Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani tuturor copilasilor care au implinit 2 ani, sa fie sanatosi, frumosi si voiosi!

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani poznasilor care au implinit 2 anisori in ultimele zile.

Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Alma
Ioana Miruna
Clara-Maria
Dragos

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

La multi ani pui frumosi de 2 ani!Sa traiti,sa fiti sanatosi ,sa va bucurati de viata,sa fiti frumosi si norocosi ,va doreste Edi si mami luii!!!MULTI<MULTI ANI SA TRAITI!!!
Noua mare rusinica...n-am mai scris cam de doua saptamani,de la aniversarea noastra...sper sa recuperam sampaniile pierdute si sa daruim toti pupicii celor sarbatoriti pana acum!
La petrecerea lui Edi au venit 7 copii ,s-au distrat cateva ore,Edi a fost tare incantat,plangea cand plecau copii,a stat sa fie pupat,si-a cantat"la multi ani",a suflat in tort,si acum mai povesteste...
noi ocupati la maxim,am terminat cu modificarile prin casa,i-am facut dormitorul...ii place tare mult...asa ca s-a mutat de bunavoie 'a cala mea'-in camera mea-...am baiat mare!!Seara,ma ia de mana ,mergem in pat la el,adoarme,eu plec si mai vine dimineata la 8,9 la laptic,pe care-l bea tot la el in pat!Ma bucur mult ca-i place dar mi se pare ca a trecut asa de repede timpul si ca deja nu mai doarme cu mami!!!Am inceput serviciul,s-au mai rezolvat din probleme,acum poate ramane cu mama pt. ca eu am reusit sa merg la scoala doar dupa amiaza.Astazi a fost prima zi de serv.,parca eram o nava in deriva...fara pui,fara tati,dar m-am ancorat mai repede decat as fi crezut in realitate...

Va pupam si va uram numai bine!Pe curand.Dalia &Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragele mele,

va mai scriem si noi dupa cateva zile de pauza datorate lipsei de timp din cauza muncii de la servici.
Avem de ceva vreme o mica/mare problema legata de faptul ca Alexandru nu prea mai vrea sa doarma in patul lui. Patul lui este lipit de al nostru si noaptea, ne trezim cu el peste noi. Seara la culcare nu vrea sa adoarma decat cu noi, dupa ce adoarme il mut la el si peste noapte ma trezesc cu el pe mine.
I-am ascuns catelusul de plus cu care dormea el si i-am spus ca l-a luat mosul, dar....degeaba!!!

In rest. Alexandru este ca un bulgaras de energie, alearga si sare toata ziulica prin casa, se joaca si ne trage si pe noi langa el pe covor si apoi ne da sa mancam sau ne pune sa ne ascundem si el sa ne caute. Doamne ce baiat mare am si ce dulce si nazdravan este!!! Nu ma mai satur pupandu-l!!!

Maine plecam la Sinaia, unde sper sa mai gasim zapada ca sa-l dam cu saniuta, oricum macar ptr aerul de munte si tot e bine-venita plecarea.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Andreea Teodora (simona74) !
Sa cresti mare, sa papi urechile parintilor, sa te bucuri de fiecare clipa si.... sa nu uiti sa ne dai si noua din prajituri si tort dupa ce stingi lumanarile....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani! tuturor copiilor care si-au sarbatorit ziua de nastere ultimile zile. Sa fiti sanatosi, voiosi ,voinici!
Firutza succes mult la servici! Intri repede in ritm, nu-ti fa probleme.
Noi suntem bine, sanatosi si plini de energie. Robert vorbeste tot mai mult, dar, cu olita nimic... pana la vara reusim noi sa scapam de ea. Suzi e si ea prezenta la culcare. Mai avem de lucru si noaptea cand cere "apte cu cacao" (nesquic). Incerc sa-l dezvat dar nu prea reusesc. Ii pun putin nesquic cat sa schimbe gustul la lapte. Dupa aceea doarme dus.
Cam atat despre noi. Sambata mergem intr-o excursie la Putna, asa ca ne mai auzim saptamana viitoare.

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

E sambata, deci e petrecere....... si e cazul sa spunem in cor :
La multi ani Andrei-Sebastian (mav) !

Sa cresti mare si voinic, sanatos si cuminte si sa ai lipici la fete.....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani va urez voua ,tuturor micutilor care au implinit 2 anisori!Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi si sa aveti viata plina de bucurii!
chiar daca v-am citit mesajele mereu,nu am avut timp sa va mai scriu.In sfarsit am reusit sa imi fac magazinul pe care il tot visam asa ca acum incerc sa ma impart intre el si casa.Copiii sunt neastamparati asa ca vesnic este balamuc,mai ales acum cand le-am luat si un pui de cooker care este ca un al treilea copil.
Nu ma plang insa fiindca sunt foarte fericita si nu ma deranjeaza ca volumul de munca s-a dublat.
Maria a crescut si s-a inaltat foarte mult,vorbeste de toate si chiar face mici propozitii,ne luptam cu olita din greu,in rest este o cocheta si o smechera de exemplu ieri dupa ce am certat-o ca a facut pe ea ,s-a asezat pe olita si spasita mi-a luat mainile si a inceput sa mi le pupe,va dati seama ca m-am topit toata de dragul ei.
cam atat pt astazi va doresc un weekend minunat!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

LA MULTI ANI! celor care petrec astazi si celor care au implinit saptamana trecuta 2 anisori.

Cu gandul suntem si noi la voi si o sa ne imaginam ca suntem si noi acolo cu voi la o felie de tort si un pahar de sampanie.

Multumim mult celor care ne-au urat si noua "La Multi Ani!".

Noi avem sa va dam o veste - mami mai asteapta un bb. Acum am 8 saptamani si mi-e cam greata . Abia astept sa treaca perioada asta. Am fost deja la echo si am vazut cum ii bate inimioara. Emotiile sunt aceleasi ca si cand am ramas insarcinata prima data.

Va pup si va doresc tot binele din lume
Floricele si pupici pentru mamici.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput