intoarcere serviciu

intoarcere serviciu | Autor: firutza

Link direct la acest mesaj

marea mea intrebare:pe 14 ianuarie se termina cic iar eu nu pot sa incep serviciul decat pe 5 februarie{atunci poate veni bona}.Care sunt solutiile?concediu medical{de cand?}?concediu fara plata?Mentionez ca lucrez in invatamant!Multumesc anticipat pt. raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Imi cer scuze daca n-am fost prea explicita aseara cand am postat mesajul...eu sunt deja pe antibiotic injectabil,pot lua saptamana viitoare concediu medical,incepand cu ziua de luni16 ian.,trei zile...Cum e mai bine sa procedez dupa 20ian si pana pe 5ian cand vine bona si are cine sta cu puiul,iar eu pot incepe linistita serv.Cat cm as putea sa imi iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Cred ca concediu medical poti sa iti iei linistitita pt ca ai dreptul la 180 zile pe an.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by firutza

Imi cer scuze daca n-am fost prea explicita aseara cand am postat mesajul...eu sunt deja pe antibiotic injectabil,pot lua saptamana viitoare concediu medical,incepand cu ziua de luni16 ian.,trei zile...Cum e mai bine sa procedez dupa 20ian si pana pe 5ian cand vine bona si are cine sta cu puiul,iar eu pot incepe linistita serv.Cat cm as putea sa imi iau?

Cat iti trebuie!
Concediul medical este de 90 de zile, pentru urmatoarele 90 este nevoie de prezentarea la comisia de expertizare a capacitatii de munca. Nu este cazul tau insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

multumesc pt.raspunsuri.

Mergi la inceput