata si de marlania sefului trece si a treia .M-ar fi ajutat mult atitudinea sefului,insa devine din ce in ce mai mojic si face afirmatiii gratuite pe care eu nu le tolerez si daca din greseala mai calca pe bec si saptamana asta ii tai macaroana si incep munca la 1 Martie...eu una nu tolerez sa fiu tratata ca un negru pe plantatie atata timp cat ma plateste statul si nu el...
Da la naiba ca m-am enervat si am deviat si subiectul...scuzoaiele mele...
Margott citisem si eu de cura asta...este mult prea draconica pentru mine recunosc cinstit,pana si Monty mi se pare prea mult...am citit undeva pe net ca s-a slabit mai putin...pana la 6 kg...
Monu cad toti pana la urma oricate stavilare le-am pune...Delia si parca si Alex a lui Beatrice sunt campioni la saritura in plonjon...E adevarat ca uneori se lovec poate mai tare decat ar trebui,insa oricat de prevazatori am fi parca o fac inadins...
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Vai dr. astia...intr-un fel au dreptate cu suptul sucului la biberon din cauza faptului ca pot face acele carii de biberon,insa cum unii nu au dinti sau sunt atata de mici zau ca nu-i inteleg...
Si Deliei ii miros piciorusele cand este transiprata chiar m-am mirat ca la Bianca tarziu a aparut...
Ia sa-i propun si eu Muntencii,dr.pediatra sa-si miste fizicul acasa sa vada copilu' lunar...ca vad ca nu a binevoit...ar venii impiedicandu-se...oricum nici lunar nu ma chema...ma duceam eu din proprie initiativa...
Alex & Delia
si Delia(26.04.05)
Cornelia spune:
Gusta, eu stiu ca e nu trebuie sa depasesti patru doze de paracetamol pe zi. Din motivul asta, la noi se recomanda alternativ paracetamul cu nurofen, din patru in patru ore. Pe noi nu ne-a ajutat f. mult. De doua ori i-am dat algocalmin eu si o dat ala spital si doar atunci a scazut febra. Dar algocalminul este periculos si nu trebuie facut abuz. EU i-am dat intr-o zi cateva picaturi si in urmatoarea supozitor.
Multa sanatate!
Loreen, chiar nu stiu ce sa iti urez. Servici usor ??? ![]()
Dorm amandoi copiii. Sa vedem cat tine minunea, ca noptile trecute, dupa ce ca nu a dormit Stefan s-a trezit si Maria si a vrut sa stau cu ea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Stefania Nicolae spune:
Monu - felicitari pt. gandul bb 2,facem galerie si asa le trebui daca sunt nemernici ( cei de la serviciu).
Gusta - fii cu mare bagare de seama la algocalmin mai bine foloseste reteta de la Loreen cu impachetarile si scade cat mai mult temp in camera chiar pana la 20 grade C, va tinem pumni, sa aveti o noapte linistita.
Loreen - mi-o si inchipui pe Deliuta cum se "conversa" cu Bia, si nu ma pot abtine sa nu rad. Sunt ata de dulci in inocenta lor.
Pupici la bebici bolnaviori si maine sa auzim de bine.
Ma bag pe poze.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez