Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Nino

Ana mersi! Si desi nu se vede in poze, chiar aveam probleme cu mancarea, spun aveam, pentru ca de cand am fost in Ungaria papa un pic mai bine, nu mai mult, dar macar deschide gurita si nu face scandal

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Eva!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Calimend, bine ai venit printre noi!
Oanamaria, da, eu zic ca Rares iti seamana mult tie, aveti aceeasi expresie, ochisori mari, zambet si barbie identice. Cred ca ai fost mirata de ce am zis, pentru ca dintre toate prietenele mele, doar una mi-a zis ca Daria imi seamana leit, pe cand celelalte sunt unanim convinse ca e copia lui tati. Depinde de fiecare cum vede si pe ce trasaturi pune accent.
rp, si Daria da asa din cap. De cele mai multe ori, o face la masa si ma face sa cred ca nu mai vrea sa manance, dar continua sa dea si din cap si sa deschida gurita in fata linguritei. Nici eu nu cred ca e lipsa de afectivitate, mie chiar mi se pare ca se alinta cand face asa.
ligia, drum bun lui tati si sa treaca repede timpul fara el!

Mai citesc si revin.

Geani si Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ninocikap

Studentii de la biologie primesc la examen urmatorul subiect: "Numiti cele sapte avantaje ale laptelui matern."
Intre ei si Bula; care a raspuns cam asa:
1. Laptele matern contine o formula perfecta pentru dezvoltarea unui bebelus.
2. Ofera imunitate impotriva mai multor boli.
3. Este intotdeauna la indemana bebelusului.
4. Are intotdeauna temperatura optima.
5. Nu costa nimic.
6. Creaza o legatura unica intre mama si copil.
Aici Bula s-a cam blocat, insa chiar inainte de sfarsitul examenului i-a venit si solutia...
7. Are un ambalaj extrem de atractiv.
A fost singurul care a dat toate raspunsurile corecte.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Geani si Daria

Mergi la inceput

Nino, Mamacita, felicitari pentru dintuci!
Ana, ce frumos povestesti de copilasii tai. Trebuie sa fie minunat sa fii mama la doi nazdravani, dar trebuie sa fie si greu...

Daria nu s-a lasat asta-noapte pana nu si-a luat portia de veghe, dar de data asta la ora 5... si a durat numai o jumatate de ora si apoi si-a continuat somnul cu noi in pat pana la 11.
Vad ca vorbiti de mot deja... Noi vom cupla 2 evenimente importante din viata noastra atunci: prima aniversare a Dariei si aniversarea de la 26 de ani a lu' mami, dar nu stiu inca ce vom face exact.
Si daca tot veni vorba de asta... Formam o familie, suntem legate prin ceea ce avem mai scump pe lumea asta, asa ca supun votului urmatoarea chestiune: Nu ati vrea sa trecem pe listuta cu datele nostri si datele de nastere ale ? Eu cred ca ar fi frumos... Voi ce spuneti?

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Gata,am terminat ce aveam de facut.Multumim ptr.felicitari!Nu adresez nominal,ca mi-e sa nu uit pe cineva[cum m-a uitat oanamaria pe mine

quote:
Fetelor, multumim frumos pentru cuvintele frumoase
Adruzza, Adseana, Daria, rp , Gegea , Caramella, Ellinia, Nino, Rox
,da'nu-i bai,numai sa nu fie intentionat,caci atunci inseamna ca esti suparata si ar fi pacat]si am cam galopat sa citesc mesajele.

Alexut inca nu doarme,de 1,5 ore l-am pus in patut si nici gand sa ramana la orizontala,acum incearca sotul meu in carut.Se mai pregatesc inca doi dinti,n-am scapat de circoteca,dar azi a fost cuminte,cel putin asa mi-au zis bunii
Somn usor,eu am creierul varza,vad ca Alex doarme deja in carut.Multumesc si ptr.rapunsurile cu taiatul motului,mai astept si altele.Si eu stiam de 3 obiecte,dar e distractiv si cu mai multe sau doar cu unul.Fetisoarele lor sunt distractive

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Bravo,Rares,daca ai scapat de Pulmicort esti voinicul din poveste!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

nino,felicitari pt dintisor,la mai multi si sanatosi!Noi,eu si marius,sotul meu,ne batem care sa-i observe primul si eram foarte necajita ca pe primii doi el i-a observat.Azi am ajuns inaintea lui

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Bianca Ecaterina - An-k, Irina Ana-Maria - Andira, Alexandra - Adela 20, Ioan Rares - Oanamaria Luiza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori Irina , Bianca si Rares !!!

Ana Multumesc Ce conversatii simpatice au Eva si Victor Asa face si Mariuca! Ioana e cu tata, tata, toata ziua, il mai zice si asa cantat, e tare dulce, si Mariuca ii raspunde foarte serioasa ca tata e la serviciu si aici cu ele e mama, sa zica mama!! Si ea e Mariuca si sa-i zica si ei cumva! Asta se repeta cam o data la 2-3 zile, dar pe Ioana nu o impresioneaza. Ea striga si dupa noi, dar atunci sunt strigate nearticulate de obicei Dupa covoare e intr-adevar inebunita de cand era mica de tot. Ii plac desenele de pe ele si le pipaie fericita.

Oanamaria wow, felicitari!!! Super ca ati scapat de Pulmicort!!! Ce v-a mai zis doctorul?

Hai sa va zic si din experienta mea cu motul si turta Am luat motul unui baietel (pe care il puteti vedea in albumul de decembrie in vreo doua poze ) si Mariucai i-a fost rupta turta, asa ca va zic ce stiu.
Baietilor li se ia motul si fetelor li se rupe turta. La 1 an sau in apropierea aniversarii asteia. Nasii se ocupa si de taiat motul (care se leaga cu o fundita si se taie cu foarfeca sub fundita, sa ramana asa legat - dar se leaga si se taie o suvita, nu tot parul copilului) si de rupt turta (asta se rupe in doua deasupra capului fetitei). Sunt oricum ritualuri pagane, din cate stiu eu.
Nasii aduc un rand de haine si incaltari noi si schimba copilul in ele.
Pe tava se pun obiecte variate (n-ar fi rau daca ar fi si inofensive, ca am vazut tot felul de idei prostesti!) si omuletul alege 3. Interpretarea va apartine tuturor celor prezenti, ca altfel nu se poate
In rest fiecare petrece cum stie si cum ii place.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput