Cum se completeaza adeverinta de stagiu?

Cum se completeaza adeverinta de stagiu? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Cine ma poate ajuta, pls?
Situatia mea este urmatoarea:
1.angajata din ian.2002 la o firma(anterior angajata la alta firma cu norma intreaga, 4 ani, deci fara probleme de stagiu).
2.17 martie 2002 nasc primul copil, deci perioada martie 2002- martie 2004 sunt in cic1.
3.18 martie 2004-1 mai 2004 salariata cu norma intreaga, dupa care din 1 mai intru in prenatal(fiind insarcinata cu bb2).
4.1 mai2004-06.09.2004(pre si postnatal(am nascut in 14 iulie)
5. din 06.09.2004 sunt in cic2.
Cum trebuie sa completeze firma acea adeverinta? Pe ei ii intereseaza numai ultimele 12 luni? Trebuie sa puna la dosar si vechile stagii?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu nu am completat adev decat in partea de sus cu datele mele personale si cei de la Primarie nu au zis nimic.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am stagiu fara nici un fel de intrerupere din decembrie 1994 (de fapt din apriilie dar nu m-am mai dus la vechiu loc de munca sa solicit si de acolo adeverinta de stagiu) si pe adeverinta mi s-a trecut decembrie 1994 ca data de inceput. Asa ca mult mai mult de 12 luni.
Parerea mea e sa iti treaca ian.2002 avand in vedere ca CIC e perioada asimilata deci ai stagiu fara intrerupere de atunci. Conditia cu 12 luni e minimala, deci pe ei ii intereseaza sa ai minim 12 luni nu sa ai fix 12 luni. Asa ca trece-ti stagiul real.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumesc mult, deci sa treaca ian 2002, si de cic 1 nu mai scrie nimic(ca oricum e perioada asimilata), da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Da, Christel! E cum a zis Aissa!

Mergi la inceput