Clipe din trairile sufletelor noastre ...(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai......daca tu crezi ca poti,hai cu noi aici,Rodica!
Multumesc pt PM!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Brenda am venit aici si daca pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere. Macar un sfat acolo si un gand bun cu siguranta, dar cine stie poate facem mai mult, poate ne intalnim la o cafea, la o vorba. Uite noi fetele de la adoptie ne-am intalnit pt 1/2 - 1 ora in parcul Carol, sambata, asta fiindca era frig si eram cu bebeii ca altfel am mai fi stat. Ne place sa vorbim si pe net dar ne face placere si sa ne intalnim sa mai schimbam o vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Ei, Rilbuc, supararea sper sa-ti treaca! Lasa ca te-au compatimit destul, destule!Si eu stateam cu fostul din cauza locuintei, spuneam... Dar, atunci cand am fost intr-adevar hotarata sa schimb situatia, am gasit si casa si tot! Trebuie sa vrei in primul rand si apoi totul se rezolva.Cred ca femeile sunt mai curajoase, mai hotarate si mai...puternice.Eu ma minunez in fiecare zi de postarile pe care le vad aici.

Mergi la inceput

A, mai e ceva.Daca inchizi acest episod din viata ta, inseamna ca nu o sa mai scrii aici? Nu de alta, dar e placut sa vezi ca mai sufera si un...sot!Am fost rea acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by cati 73

A, mai e ceva.Daca inchizi acest episod din viata ta, inseamna ca nu o sa mai scrii aici? Nu de alta, dar e placut sa vezi ca mai sufera si un...sot!Am fost rea acum!

Mai, ce rea esti :) Si ma faci si pe mine mai rau.

Ba da, o sa mai scriu, dar sper ca voi scrie la alte sectiuni din forum. Recunosc, pe aici v-am stresat mult.

Inca ceva... Ma uitam la un subiect de-al meu postat prin vara. Imi "improspatam" mintea cu ce a fost atunci. Nu e nici o diferenta intre ce se intampla cu noi acum si ce s-a intamplat atunci. Concluzia e clara: trebuie sa schimb radical lucrurile. Iar tu, Cati, ai fost declansatoarea schimbarilor. Pt asta meriti o

Mergi la inceput

Ca sa vezi... Singurul barbat de pe aici sa scrie la alte sectiuni...Nu draga, sa faci bine sa scrii tot aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ehhhhh.....cate eforturi depuseram si noi si....numai Cati isi ia florile...asta este!
Rodica,sigur,dar mai la primavara,cind o fi mai cald,ca acum sintem pe la patinoar
Kukiiiiiiiiii.....ce faci mama,dadusi bir cu fugitii?

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Ai dreptate Brenda, pt toate care mi-au dat un sfat le ofer cu drag cate o .

Cati doar m-a "mobilizat" mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mey ! Nu dispar, mai ales acu ca se lasa cu inmanari de flori si pupaturi in semn de recunostinta. Da' mai iau si eu cate o pauza, asa cat sa vi se faca dor de mine, nu mai mult.

Cati, draga, sunt mandra de tine. Asa suntem noi, galatencele, "distepte".

Ce mai faceti, ce mai spuneti , care cu ce va mai laudati, sau dupa caz, cu ce va mai vaitati ?

Eu nici nu stiu daca e de lauda sau de vaicareala. In viata mea e o linisteeee.....de-mi tiuie urechile. O fi bine, o fi rau ?

Cati, pe unde stai mama? Ca fetele astea din Bucuresti ne fac in ciuda cu intalnirile lor. De parca noi n-am putea mai la primavara sa iesim pe faleza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Nu va faccem in ciude deloc ca daca aveti chef puteti veni si voi; ne intalnim intr-o sambata sa poata tata lumea. Sau gasim o locatie la mijloc de distanta si ii tragem o excursie cu bebici cu tat sa ne simtim bine.

Mergi la inceput