Va rog din suflet sa ma ajutati!!!
Am fost parte intr-un proces de partaj.In acest proces se judeca tatal meu cu fosta sotie ptr. apartament si bunurile comune. Tatal meu a decedat si asa am ajuns parte in aceasta "mizerie" ca mostenitor....( ma scuzati ,dar sunt f. suparata si dezorientata..).
Din anul 20003 pana in feb. 2005 imobilul mi-a fost atribuit cu hotarare definitiva ,cu obligatia de a depune sulta la CEC.Am depus sulta in martie 2003 pe adresa pe care mi-a indicat-o av.(stiu ca a luat adresa din dosar).Ea refuzand sa ridice banii,am inteles ca sunt in cutia de valori a tribunalului.
1)As dori sa ma lamuriti ce inseamna "banii raman in cutia de valori"?
In feb. 2005 imobilul i-a fost atribuit fostei sotii cu obligatia de achita sulta.Cum baniuti ...si ea a achitat sulta in termen.
Si in sfarsit procesul a ajuns la final.Instanta a atibuit imobilul fostei sotii.
Eu vreau sa ridic sulta si sa termin o data .....Va rog sa ma sfatiuti ,sa ma indrumati cum sa procedez.
2)Cum sa ridic "sultele".. cea depusa de mine si cea depusa de ea???
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
Prima data investesti cu formula executorie sentinta.Asta presupune sa faci la judecatorie ocerere,sa iei o taxa de timbru - de unde ti se spune,iar ei iti pun o stampila mare pe hotarare.
Apoi,cu hotararea asta,cu o cerere tot la judecatorie,atasand si actul prin care ai depus sulta,soliciti sa ti se elibereze sumele respective.Nu uita sa intrebi cand sa revii dupa depunerea cererii,ca altfel,te poarta...
Ally ,multumesc ptr. raspuns .
Scuza-ma, inca sunt cu creierul varza….nu mi-am revenit inca ..
Poti sa imi explici mai pe indelete???
Sa-ti mai dau cateva detalii.
Procesul abia s-a terminat pe 11-ian 2006.
Trebuie sa primesc redactarea prin posta ??
Sau pot ridica sulta inaintea redactari?
Cred ca pana la urma o sa iau legatura cu un av. ca nu prea inteleg eu termenii...
Multumesc mult inca o data!
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'