Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Eva !!!

Multumim Daria si Caramella pentru aprecieri!

Daria Chiar acum il admir pe Brien la 10 luni! ce mare s-a facut! Si are niste falcute tare apetisante! Stie sa faca sorterul deja? Eu inca nici nu i l-am dat Ioanei, m-am gandit ca-i prea mica. Mariucai i l-am dat pe la 1 an. Da' acu' mi-ai dat ideea mai povesteste-ne ce mai face micul nostru Einstein! Suntem curioase! Nu te ingrijora cu motricitatea, ca de mers merg toti pana la urma. Brien e si frumos si destept foc!

Mamacita felicitari Samuraiului pentru dintisorul 3 si pentru vorbit!! Ioana inca da lupte grele cu dintisorii 3 si 4...

Rp Stai linistita, cred ca Maruta e doar incantata de senzatia de ameteala provocata de datul asta din cap. Ar trebui sa renunte in maxim o luna la obicei. ce-i drept poate insemna si ca o dor urechile, dar atunci s-ar si trage de urechi si ar fi si suparata.

Ligia Tinem pumnii sa treaca repede si cu bine luna fara tati Si calatorie placuta sotului!

Si noi tot cu Ioana in pat am dormit pana la urma. Adoarme foarte greu, desi e obosita, si se trezeste noaptea plangand. O dor rau gingiile. Vrea sa roada tot ce prinde si are gingia umflata tare. In rest evolueaza rapid la capitolul motricitate. Acum, in ianuarie, s-a apucat de mers in patru labute, intai incet si fara mare placere, dar deja a luat viteza si ii place. In picioare sta si doua ore cu placere, merge tinuta doar de o mana deja, dar nu foarte mult fiindca se invarte ca un titirez si isi pierde echilibrul. De doua manute sau de mobila merge mult. Sta in picioare singura, fara sa se tina de nimic. Ieri am constatat cu uimire ca mi-a dat drumul la mana si a stat frumos cam jumatate de minut in echilibru.
E haiosa ca-si manifeste clar preferintele. Daca vrea la cineva se duce, intinde manutele si daca vrea altcineva sa o ia fuge, isi ia manutele inapoi si se fereste.

Hai ca fug la ea, v-am facut capul calendar.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Oanamaria pe Rares l-am admirat de aseara, mi-au placut toate pozele, nici gand sa ma plictisesc! Dar n-am mai apucat sa si scriu... Ai un baietel tare frumos, imi plac mult ochii lui mari si expresivi! Mie nu mi s-a parut a arata bolnavior, din contra, arata ca un baietel plin de viata, vesel si jucaus. Mi-a placut si bradul si fereastra din spatele bradului, parca ar fi pe vapor

Nino bine ca ne-ai zis de Calimend, o sa caut si eu mesajul. Se intampla des sa apara mesajele tarziu, dupa ce am trecut deja de pagina respectiva, cand e vorba de membrii noi ale caror mesaje trebuiesc moderate inainte de a aparea pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Calimend bine ai venit printre noi!Asteptam detalii despre feciorasul tau, si, de ce nu, cateva pozici cu voi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Calimend Bine ai venit!! Povesteste-ne despre voi! Te trec pe listuta, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Uraaa! Am reusit.
Multumesc NINO,LIGIA si GEANI

Multumim deasemenea pentru laude!
La capitolul vorbit stam destul de bine,seamana cu mine,nu in totalitate caci la varsta ei spuneam mai multe cuvinte si propozitii.La 1 an jumate,vorbeam corect si spuneam si poezii.
Oricum ma topesc de drag cand vad ca incepe sa inteleaga ce vorbesc cu ea,e atenta la ce zic.O strig sa vina la mine,vine(cu rotobilul),zic 'da pusi"imi da si imi face draga draga pe obraz.Asta cand vrea ,nu tot timpul ,cand nu vine si imi lipeste o palma peste ochi de nu ma vad.
Stie sa arate unde sunt ochii,nasul si gura la mine nu la ea.Se prapadeste de ras cand duce degetele spre ochii mei si eu ii inchid,repeta de cateva ori.
La celalalt capitol stam asa si asa.Merge de manute,chiar fuge,dar de ridicat singura in fund si picioare,rar.E lenesa ,in fund se ridica daca nu e total la orizontala,adica are o perna sub cap,daca e la noi in pat,iar in picioare doar o singura data s-a ridicat si asta de craciun la maicamea acasa.Nu stiu cum a reusit atunci dar vad ca nu mai repeta.Ei ii place mult pe burta sa stea,asa si doarme.Nici in 4 labute nu stie,se taraie putin daca vrea sa apuce un obiect si atat.
Nu ne facem noi probleme de asta ,poate va merge direct,chiar sunt curioasa.
Vad ca discutati de taierea motului,noi mai avem mai putin de 2 luni.
De taiat insa nu avem ce ,cum ne-am tuns asta vara,parca imi pare rau acum.Vom face petrecere asta e clar,dar fara copii din pacate ca nu cunoastem.Avem in bloc o fetita de aproape 3 ani,poate vine.

MAMACITA felicitari lui Alexut pentru dintisor si pentru vorbit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Rrox, multumesc pentru raspuns.

Pe Mara nu prea o atrage statul in picioare, doar daca o tin sa danseze sau o pun pe canapea ca sa roada marginea tarcului, in rest nu e deloc entuziasta. Dar eu nu-mi pierd speranta.

Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

RROX bravo Ioana ,se descurca foarte bine! Sa iasa dintisorii cat mai usor!
De bolduit am reusit ,insa culoarea nu-mi iasa,daca aleg mai multe culori pentru mai multe cuvinte imi iasa ce selectez ultima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Astazi cand m-am uitat in gurita lui Alex ... surpriza... are si al 7 -lea dintisor... acum avem 4 sus si 3 jos... si taica-su imi spune ca l-a vazut de ieri...(si asa e ca e destul de marisor)... pai bine mai si mie de ce nu mi-ai spus...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Caramella Felicitari pentru vorbareata! Ne-ai mai zis tu mai demult ceva ce ne-a uimit, cu "mama papa" sau asa ceva, nu mai tin bine minte. Cu ridicatul n-ai de ce sa-ti faci griji, o sa inceapa brusc probabil. Nici Ioana nu se ridica singurica anul trecut si acum se ridica imediat. E o problema de interes. La un moment dat un bebe e interesat de o anumita activitate si atunci progreseaza. Alicia clar e interesata de vorbit si face progrese remarcabile.

Nino se pare ca tatilor nu li se pare ceva extraordinar iesirea celui de-al saptelea dinte, ca doar mai avea sase, nu? Felicitari! Cred ca deja musca foarte eficient cu atatia dintisori!

Fug sa ne imbracam, mergem la aniversarea unui baietel, coleg de scoala cu Mariuca. Tocmai azi, vineri 13 Si face 8 ani! Fiica-mea are 6 si jumatate D-aia e si cea mai mica din clasa Bineinteles ca e la McDonald's
Va !

P.S. Andira ce mai faci? Sper ca nu esti depresiva si stresata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Fetelor, multumim frumos pentru cuvintele frumoase
Adruzza, Adseana, Daria, rp , Gegea , Caramella, Ellinia, Nino, Rox

Gegea, chiar seamana cu mine?Prietenii nostri de aici ne-au spus ca aduce cu taica’su iar cei de acasa ne spun ca incepe sa semene cu socru’meu

Rp, "aluna cu par"

Rp, Andruzza, Rox si eu am inceput sa-l iau pe Rares in pat cu noi. Noaptea trecuta l-am luat de la 3 asta pentru ca eu eram atat de cheauna de somn (n-am resusit sa adorm decat pe la 1) si am crezut ca e 7 si mai vroiam doar jumatate de ora de somn. Pana a adormit el la loc eu m-am trezit de-a binelea si am realizat cat e ceasul. M-am asteptat sa doarma bustean pana dimineata dar ti-ai gasit...el si-a continuat repertoriul la 5, la 6:30 si apoi la 8 s-a trezit definitiv

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Mergi la inceput