Clipe din trairile sufletelor noastre ...(2)
Raspunsuri - Pagina 10
brendamitran spune:
Cati....si eu sint to singura,altfel ce cautam aici? Scriam sa ma aflu in treaba?
Insa......in alta ordine de idei,tie iti cam suride rilbuc,ca vad ca nu prea poti sa stai fara el....
Lasa-l sa-si linga ranile,draga,ca pe urma trebuie sa ai tu grija de asta si nu prea e bine......de ale tale cine are grija?
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
KUKI spune:
Wow, Rilbuc, esti plin de mistere. Pai noi nu putem sta asa, in incertitudini inca o saptamana, daor suntem femei, ce naiba !!
Cati, vin oricand cu placere la tine si te astept oricand cu placere la mine. Cat despre Radu, nu-ti face griji, ca mie imi plac bebelusii si chiar mi-e dor de vremurile alea cu olita, papica, etc. Si mai suntem si vecine de cartier.
Rodica, jos palaria, nici n-am cuvinte sa-mi exprim admiratia fata de o femeie ca tine. Sincer, tu esti un exemplu pentru multe dintre noi.
Hai va pup pe toate sau mai bine zis pe toti ca il includem si pe Ril in gasca, nu?
KUKI spune:
Mey, io dispar asa din cand in cand, da' si cand apar, uite melitez de nu-mi mai tace gura...
Si apropos de ce va ziceam zilele trecute. Cris al meu are cate 2 antrenamente pe zi,abia il mai vad la ochisori, si mai nou iese cu o fata in oras. Na belea ! De-acu tre sa decartez...mai o pizza, mai o prajitura, un suculet... Asa-mi trebuie daca-s mama de baiat.
Si colac peste pupaza, a inceput bineinteles sa il intereseze si cum arata si cum se imbraca...adica deja trage numai de haine de firma, nu mai merg astea "no name"...grele vremuri ma asteapta. Dar e asa de frumos...
brendamitran spune:
Daca seamana cu tine cred si io ca-i frumos.....
Ai grija cu fetili.....sa nu o dea in bara.....
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
cati 73 spune:
Salutare! Cum de sunteti voi singure, nu inteleg.In fine, putem scrie aici si dupa ce vom afisa...
Rilbuc ma intereseaza sigur, dar sub aspectul de ...gasca, cum spune KUKI.Sau, mai stii?Apropos, astept sa ma uimeasca saptamana urmatoare cu noutatile concrete!
De ranile mele, cin' sa se ocupe? Nimeni.Adica incerc eu, dar nu prea imi iese, deocamdata !
As vrea sa mai creasca putin Raducu.Parca m-am saturat un pic de oala si biberoane si alea, alea...Aseara a rasturnat o cutie cu alune in toaleta.Oricum, incerc sa ma bucur de perioada asta cat e mic,ca o sa fie mai greu dupa ce o sa inceapa sa fie preocupat de fete...
galinarodica spune:
Cati mama eu nu am nici 13 nici 31 de ani ci is cam babornitza...43.
Da viatza e frumoasa si merita traita si de unul singur, doar cu puiutul tau.
Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Nu cred ca-ti trebuie curaj ca sa adopti un bebe ci doar multa multa dragoste de dat. Eu il simt pe bebe al meu chiar daca cele 9 luni nu eu l-am purtat in pantece. Imi e tare drag si ma bucur pentru fiecare lucru nou pe care il face sau il invata, iar cand ii e rau cum a fost dupa unul din vaccinuri simt ca mor.
Nu pot spune ca imi place singuratatea, dar m-am impacat cu ideea si decat un sot agresiv sau alcoolic mai bine lipsa. Am prieteni si aici si afara din tara, cu unii reusesc sa ma vad mai des cu altii mai rar, dar nu stau in barlog toata ziua. Cand o veni caldura o sa ies in fiece zi cu bebe in parc. Am si 2 catei asa ca am o viatza foarte plina. Ma straduiesc sa fac o asociatie a drepturilor copiilor abandonati ca sa putem schimba o lege idioata si greoaie si sa le fie mai bine micutilor.
Asta sunt eu, o femeie activa si puternica de nevoie; ce mie nu mi-ar placea sa am un partener de viatza cu care sa impart grijile si bucuriile vietii, care sa ma mai rasfete si pe mine din cand in cand? Ei ba bine ca nu, dar daca nu e acu ce-o sa fac ma pun pe bocit? In nici un caz. Ca orice berbec (asta e zodia mea) bag barbia in piept si cu capul inainte incerc sa sparg orice obstacol, uneori reusesc alteori ba, dar asta e viatza si o iau iar de la capat de cate ori e nevoie.
cati 73 spune:
quote:
Originally posted by cati 73
Rilbuc ma intereseaza sigur, dar sub aspectul de ...gasca, cum spune KUKI.Sau, mai stii?Apropos, astept sa ma uimeasca saptamana urmatoare cu noutatile concrete!
M-am mai gandit, rog a se citi fara pasajul de mai sus!
galinarodica spune:
Ma uitam mai devreme pe statistica subiectukui si am constata ca desi nu suntem decat vreo 4 persoane care scriem aici cu privirea arunca o gramada ca subiectul a fost accesat de vreo 2 mii si ceva de ori, hai ca om mai fi citit si noi fara sa deschidem da prea sunt multe accesari asa ca mai sunt persoane in suferinta dar ma intreb de ce n-or avea curajul sa si scrie si sa-si spuna oful sa se mai descarce si sa se simta langa prieteni nevazuti care nu dau cu piatra ci ofera un umar numa' bun de sprijinit....
Ina
brendamitran spune:
Rodicaaaa......pai bine ai venit in gasca berbecutzelor singure!
Si eu si Kuki sintem berbecutze.Oare e scris in stele ca berbecii sa fie singuri? Ca se spune ca:"daca vrei sa ucizi un berbec,lasa-l singur".....
Dar imi place ce spui si cum spui...asa e,sintem niste luptatori din fire si nu prea acceptam infringerile.Eu intotdeauna am gindit ca....chiar daca am fost doborita trebuie sa ma ridic si sa continui....
Hai,ca facem gashca valabila!
BRENDA
KUKI spune:
Mey, si io ca un berbec veritabil ce sunt ma ridic ca pasarea Pheonix si merg mai departe. Da' mai intai lacrimez nitel, asta cred ca de la ascendentul in fecioara mi se trage.
Ina, pai nu esti deloc babornitza, ce crezi ca eu mult mai am pana la 43 de primaveri ? Si hai sa recunoastem...cel putin eu, n-as mai vrea nici in ruptul capului sa am sub...sa zic asa 35 de ani.
Cati si Rilbuc, daca si voi o sa spuneti ca sunteti berbeci...deja treaba e clara! Scrie in stele sa mai trecem prin cate o sincopa. Doua, trei...
Mai e pe-aici o berbecuta demna de dat exemplu, Ciucuta, dar uite ca nu ne-a mai scris nimic in ultima vreme, de cand a reanceput serviciul si sesiunea...Luminitaaaaaa, ce faaaci?